Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Vefty


Borwyx

Hráč

15
14.11.2021 23:30, naposledy upraveno 15.11.2021 00:18 uživatelem Borwyx

Přezdívka: Vefty

Věk: 17

Zkušenosti: Pár zkušeností s adminováním, například v Minecraftu, Counter-Strike 1.6 (převážně Jailbreak servery). Co se týče pomáhání lidem, tak pomáhám rád, ale helperem jsem ještě nebyl.

Komunikační dovednosti: Myslím, že se dokážu vyjádřit jasně a srozumitelně, když mi člověk nerozumí, snažím se větu přeformulovat tak, aby rozuměl. S každým se snažím nějakým způsobem vyjít vstříc a v případě nějakých konfilktů najít kompromis.

Mám čas: Ti, kteří mě znáte, víte, že jsem nolifer a na skimu trávím většinu svého volného času, to znamená, že ve všední dny například 5 hodin, o víkendech klidně víc.

Další informace o mně:

Moje jméno je Vašek, jsem ze severu Čech. Studuji třetím rokem střední průmyslovou školu, obor IT. Mezi mé záliby patří programování (C#), psaní webů (HTML), pak samozřejmě hraní počítačových her. Jop, už od malička vyrůstám na počítači, možná to byla chyba, ale moji první, kdysi online hru, jsem si zahrál už ve čtyřech letech, což je pro někoho dost nepředstavitelné, ale je to tak. Chci být užitečný, a pomáhat lidem. Vždy, když se mi povede někomu pomoci, například s technickým problémem, mám radost, že jsem mohl pomoci.

Kdysi jsem hrával u konkurence, tam jsem ale skončil hned po měsíci, později jsem přišel na skimo, které mě zaujalo svou vesnickou tématikou, oproti ostatním serverům se tedy liší.

Na tuto pozici se hlásím i přes fakt, že jsem na skimu byl i zabanován. Konkrétně jsem dostal celkem 4 bany, poslední 13. října, za OOC nadávky (bany za OOC nadávky jsem měl dva), všechny bany, byly, pro mě, naštěstí, jen v řádech jednotek hodin, to vypovídá o tom, že porušení pravidel nebyly nějakého vyššího řádu. Svou chybu ale i přesto přiznávám, vím, že jsem například těmi nadávkami mohl zkazit hru pár hráčům, z těchto mých chyb jsem se samozřejmě poučil, a troufám si říct, že jsem se naučil své nervy udržet na uzdě. Děkuji za přečtení této přihlášky a za váš čas, a tak.

S pozdravem,

Vefty

15.11.2021 06:20

Ahoj, přeskočím reakci na tuto předchozí odpověď, protože se mi docela z toho navalilo a nemohu uvěřit, že to tu je zase. Teď zpět k tvé přihlášce.

Z vlastní zkušenosti vím, že s tebou nikdy nebyl žádný problém. V té době když jsem byl ještě admin jsem o tobě neslyšel žádnou stížnost nebo jsem neregistroval žádné porušení pravidel, to samo o sobě vypovídá, že jsi v pohodě hráč a mohl by jsi lidem poradit.

 

Ja s tvou přihláškou souhlasím a přeji hodně štěstí při vyhlašování výsledků.

 

Petriik

15.11.2021 15:25, naposledy upraveno 15.11.2021 15:28 uživatelem Dzardys

Jako je to u každé školní práce, i přihláška do AT by měla mít svého oponenta. Na takovéto věci by se mělo nahlížet z mnoha úhlů pohledu a proto si dovolím zde udělat oponenta já, než to napíše někdo způsobem, za který bych mu musel zařídit ban. 

Bezpochyby značnou část serveru za tu spoustu hodin znáš, to už tak nějak přichází samo. RP máš asi taky v pořádku, ovšem to v případě AT/HT není tím hlavním. Přejdeme na tu komunikační část. Není to tak dávno, co ti ode mě přistál ban, chvilku předtím od Ondry. Dovol mi ti připomenout, za co to bylo. Možná už si vzpomínáš, ale byly to nadávky v OOC chatu, což je v případě členství v AT/HT celkem průšvih. Něco jiného samozřejmě je, když semtam nějaké to "vole" apod. napíšeš do éteru, avšak sám víš, že v tvém případě to bylo cíleno proti někomu dalšímu po tom, co ti ruply nervy. 

Práce helperů a adminů je psychicky velmi náročná, z pozice helpera jsem častokrát potkal nováčka, který nechápal a nebo dělal blbosti, a jednoduše jsem mu prostě nemohl vynadat, i když mi s ním docházely nervy. Na takové pozici by měl být člověk reprezentativním jedincem a jednoduše se snažit udržovat nějaký pořádek. Ano, v mém případě jsou takovéto situace již daleko jednodušší, pokud někdo dělá voloviny, tak mu prostě dám ban a dál to v podstatě řešit nemusím, ale na takovou pozici se těžko vypracovává.

Členství v HT je období, kdy si tě kolektiv administrátorů vyzkouší a ověří si tvé schopnosti při komunikaci a nějaké ty RP dovednosti. V takovém období býváš pod drobnohledem, v případě nějakého porušení je to pro tebe ještě větší průser než obvykle a celkově je to nátlak ze všech stran. Sám za sebe mohu říct, že ty nejdřív jednáš a pak přemýšlíš, což je styl života, který by tě zde mohl nepěkně popálit. Psychická labilita zkrátka není něco, s čím bys na pozici helpera úspěšně obstál a dostalo by se ti možnosti se do budoucna posunout někam dále. 

Nemohu však ve výsledku říct, zda s tvou přihláškou souhlasím nebo nikoli, nenahlížím na ni ani jako tvůj kamarád, ani jako tvůj nepřítel. Mým cílem bylo tě zde poučit o skutečnostech, které tě na takové cestě potkají a se kterými se v případě přijetí budeš muset vypořádávat denně.

Borwyx

Hráč

15
15.11.2021 15:39, naposledy upraveno 15.11.2021 15:52 uživatelem Borwyx

@Dzardys

Děkuji za tento úhel pohledu, vážím si toho. Chtěl bych znovu zopakovat, jak již bylo řečeno v přihlášce, své nervy už dokážu udržet na uzdě, počítám s tím, že to bude (převážně psychicky) náročné, a jsem na to připraven.

Schitzu

Hráč

26
25.11.2021 19:39

Jasný, Helper má být klidný a bezkonfliktní. Tohle mi tak nepříde. Ale tak jasný.



Borwyx

Hráč

15
25.11.2021 20:08, naposledy upraveno 3.12.2021 01:06 uživatelem Borwyx

@Schitzu

Ano, tam jsem to dost podělal. Taky jsem za to dostal ban. Každopádně by bylo fajn říct, kdy se to stalo, než tady začneš vytahovat špínu. :)

Navíc jsi to vytáhl z kontextu, víš moc dobře, co tomu předcházelo, a to ty tvoje porušení pravidel, kdy jsi zveřejňoval mé fotografie. A moc dobře tam jde vidět, že to byl jistý výbuch nervů, který už zmiňoval Dzardys.

Ale tak jasný, poškodit jméno, o to ti jde.

Jo, a nevím, jestli bys vůbec měl nějakým způsobem poukazovat na moje chování.

Schitzu

Hráč

26
25.11.2021 20:10, naposledy upraveno 26.11.2021 21:26 uživatelem Schitzu

@Borwyx kdo řekl že jsem se zveřejňoval já? Máš něco na mě? Ne, protože tý fotky sem nedával já ale ok, vidím že jsi moc chytrej.


 

5.12.2021 23:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~125

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024