Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - ferrarinehonda


ferrarinehonda

Hráč

4
2.12.2021 19:01, naposledy upraveno 2.12.2021 19:02 uživatelem ferrarinehonda

Přezdívka: ferrarinehonda

Věk: 16

Zkušenosti: HELPER ZKUŠENOSTI                                                                                                                      Moje zkušenosti nejsou z daleka největší ale také jich není málo, v minulosti jsem byl několikrát na pozici helper v jiných hrách jako je například minecraft. Díky těmto zkušenostem, dokážu pomoct bez problémů a jakýchkoliv komplikací. Rád pomáhám a rád bych zlepšil RP úroveň nových hráčů. ROLEPLAY ZKUŠENOSTI V RP samotném mám docela zkušenosti, na skimu jako takovém mám necelých 250 hodin což si myslím že jsem už dost zkušeností pochytil. Nejsem v RP nejlepší ale den co den získávám nové zkušenosti a stojím o pozici v Helper Teamu.

Komunikační dovednosti: Co se týče gramatiky tak si myslím že skoro bez problémová, snažím se psát gramaticky správně. Ovládám plynule český jazyk, dále rozumím anglicky ale ne úplně nejlépe.

Mám čas: Jelikož ještě studuji tak mám času dost, převážně mám čas po škole od 14:30 kdy přicházím domů ze školy. Denně většinou nahraju tak 3 hodiny. Málo kdy se stane že nemám čas. Takže bych byl dost aktivní každý den,

Další informace o mně:

OOC se jmenuji Patrik, Pocházím z Ústeckého kraje, a jsem v prvním ročníku na střední škole. Studuji obor Strojní Mechanik. Tento obor jsem si vybral protože jsem se na základce neučil :D ale nakonec mě to baví. Už od mala rád pomáhám lidem, vím že když někomu pomohu tak se mi to vrátí z jiné strany. Když jsem začínal RPit tak mi také někdo pomohl, a od té doby se snažím pomoct komukoliv na serveru když si o to řekne. Mezi mé koníčky patří skateboarding , dřív jsem dělal street workout ale to už nedělam. Co se týče mé historie banů tak je čistá, nikdy jsem na tomto portálu nebyl potrestán ani nic podobného. Přihlášku do HT jsem si dal z důvodu toho abych zlepšil svoje RP zkušenosti a zároveň mohl pomoct začátečníkům jejich zkušenosti s RP. Vím že práce Helperů a všech lidí v Admin Teamu je dost náročná, ale věřím si na to. Děkuji za přečtení mé přihlášky a děkuji všem co budou rozhodovat o mém přijetí. To bude vše.

10.1.2022 23:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~37