Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-293] Vyhlášení voleb do Kongresu - leden 2022

1 2



25.12.2021 18:08

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období leden 2022 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 1. 2022 do 3. 1. 2022.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 12. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 1. 2022 do 3. 1. 2022. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 1. 2022 do 4. 2. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

27.12.2021 00:11, naposledy upraveno 27.12.2021 00:14 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))




Adresát:
Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154


Odesílatel: JUDr. Kristina Lopez, Ph.D.
Datum narození: 25.5.1987


Vážení spoluobčané,
Blíží se nám nové volební období, počínaje dne 1.1.2022 (leden 2022) a já jsem se rozhodla kandidovat po měsíci do obce Blueberry. Mám několik plánů, které bych chtěla uskutečnit v obci Blueberry. Začněme prvním plánem, který zní "Zeleň v Blueberry". Chtěla bych se postarat o lepší přírodu v Blueberry, aby na silnicích/parkovacích místech/chodnících atd, nebyly žádné odpadky, čili bych pohnala technické služby Blueberry, aby začali dělat svojí práci aktivně. Druhý plán zní "Srozumitelně a jasně", chtěla bych totiž přepsat pár vyhlášek tak, aby dávali smysl a aby byly dobře zřetelné/srozumitelné pro všechny občany v obci Bluebbery. Plánuji toho více, ale nebudu zde vypisovat všechny plány.. nechte se překvapit.


Dále bych vám ráda představila mé plány, které bych chtěla uskutečnit v Kongresu.
Kongres za prosinec, se zaobíral převážně novelami zákonů a vytvářením nových zákonů. 
Což není špatné, avšak by se měli spíše zaobírat na rozvoj státu San Andreas.
Co tím myslím?  Kongres by se měl zaměřovat na rozvoj, díky kterému zlepší život v tomto státě.
Kongres, by se měl starat o rozvoj IZS složek, měl by zařizovat nové vybavení, včetně vozidel a dalších strojů pro IZS složky. Díky aktivnímu vylepšování naších IZS složek, se zlepší hodně věcí. Jen přeci s novými vozidly či s novým vybavením, by dokázali mnoho věcí, které momentálně nedokáží. 
Znova, plánuji mnoho věcí, které bych chtěla provést v Kongresu, avšak je zde nebudu vypisovat, poněvadž by jste tuto kandidaturu četli velmi dlouho.


Doufám, že se mi povede dostat do jednoho z křesel v Kongresu, věřím, že dokáži provést velké změny, které by mohly vést do vývoje v tomto státě a hlavně k lepšímu životu.

Ráda bych ještě doplnila, že se pokusím finanče podpořit firmy občanů, což by obohatilo ekonomiku státu. 
Hlavně, bych se pokusila finanče podpořit zemědělské firmy, které jsou v tomto státě potřebné jak pro vlastní účely (zlepšení ekonomiky státu), tak zahraniční obchody, které by taktéž obohatili naší ekonomiku, což by časem mohlo dovést k snížení cen v různých obchodech v tomto státě a nebo snížení daní za vozidla a nemovitosti. 

Společně můžeme provést změny! volte mne v obci Blueberry (počínaje 1.1.2022)


 

F3nixar

Hráč

22
27.12.2021 03:45

Adresát:

Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154

Odesílatel: 

MUDr. Mgr. James Carrington 


Kandidatura na volební obvod - Palomino Creek


Vážení spoluobčané,

  Rád bych po dlouhém zvažování oznámil svou kandidaturu na volební obvod Palomino Creek. Přísluší mi, abych se představil a představil mojí kampaň, se kterou do voleb půjdu. Jmenuji se James Carrington a momentálně působím v několika zaměstnáních najednou. Mým hlavním momentálním zaměstnáním je úřad státního zastupitelstva San Andreas. Dalším zaměstnáním je jmenovitě - Zdravotnická záchranná služba San Andreas, Vězeňská služba San Andreas. Jsem muž dosahující skoro středního věku a mám za sebou již bohatou minulost. Jsem studovaný psycholog, advokát a všeobecný lékař. Podle některých jsem dosti chytrý člověk a disponuji dostatečnými schopnosti v mém resortu kde momentálně působím. Povahově jsem spíše nekompromisní osobnost, která vždy háji zájmy státu či zájmy, které má. Jsem hodně přátelská a komunikativní osobnost. 


Dovolte mi představit mou kampaň.

Jsem člověk, který nerad něco slibuje dopředu, protože jsem se již přesvědčil o tom, že dávat plané naděje opravdu nepřinese nic dobrého. Palomino Creek, jak všichni víme, je klidná, obytná oblast. Ovšem v posledních dnech je zaznamenáno hodně případů vyloupení banky a na to se bude zaměřovat má kampaň "chraňme Palomino Creek" Budu společně ve spolupráci s policií San Andreas a kongresem San Andreas jednat intenzivně o spolupráci o zavedení a posílení ochrany okolí Palomina Creek a posílit ochranu převážně v bance v Palomino Creek. Co se estetiky a vizáže Palomina Creek týče, budu opět následovat šlépěje mých předchůdců. Budu stále intenzivně pracovat na čistotě Palomina Creek. Již, když projíždím okolí Palomina Creek, je mi smutno vidět jí zaneřáděnou díky vrakům vozidel uprostřed silnic. 

Mám již konkrétní plány i na mou působnost přímo v kongresu San Andreas. Mám určité návrhy pro dopsání a dokončení ústavy San Andreas a konečně jí přinést konečné znění celé ústavy. Dále jsem pro rozvoj státu San Andreas a posílit a modernizovat naše IZS složky společně s institucemi spadající pod stát San Andreas a dopřát jim patřičnou modernizaci na kterou všichni čekají. Konkrétně bych rád zdravotnické záchranné službě pokoušel zajistit dotace či upravit právními předpisy dosáhnutí provozu letecké záchranné služby. Vězeňské službě San Andreas poskytnou možnosti pro cvičení svých zaměstnanců na specializovaných místech. Dále bych bojoval o rozvoj mimočasových aktivit a investovat do nich. Přidat více možnosti trávení a relaxaci ve volném čase.


Všichni chceme změnu a určitě mi dáte za pravdu že více volnočasových aktivit (jmenovitě Rally race ...) je ve státě velmi málo a mělo by se na tom zapracovat. Modernizace a celkové zvýšeni spokojenosti soužití nás všech je naší prioritou. Pojďme společně zapracovat na tom, abychom tyto změny mohli mít. Vy jste ti, kteří rozhodnou o změně. Volte Jamese Carringtona v tomto volebním období a zvolte si cestu do budoucnosti.

Volíte Carringtona? Volíte budoucnost! 

Podpis:   

27.12.2021 17:45

Odesílatel: 

Jenny Cothsword

Dillimore 1166

Adresát:

Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154


Vážený soude, vážení spoluobčané.

Tímto dnem jsem se rozhodla, kandidovat na starostku obce Dillimore již po druhé.

Někteří z vás mne znají jakožto starotsku, či strážkyni zákona. Rozhodla jsem se kandidovat znovu abych opět mohla držet vesničku Dillimore čistou a prosperujicí jako doposud, jakožto obyvatelka jsem si povšimla, že se po nocích začli pohybovat různí sprejeři a jiné entity, které narušují náš poklidný spánek. Jakožto strážkyně slibuji, že tuto cházku vymítím z naší vesničky a taktéž jakožto starostka zařídím odstranění vškerých malůvek. Taktéž budu nadále pokračovat v odstraňování bordelu z ulic podobě odpadků či autovraků, které hýzdí ulice naší vesničky. Proto vážení občané budu ráda, když mne zvolíte opět jakožto starostku vesničky Dillimore.


Volební plán pro toto období

Pro toto volební období je můj plán následovný. Chtěla bych se zaměřit více na zákony, které se zaměřují na IZS složky. Jelikož dle mého by se některé zákony, které jsou aktuální dali rozšířit či upravit, aby naše složky IZS pro Vás naše občany mohli pracovat více efektivněji a ve vícero odvětvích. Taktéž bych se chtěla postarat o městskou zelěn, která již dosahuje v některých úsecích až na pozemní komunikace, přes které je pak obtížnější projíždět osobními vozy bez nehody. Taktéž jste si určitě povšimli několika vozů tyrkysové barvy, které parkují u místní hospůdky čímž zabírají místo pro parkování pro návštěvníky hospůdky. Ráda se postarám o to aby se tato firma z pozemku přesunula jinam.

Proto pojďte milý občané k volbám ve dnech 1. 1. 2022 do 3. 1. 2022 a volte mne, jakožto starostku Dillimore!


S úsctou a přáním hezkého dne,

𝓙𝓮𝓷𝓷𝔂 𝓒𝓸𝓽𝓱𝓼𝔀𝓸𝓻𝓭.

 

27.12.2021 18:46, odstraněno 27.12.2021 18:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.12.2021 19:11, naposledy upraveno 28.12.2021 08:20 uživatelem Samik

Odesílatel:

Ing. Cole Peterson, dr.h.c. 

 Obecní úřad Blueberry

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

 Las Venturas 1154


 Informace o kandidátovi:
Jméno a příjmení:
Cole Peterson
Datum narození:  25.8.1989
Volební obvod: Fort Carson



Kandidatura na volební obvod - Fort Carson


Dobrý den vážení spoluobčané, jmenuji se Cole Peterson a někteří mě znáte jakožto poctivého policistu. Poprvé v životě jsem se rozhodl kandidovat a vybral jsem si obvod Fort Carson, krásnou vesnici ale bohužel i zohavenou některými věcmi. Například různé malůvky, tagy, špinavé silnice od lidí co schválně dělají smyky po této krásné vesničce a ničí nám ji. Taktéž auta, které nám kolikrát blokují cesty, chodníky a nebo odpadky poházené po okolí. Touto kandidaturou bych chtěl zahájit takový projekt, či plán jež se nazývá - Pomoc pro Fort Carson, kde Vám jednoznačně znovu zařídím krásné bydlení v této vesnici. Bude to spočívat v tom, že se budou mazat všechny malůvky a tagy, odtáhneme všechny chátrající a zavazející vraky, zbavíme se odpadků a ostatní "špíny" která nám kazí vesnici. Taktéž jako ostatní kandidující, bych chtěl obnovit zeleň v Fort Carson, jakožto uchazeč o post starosty této vesnice.


Pro toto volební období, mám plán takový, že bych chtěl pomoct řidičům z povolání (kamionistům, řidičům dodávek), kteří si sami ze svých peněz platí palivo. Chtěl bych aby se cena paliv o něco snížila a aby byla více vyhovující řidičům, než ta dosavadní. Následně bych ve Fort Carson chtěl udělat nějaký klub, popřípadě sportovní plac, menší závodní okruh nebo podobné věci, které mám již navrhnuté. Budu se snažit, pro Vás udělat co je v mých silách, aby se Vám žilo tak, aby Vám bylo příjemně. 

A proto vážení občané, jděte volit ve dnech 1.1. 2022 do 3.1. 2022 mne, jakožto starostu Fort Carson.


Volíte Petersona, volíte pořádek.

Zdraví, lásku, mír v duši Vám přeje kandidát o post starosty Fort Carson, Ing. Cole Peterson, dr.h.c.




 

Brumik

Hráč

38
27.12.2021 21:48

Montgomery, 27.12.2021


Odesílatel:
Pepek
 Novák,
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Informace o kandidátovi

Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.8.1941
Volební obvod: Dillimore


Vážení spoluobčané, Vážený soude,
mé jméno je Pepek Novák, a opět kandiduji na místo starosty v obci Dilimore. Minulé volby jsme sice nevyhráli, ale tyto volby věřím, že vyhrajeme!

A co bych chtěl za moji vlády změnit? Určíte bych pokračoval v tom, co jsem sliboval v minulých volbách to je čistota a bezpečnost našich občanů, nechceme poházené vraky aut po naší obci, nechceme bydlet někde, kde se necítíme jak doma.

Pro mne je čistota a zachování životního prostředí velice důležitá, v tomto měsíci jsem si podal přihlášku na post ředitele technických služeb, avšak nezískal jsem si důvěru od státu a toto místo jsem neobsadil.

Doufám, že moji kandidaturu do obce Dillimore přijmete s na závěr bych Vám chtěl sdělit citát od Pana Jana Třísky "To nejlepší na minulosti je, že nám ukazuje, co si nemáme přinášet do budoucnosti".

Budu rád volební účast ve dnech od: 1.1.2022 - 3.1.2022, přeji Vám krásné prožití zbylých vánočních dnů.
Změňme vše co bude možné! Volme dědu Pepka!

Pepek Novák  

28.12.2021 10:20

Adresát:  Vrchní soud San Andreas ; Las Venturas 1154

Odesilatel:   Annika Larsson, MSc. ; Midnight Cats, Palomino Creek


Drazí spoluobčané, ctění kandidáti, vážený soude,
Já, Annika Larsson, narozena 17.10.1988, bych touto formou ráda oznámila svou kandidaturu do lednových voleb 2022 a to ve volebním obvodě Montgomery

I když pro mnohé z Vás nejsem neznámá osoba, ráda bych se představila těm z Vás, se kterými jsem dosud neměla to potěšení se setkat, nebo spolupracovat. Jmenuji se Annika, narodila jsem se ve Švédsku, ale před několika lety jsem se přestěhovala do San Fierra, do domu, který jsem zdědila po rodině mé drahé matky.

Jsem zakladatelka volnočasového dívčího spolku Midnight Cats. V minulosti jsem pracovala u Policie San Andreas a svou karieru zde ukončila z postu vrchní velitelky oddělení v Montgomery na hodnosti kapitán. Také jsem v Montgomery již kandidovala a byla zvolena v březnu 2021. Okolnosti, které následovaly po mém odchodu z PSA a neslavném březnovém období, které se zapsalo do temnějších dějin především starostkou Blueberry, jsem byla nucena stáhnout se do ústraní. Nicméně jsem na své přátele a spoluobčany nezanevřela a jakmile se vody trochu pročistily, vrátila jsem se do centra dění. 

Nyní jsem na hlavní úvazek zaměstnána jako vrchní reportérka Red County News, brigádně dělám barmanku v oblíbeném Belleville Club v Montgomery a dokončuji studium druhého magisterského oboru na univerzitě v San Fierru. Mimo to stále vedu spolek Midnight Cats, který po roce od svého založení již čítá více jak 50 úžasných členek.

Pokud mi dáte svůj hlas, udělám vše co bude v mých silách a zasadím se o následující:

  • Novelizuji platné vyhlášky obce Montgomery
  • V rámci působení v kongresu se zasadím o to, aby se přesunula pozornost zpátky přímo na Red County (a Fort Carson).
  • Najdu společnou řeč a budu podporovat rozumné návrhy svých budoucích spolukongresmanů, které přinesou lepší kvalitu života do našeho kraje.
  • Budu úzce spolupracovat s vedením složek IZS a naslouchat jejich přáním a potřebám pro to, aby se co nejvíce zvýšila bezpečnost na silnicích, ale i mimo ně.
  • Dohlédnu na to, aby v kongresu neměla své místo korupce ani nekalé praktiky.

Drazí voliči, bude mi ctí sloužit Montgomery jako starostka a zastupovat město v kongresu. A i pokud jsem Vás jako kandidátka neoslovila, dovolte mi alespoň malou prosbu - běžte k volbám, volte s rozumem a citem a věřte těm, kterým dáváte svůj hlas. Každý hlas se počítá. 

~ Nika

28.12.2021 10:47

Odesílatel: 

Jenny Cothsword

Dillimore 1166

Datum narození:

15.5.1999

Adresát:

Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154


Vážený soude, vážení spoluobčané.

Nejdříve se chci veřejně omluvit, za to, že jsem nedodržela strukturu dopisu, dle vzoru (neuvedla datum narození), jak jsem taktéž měla. Proto prosím o anulování mého předchozího dopisu a uznání tohoto následovného.

Tímto dnem jsem se rozhodla, kandidovat na starostku obce Dillimore již po druhé.

Někteří z vás mne znají jakožto starotsku, či strážkyni zákona. Rozhodla jsem se kandidovat znovu abych opět mohla držet vesničku Dillimore čistou a prosperujicí jako doposud, jakožto obyvatelka jsem si povšimla, že se po nocích začli pohybovat různí sprejeři a jiné entity, které narušují náš poklidný spánek. Jakožto strážkyně slibuji, že tuto cházku vymítím z naší vesničky a taktéž jakožto starostka zařídím odstranění vškerých malůvek. Taktéž budu nadále pokračovat v odstraňování bordelu z ulic podobě odpadků či autovraků, které hýzdí ulice naší vesničky. Proto vážení občané budu ráda, když mne zvolíte opět jakožto starostku vesničky Dillimore.


Volební plán pro toto období

Pro toto volební období je můj plán následovný. Chtěla bych se zaměřit více na zákony, které se zaměřují na IZS složky. Jelikož dle mého by se některé zákony, které jsou aktuální dali rozšířit či upravit, aby naše složky IZS pro Vás naše občany mohli pracovat více efektivněji a ve vícero odvětvích. Taktéž bych se chtěla postarat o městskou zelěn, která již dosahuje v některých úsecích až na pozemní komunikace, přes které je pak obtížnější projíždět osobními vozy bez nehody. Taktéž jste si určitě povšimli několika vozů tyrkysové barvy, které parkují u místní hospůdky čímž zabírají místo pro parkování pro návštěvníky hospůdky. Ráda se postarám o to aby se tato firma z pozemku přesunula jinam.

Proto pojďte milý občané k volbám ve dnech 1. 1. 2022 do 3. 1. 2022 a volte mne, jakožto starostku Dillimore!


S úsctou a přáním hezkého dne,

𝓙𝓮𝓷𝓷𝔂 𝓒𝓸𝓽𝓱𝓼𝔀𝓸𝓻𝓭.

Jacko88

Hráč

41
28.12.2021 11:40
Odesílatel:
Nathalia Hilton
Palomino Creek 4-7
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážení sousedé, Vážení voliči, Vážený soude,
opět jsem se rozhodla, kandidovat na pozici starostky a taktéž členky kongresu, za volební odvod Palomino Creek. Pokud zvítězím i v tomto období, budu starostkou již potřetí v řadě, samozřejmě mám další nápady na zkrášlení, zútulnění a samozřejmě zabezpečení Palomina, protože jak asi sami víte, aktuálně se dosti ve velkém rozmohlo vykrádání banky. V minulém období jsem konečně zařídila vyklizení uličky za bankou a obchody, tudíž je tam již krásně čisto, uklizeno a jsou i vyvezené popelnice. Úklidu se chopily Technické Služby Red County (Dále jen TSRC)., s aktuální ředitelkou Amy Ross, která byla námi v tomto období zvolena a myslím, že jsme v jejím zvolení neudělali chybu. V tomto volebním období, pokud tedy budu znovu zvolena, mám v plánu pokračovat dále ve spolupráci s TSRC a odklidit druhou polovinu poškozené lávky/mostu mezi firmou DPD a Palomino Creek. Taktéž mám v plánu (Pozor, čistě v plánu, ale nic neslibuji.), zlepšit zabezpečení banky v Palomino Creek. Můžete si všimnout, že pro Palomino Creek chci jen to nejlepší, proto řeším všelijaké úklidy a také čas od času, například dnes, přidám nějakou fotku z Palomina, nebo v Palominu. #voltehilton 


Informace o kandidátovi:
Jméno: Nathalia Hilton
Datum narození: 14.6. 1999
Věk: 22 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-7
Dosažené vzdělání včetně titulů: Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola automobilní a technická České Budějovice. - Bc. 
Kontaktní informace: nathalia.hilton@smail.ic | nathalia.hilton@post.ic | tel. číslo: 823-681 | Jdu s dobou, takže mě můžete samozřejmě kontaktovat i na IRIS. #voltehilton
Aktuální pracovní pozice: HZS - Kapitán | Velitel First Responder, Velitel Personálního Oddělení. Dále majitelka funkční, prosperující a rozrůstající se firmy Dragon Group. V tuto dobu ještě aktuální starostka Palomino Creek, Kongresmanka a taktéž reportérka pro RCN.


Děkuji všem, za přečtení přečtení mé kandidatury,
všem kandidátům přeji hodně štěstí, 
vaše Bc. kpt. Nathalia

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~168