Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Trnass


Artistiques

Hráč

32
13.11.2021 00:32, naposledy upraveno 13.11.2021 00:37 uživatelem Artistiques

Přezdívka: Trnass

Věk: 18

Zkušenosti: RP zkušenosti: Na Skimu přes 540 hodin, nějakou dobu jsem proseděl i u SAMPu, chvilku jsem zkoušel FiveM, to mi ale moc nesedlo... Na pár menších i jednom větším jsem byl helper, znalosti tedy mám (snad) dostačující.

Komunikační dovednosti: Angličitna asi není podstatná, mám ale stupeň STANAG 2, Čeština myslím na velmi slušné úrovni, přesvědčit se můžete na fóru, pár článků tam mám.

Mám čas: Každé odpoledne. O víkendu většinou celý den.

Další informace o mně:

Jmenuji se Martin, je mi 18 let, studuji obor IT v ekonomice, to znamená, že mám jak IT část, tak tu účetní/ekonomickou. RP se věnuji už šestým rokem, na GTA SA RP jsem narazil vlastně s začátkem karantény, minulou zimu mi můj o tři roky mladší brácha ukázal skimo, tak mě to nadchlo, že jsem u toho seděl každý den, každou noc, mám zkušenosti jak s legálním RP, tak s tím ilegálním.

Ve volném čase se věnuji sportu (běhání, posilovna, lezení po skalách či horách) a programování (Python, C#, C++, Swift a ze značkovacích jazyků to je Xamarin, HTML a CSS).
Od těchto dvou náročných koníčků si ale taky někdy musím dát pauzu, takže hraju hry na PC a PS4, poslední dobou nejvíc času trávím na Skimu, StarCraft 2, FarCry 6 a když je dlouhá chvíle tak i Valorant.

I přes to že jsem student pracuji, mám práci na poloviční úvazek v oboru, když jsem tam byl na praxích, oblíbil jsem si jak já je, tak oni mě.
Zůstal jsem tam tedy na poloviční úvazek, není to moc peněz, bydlení sám bych asi neutáhl, ale je to fajn přivýdělek ke studiu. Před pár týdny jsem byl povýšen, jsem vedoucí tohoto oddělení, to znamená že vedu tým lidí a dopracovávám se s nimi k výsledku.
Na MTA mám za sebou školení už nemála nováčků, sice to je asi zbytečné dokládat logy, ale spoustu lidí jsem tu naučil jak co funguje, na základě toho jsem se rozhodl psát tyto články na fórum, starým ostříleným hráčům to může přijít zbytečné, ale nováčkům to pomůže, řekl bych že dost slušně.
Každý totiž řekne okrajově jak co funguje - například můj poslední příspěvek ve fóru "Artic" - , neřekne jim ale k čemu to může být dobré, co tam můžou najít a co třeba není dobrý nápad...

Rád bych takhle pomáhal víc, protože si myslím, že i přes to, že Skimo má čím dál tím víc lidí kteří se snaží RPit nelegálky a nejde jim to, se to dá napravit, vést je správným směrem a naučit je pořádnému RP.
Zkrátka u PC sedím poslední dobou až moc, na Skimu jsem čím dál tím víc a pomáhám hráčům, IC se v podstatě o nic nemusím snažit, co chci tak mám, na co nemám mi vydělá firma, být ale členem AT někam vede, můžu se snažit vést hráče za kvalitním RP a růst, začít u role helpera a doufat že se třeba někdy dostanu výš.

Takovou malou výhodu která myslím stojí za zmínění je, že umím psát všemi deseti rychlostí kolem 360 čistých znaků za minutu (6 znaků za sekundu), to znamená i mojí rychlejší komunikaci s hráči.

Na závěr bych chtěl říct, že ať už mě znáte pod IC postavou Frederik Benett, pod nickem na LS Trnass nebo mě neznáte vůbec, dejte mi šanci ukázat vám že umím poradit, dokážu zachovat chladnou hlavu a rozhodovat věci spravedlivě.
Váš Trnass.

VajkoChlpko

Hráč

58
13.11.2021 07:43

Tento pánko, až nezdravo moc radí na tom fórku, ja osobne by som sa rád vyjadril. Moje vyjadrenie je že súhlasím s týmto podnetom. Síce si nie som istý, či som mal tú česť s ním erpiť, každopádne na mňa vplýva ako veľmi sympatický, vyrovnaný človek ktorý má čo ponúknuť, a vysvetľovanie má proste v sebe. GL

2.12.2021 23:27, odstraněno 2.12.2021 23:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024