Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Robiiinek


3.1.2022 00:27, naposledy upraveno 3.1.2022 00:29 uživatelem Robiiinek

Přezdívka: Robiiinek

Věk: 15

Zkušenosti: S touto pozicí již zkušenosti mám, Helper jsem na Skimu už byl, a za tu dobu jsem nasbíral dost zkušeností. Na RP scéně mám něco okolo 1900h+ Prvně jsem začínal na SAMPu poté jsem přešel na MTA.

Komunikační dovednosti: Umím se domluvit Anglicky,Česky,Polsky, Slovensky a trochu Německy. Vlastním funkční mikrofon tudíž není problém komunikace na DC či TS3.

Mám čas: Přes školní období bych na Skimu trávil okolo 2-3 hodin při prázdninách či víkendech už déle klidně 5-6 takže časová flexibilita by nebyl problém.

Další informace o mně:

Zdravím. Komunita mě zná pod přezdívkou Robiiinek_ mé reálné jméno je Robin. Je mi 15 let pocházím z Královehradeckého Kraje přesněji okres Trutnov. Mezi mé zájmy patří Fotbal hraji za klub Červený Kostelec pozici brankáře. Mezi mé další zájmy patří hraní her na počítači jako je například MTA, CS:GO, League of Legends, GTA V to by bylo asi vše na představení mé osobnosti a mých zájmů. Jsem rád za jakékoliv názory pozitivní či negativní, smysluplným názorem se rád poučím. To by bylo asi vše děkuji za strávení času čtení mě přihlášky a přeji krásný zbytek dne Robiiinek_

Borwyx

Hráč

15
3.1.2022 00:41, naposledy upraveno 3.1.2022 00:41 uživatelem Borwyx

Ahoj @Robiiinek,

spolu máme docela dost naRPeno, vím, jak se chováš, a taky vím, že tě chci jako kolegu v helper týmu, jsem rád, že se chceš vrátit a já doufám, že ti to vyjde.

Vefty

3.1.2022 00:58, naposledy upraveno 3.1.2022 00:58 uživatelem Zchovankyo

Z mého pohledu ambiciózní osoba.

Přátelský, komunikativní s velkým cílem a zápalem. Stanoví si cíle, do kterých jde po hlavě a nebojácně. Jeho kvalita RP je dost dobrá a já si myslím, že by mohl naučit novým věcem i mě. Přeju hodně štěstí a doufám, že budeš mít možnost prokázat své dovednosti a charakter jako helper. 🤸‍♀️

Qermo

Hráč

16
3.1.2022 14:43

S Robiiinkem (a.k.a. Hanka Zagorová) jsem již v helper teamu jednou byl při mém prvním volebním období, než jsem hteam opustil. Za mě to je super posila do týmu a celkově strašně fajn člověk. Moc rád bych ho v helper teamu opět uvítal, protože svou práci helpera zvládal na jedničku. Hodně štěstí.

28.4.2022 21:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~89