Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Galpix


Galpix

Hráč

19
17.11.2021 23:05, naposledy upraveno 18.11.2021 03:53 uživatelem Galpix

Přezdívka: Galpix

Věk: 19

Zkušenosti: Zkušenosti s pozicí Helper nemám, jelikož jsem na této pozici nikdy nebyl, avšak si myslím že jde lehce poznat, co takový helper má za práci.

Komunikační dovednosti: Jsem schopen komunikovat bez problému Česky, Slovensky a i Anglicky se dorozumím.

Mám čas: Jelikož jsem momentálně těsně po operaci mé nohy, tak mám čas snad pořád.. Avšak se to změní v době kdy budu muset do práce. Když chodím do práce jsem na serveru cca od 16:30 hodin, do 0:00-1:00 hodin ráno.

Další informace o mně:

Tak jmenuji se Tomáš, na internetu vystupuji pod přezdívkou Galpix / GaLp. Bydlím kousek od Plzně ve městě Křimice, rád chodím do hospůdky na pivko, jak s přáteli, nebo sám, vždy se najde někdo s kým se dá pokecat. Pracuji jako zedník, pro firmu Stavitelství ŠMÍD s.r.o. Zabýváme se stavbou rodinných domů, opravou omítek, rekonstrukcí a podobných záležitostí, avšak momentálně mám nemocenskou dovolenou, jelikož jsem se nedávno vyboural na motorce, a přelámal si nohu. No, "motorce", je to spíše takové malé prdítko do lesa pro zábavu. Videohry hraju už od dětství, je to už doba, co hraji celkově GTA:SA, avšak stále mě nepřestává bavit, rád hraji hry taktéž jako Vietcong, a celkově hry mého dětství, Avšak GTA:SA mě baví nejvíce.

VajkoChlpko

Hráč

58
17.11.2021 23:11

A potom si dal /me oprášil sa a pokračuje ďalej, srandujem. Hope you will get well soon. Držím palce s prihláškou ❤.

17.11.2021 23:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.12.2021 23:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~33