Přezdívka: Zelyzko
Věk: 18, v říjnu mi bude 19.
Zkušenosti: Mám slušné zkušenosti s VCT z několika bývalích serverů RP, a velkou zkušenost s handling editorem. Zatím si na mě nikdo nestěžoval, všichni si moje handlingy jen chválily. Umím taky s TXD workshopem, několikrát sem dělal "paintjoby" na auta ostatních hráčů. a zatím se každému celkem líbily.
Komunikační dovednosti: Čeština / (Slovenština), celkem dobrá. English, well, I can use it, as you see :)
Mám čas: Momentálně mám čas pořád. Jsou prázdniny. No, po prázdninách to bude aktivita menší, ale odpoledne bude čas vždy
Další informace o mně:
No, tak je mi 18, jmenuji se Lukáš, na serveru hraju jako Luke Desmond, a miluju auta. Jsem ten typ člověka co si říká "Car Guy". Zajímám se o auta a techniku už asi od 13cti let a vím jak se jaké auto chová a co umí vytěžit motor u daného auta. takže kdyby došlo na "chipy" tak vím kde jsou meze. I když jsou některé auta ještě karburátorové (Nemají jednotku na "chip"), jsem automechanik, takže vím jak takové věci zaRPit jako v realu. To samé u úpravy podvozku, brzd nebo pneumaitk.
**Přezdívka**: Zelyzko
**Věk**: 18, v říjnu mi bude 19.
**Zkušenosti**: Mám slušné zkušenosti s VCT z několika bývalích serverů RP, a velkou zkušenost s handling editorem. Zatím si na mě nikdo nestěžoval, všichni si moje handlingy jen chválily. Umím taky s TXD workshopem, několikrát sem dělal "paintjoby" na auta ostatních hráčů. a zatím se každému celkem líbily.
**Komunikační dovednosti**: Čeština / (Slovenština), celkem dobrá. English, well, I can use it, as you see :)
**Mám čas**: Momentálně mám čas pořád. Jsou prázdniny. No, po prázdninách to bude aktivita menší, ale odpoledne bude čas vždy
**Další informace o mně**:
No, tak je mi 18, jmenuji se Lukáš, na serveru hraju jako Luke Desmond, a miluju auta. Jsem ten typ člověka co si říká "Car Guy". Zajímám se o auta a techniku už asi od 13cti let a vím jak se jaké auto chová a co umí vytěžit motor u daného auta. takže kdyby došlo na "chipy" tak vím kde jsou meze. I když jsou některé auta ještě karburátorové (Nemají jednotku na "chip"), jsem automechanik, takže vím jak takové věci zaRPit jako v realu. To samé u úpravy podvozku, brzd nebo pneumaitk.