Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Milanecko


Milanecko

Hráč

2
2.1.2022 20:31

Přezdívka: Milanecko

Věk: 15

Zkušenosti: mam mam

Komunikační dovednosti: jo mam

Mám čas: skoro kazdy den

Další informace o mně:

volam sa milan mirga a v hre sa volam milan vrbovsky.SKIMO hram uz 2mesiace alebo aj viac, velmi sa mi paci a velka vdaka za tak skvely server nech sa dary:D

2.1.2022 20:42

Jestli je tohle přihláška do Helper Teamu, tak já jsem Ježíš Kristus. 
Přezdívku a věk jsi vyplnit zvládl, tam to ale tak nějak skončilo. Proč ses o zkušenostech nerozepsal? Konkrétnost je určitě něco, co ti může nahnat bonusové body. Komunikační dovednosti má každý, tedy aspoň to jsem si myslel, než jsem četl tuto "přihlášku". Skoro každý den čas, to je supr, aktivní lidi se nám do týmu hodí. A co ty informace o tobě? Pominu-li gramatické chyby, absolutně odfláklý text, který nám akorát sdělil jak se jmenuješ a kolik jsi toho u nás nahrál. Není tu sebemenší důvod pro získání přízně komunity a už vůbec ne členů Admin Teamu. Když už se hlásíš do Admin Teamu na serveru, který má nějakou úroveň a solidní počet hráčů, možná bych přihlášce věnoval více času, než jen dvě minuty.

K tomu přidáme historii, dle banlistu patnáct záznamů, to je celkem dost. Poslední ban dokonce ode mě, a to 29. prosince, což se vylučuje s podmínkami pro přijetí do Helper Teamu. I když je pravda, že by se to určitě přehlédnout dalo, kdybys věnoval přihlášce nějaký čas a zájem. Troufám si říct, že ušetřím Lexikonnovi spoustu písmenek tím, co jsem zde napsal, a shrnu to jednoduše - nesouhlasím.

2.1.2022 20:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~30