Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Petriik1


16.12.2021 17:24, naposledy upraveno 16.12.2021 17:27 uživatelem Petriik1

Přezdívka: Petriik1

Věk: 16

Zkušenosti: Herní administrátor na serveru Skimo RP

Komunikační dovednosti: Bohaté

Mám čas: večer, také ale občas přes den

Další informace o mně:

Je to tak, chtěl bych se vrátit, ale o tom musíte rozhodnout právě vy, ti co tuto přihlášku čtete a přemýšlíte nad každými řádky této přihlášky. Začněme tedy:

Ahoj, jmenuji se Peťa a na internetu vystupuji pod mou vymyšlenou přezdívkou Petriik (Petriik1). Kdo jsem a jak jsem se tu vzal? Nooo, má historie zde není zase tak rozmanitá, ale pár aktů zde je. Registroval jsem se zde v březnu minulého roku, za účelem hrání na již mrtvém a Leosightem nepodporovaném serveru Artheon RP, kde jsem začal se svými prvními krůčky v RP. Byl jsem zde aktivní necelé 4 měsíce a jako no name v této komunitě jsem se rozhodl tento portál definitivně opustit, to se mi však nepovedlo jak vidíte. Začínám si myslet, že tento portál má i nějaké své magické schopnosti, které vás sem i tak pošlou a není skoro možné vypustit jej ze svého vnitřního vědomí. Tolik o mluvení okolo horké kaše a ještě něco o mě:

Je mi 16 let, chodím na střední školu s maturitou jako většina lidí tady, protože bez maturitního papíru toho moc do budoucna nejde, dále. Sportuji, 7 let jsem dělal rychlostní kanoistiku, z toho 2 roky profesionálně v dorostenecké kategorii, kde jsme se pěkně umisťovali v českém žebříčku, momentálně jsem s tímto překrásným, ale také velmi namáhavým (hlavně časově) sportem skončil a momentálně se věnuji něčemu podobnému, avšak méně časově náročnému a pro mě více vyhovujícímu (také na mezinárodně profesionální úrovni). Občas rád udělám nějakou stránku, příkladem může být filtr.leosight.cz, který jsem pro vás upravil od prvního autora Paradoxxe. Filtr stále čeká na novou aktualizaci, takže musíte počkat až mi přijmou ticket :).

Proč jsem se rozhodl si podat přihlášku? Rád bych se zase stal součástí tohoto portálu i něčím jiným než pouhým hráčem. Můžeme prostě říct, že mi chybí hlavně konverzace s vámi hráči a řešení vašich problémů. K tomuto mohu ještě doplnit, že jedním z důvodů je také to, že mám po posledních závodech sezóny také již hodně času. Děkuji všem za přečtení, budu rád když tuto přihlášku kladně ohodnotíte a podělíte se také o své názory, jak ty pozitivní, tak ty negativní:).

Peace ✌

Petriik

Borwyx

Hráč

15
16.12.2021 18:25

Ahoj @Petriik1,
jsem rád, že ses rozhodl nějakým způsobem vrátit zpět do týmu, z dob tvého adminování vím, že jsi spravedlivý a kvalitní RP (a pravidla) jsou u tebe na prvním místě. Souhlasím a přeji ti hodně štěstí s přihláškou!

18.12.2021 17:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.12.2021 18:04

Ahoj @neznamy#3931, děkuji za tvůj komentář a jsem rád, že jsi se rozhodl také nějak vyjádřit, přeci jen bez názorů a kritiky se nikdy nedá moc někam posunout. Pamatuji si na tyto slova, která jsem psal a sám již toho docela lituji a po delší odmlce si uvědomuji, že to byla pěkná blbost. Nicméně, jedním z důvodů proč jsem si tu přihlášku opět podal, je také mít možnost se ukázat v lepším světle a opravit své chyby, které jsem tu nechal. Měj se

 

petriik

2.2.2022 17:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~101

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo