Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Cosmmowalski


Cosmmo

Hráč

21
20.12.2021 20:08

Přezdívka: Cosmmowalski

Věk: 16

Zkušenosti: Celkové zkušenosti s RP mám obsáhlé, když chci tak předat dovednosti dokážu.

Komunikační dovednosti: Pravopis i gramatiku ovládám, umím pokročilou angličtinu. Dorozumím se i rusky.

Mám čas: Záleží na škole, ale každej den si najdu minimálně 3 hodiny

Další informace o mně:

Ahoj, většina lidí mě už zná. Kdyby náhodou ne, jmenuji se Honza, je mi 16 let. Většina lidí mě zná pod přezdívkou Cosmmo. Na Leosightu působím už nějákou dobu, na skimu od jeho založení. Tohle je moje třetí přihláška na helpera, dvě minulé byly zamítnuty kvůli historii. Teď je to 7 měsíců od unbanu, nijak výraznej prohřešek u mě nebyl viděn, nebo jsem si toho akorát nejsem vědom. Jediný co by mohlo vadit, je můj občasnej "troll". Lidi co se semnou baví více ví že to není něják často a většinou mezi lidmi kteří mě znají a ví o tom. Na závěr bych chtěl říct, proč jsem si vlastně přihlášku podal. První důvod je to, že mě baví pomáhat lidem a komunikovat s nimi. Také chci ukázat to, že se dokáže změnit i člověk co měl 3 permabany.

Qermo

Hráč

16
20.12.2021 21:14

Ahoj, Cosmmo.

Řek bych, že my dva mezi sebou máme vpohodě vztahy, nicméně, když jsem ti úplně poprvé napsal na Discord, zarazila mě jedna věc - přehnaná toxicita, ikdyž si mě ani neznal. Nemyslím si, že jsi vhodný kandidát do helper teamu, protože jsi s prominutím přehnaně salty. Nicméně hodně štěstí. 

Q(u)ermo.

20.12.2021 21:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážky, nevhodné a nadbytečné vyjadřování
10.1.2022 23:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~73