Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Trnass


Artistiques

Hráč

32
2.1.2022 20:55, naposledy upraveno 2.1.2022 22:12 uživatelem Artistiques

Přezdívka: Trnass

Věk: 18

Zkušenosti: RP zkušenosti: Na Skimu přes 840 hodin, hrál jsem chvilku FiveM, SAMP, na pár menších serverech (dnes již neaktivních) jsem byl helper.

Komunikační dovednosti: Angilčtina je asi nepodstatná, mám ale stupeň STANAG 2 (to se vlastně rovná B2, jen je to jinej systém hodnocení a má to trošku vyšší váhu.). Češtinu mám myslím perfektní, jak vyjadřovací schopnosti, gramatiku tak i volba správných slov. O tom se můžete přesvědčit tady na fóru, stačí si rozkliknout můj účet, mam v popisu veškeré články které jsem napsal.

Mám čas: Téměř každý všední den, víkendy vesměs taky, pokud tu nemám přítelkyni nebo není venku pěkně... Časově to je přibližně od třetí hodiny odpolední do večera, to je zhruba 22 hodina...

Další informace o mně:

Měsíc utekl jako voda a já opět můžu přidat přihlášku, něco málo se změnilo, třeba můj počet hodin na skimu vzrostl o 300 hodin (:D).

Jmenuji se Martin, je mi 18 let, studuji obor IT v ekonomice, to znamená, že mám jak IT část, tak tu účetní/ekonomickou. RP se věnuji už šestým rokem, na GTA SA RP jsem narazil vlastně s začátkem karantény, minulou zimu mi můj o tři roky mladší brácha ukázal Skimo, tak mě to nadchlo, že jsem u toho seděl každý den, každou noc, mám zkušenosti jak s legálním RP, tak s tím ilegálním.

Ve volném čase se věnuji sportu (běhání, posilovna, lezení po skalách či horách) a programování (Python, C#, C++, Swift a ze značkovacích jazyků to je Xamarin, HTML a CSS, poslední měsíc se učím i Kotlin). Od těchto dvou náročných koníčků si ale taky někdy musím dát pauzu, takže hraju hry na PC, poslední dobou nejvíc času trávím na Skimu nebo v StarCraft 2, ten mimochodem hraji závodně a jsem členem největšího CZSK klanu, pořádáme turnaje, vesměs to hraju kvůli těm lidem, mám rád tu komunitu.

I přes to že jsem student pracuji, mám práci na poloviční úvazek v oboru. Během prosince jsem dal výpověď ve firmě kde jsem byl předtím, tam jsem byl vedoucí oddělení, teď jsem zase "jen" řadový programátor, mám sice stejný peníze, ale lepší benefity. Vyvíjíme rádia pro Škoda Auto, vlastně pro celý koncern VW, bezpečnostní systémy jako je hlídání mrtvého úhlu, nouzový brždění a automatické volání 112 při autonehodě.

Na Skimu jsem už pár nováčků zaučil, dokládat logy je asi zbytečné, spoustě lidí jsem vysvětlil jak tu co funguje, ať už uplných nováčků, nebo lidem kteří jen nevěděli co dělat v dané situaci (od mojí poslední přihlášky mi dokonce někteří píšou PMs a ptají se :D stalo se mi to tak 3x a docela to pobavilo :D)

Samozřejmě rád zmíním i moje články na fóru, jak jsem již psal, stačí rozkliknout můj profil a v popisu jsou odkazy, snažím se tak ulehčit hraní lidem, kteří si třeba někde nejsou jistí, vedou firmu a musí pořád vysvětlovat co kde dělat, k tomu jsou moje články... Každý samozřejmě zmíní jen to potřebné, zbytek ať si zjistí IC cestou ;-)).

Rád bych takhle pomáhal víc, protože si myslím, že i přes to, že Skimo má čím dál tím víc lidí kteří se snaží RPit nelegálky a nejde jim to, se to dá napravit, vést je správným směrem a naučit je pořádnému RP. Zkrátka u PC sedím poslední dobou až moc, na Skimu jsem čím dál tím víc a pomáhám hráčům, IC se v podstatě o nic nemusím snažit, co chci tak mám, na co nemám mi vydělá firma, být ale členem AT někam vede, můžu se snažit vést hráče za kvalitním RP a růst, začít u role helpera a doufat že se třeba někdy dostanu výš.

Zmíním stejně jako minule, umím psát všemi deseti, mám docela nadprůměrnou rychlost (okolo 360 čistých úhozů za minutu), všechno napsat tak zvládnu trochu rychleji...

Ještě než to ukončím, rád bych řekl, že ať už mě znáte jako IC postavu Frederik Benett (třeba z traffic stopů nebo dávnější doby kdy jsem dělal nelegálky), pod nickem na LS Trnass, nebo mě neznáte vůbec, dejte mi šanci Vám ukázat, že dokážu poradit a pomoct, že dokážu zachovat chladnou hlavu a že dokážu věci rozhodovat nestranně a spravedlivě.

S pozdravem,
Váš Trnass.

2.2.2022 18:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~47