Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Veřejná pomluva


Dave323

Hráč

32
26.12.2021 17:51, naposledy upraveno 26.12.2021 17:54 uživatelem Dave323

Podatel: Hana Garret

Věc: Urážka veřejného činitele

Odůvodnění: Dnes při službě jsem stála u auta svých přátel, nijak jsem si okolí nevšímala, následně jsem si všimla příspěvku na stránce Iris.ic, kde pan Marian Miskovsky zveřejnil fotku, kde mě vyfotil a přidal popisek: "Veľmi zalatá sympatická mlada pani Policajtka mi dnes ponúkala blowjob samozrejme som odmietol ale neviem či nabudúce odolám prajem veľa štastia celému policajnému zboru že takto myslia na občanov tochto malebného mestečka #pomahatablowjobovat."
Z příspěvku jde vidět, že je cílen na mě, je zde vidět jak můj obličej, také číslo odznaku, taková situace mě dokáže dosti veřejně pošpinit, taktéž zajistit v práci problémy.

Záměr: Odsouzení majitele příspěvku za urážku veřejného činitele.

Přílohy: *Fotka příspěvku*

*Záznam z bodycamu po celou dobu, kdy stála u vozidla, taktéž záznam, kde jde vidět, jak ji osoba vyfotila*

31.12.2021 17:03, naposledy upraveno 31.12.2021 17:03 uživatelem Kolpanek

Adresát: Hana Garret
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Garret,
Vaším podnětem jsme se pečlivě zaobírali a rozhodli jsme se Vám nevyhovět z důvodu, že se jedná o sporné řízení a ke spornému řízení potřebujete vlastního advokáta, dle novely - č. 67/2021., (advokát, musí být evidován v seznamu advokátu) Pokud si seženete advokáta, tak si společně sním vytvořte nový podnět. 
Děkujeme za pochopení. 


JUDr. Kristina Lopez, Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~46