Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jacko88

1 2



Jacko88

Hráč

41
4.1.2022 17:15

Přezdívka: Jacko88

Věk: 16 let

Zkušenosti: Necelých 2200 hodin na Skimo RP, což si můžete ověřit zde: https://leosight.cz/statistiky. Obdržel jsem status Trusted Player. Dále mám odzkoušeno pár admin příkazů na jiném, podotýkám nefunkčním serveru, takže toho moc není.

Komunikační dovednosti: Plynulá Čeština, řekl bych, že i celkem přijatelná gramatika. Slověnštině samozřejmě rozumím, ať už mluvené, nebo psané. A Angličtinu ovládám ''jakžtakž'', tudíž rozumím a dokážu odpovědět.

Mám čas: Aktuálně mezi čtyřmi až sedmi hodinami, o víkendech například i více, ale jsou samozřejmě i výjimky, kdy žiju a nejsem tolik na počítači.

Další informace o mně:

Dnes nastal ten den, s velkým D na začátku. Rozhodl jsem se sepsat přihlášku na pozici Helper, nad čímž jsem přemýšlel už dlouho a dlouho jsem chtěl pomáhat nově příchozím hráčům. Tak teda ahoj, moje jméno je Pepa, je mi šestnáct let a studuju na střední škole. Jak už jsem víše psal, obdržel jsem status Trusted Playera a tudíž si myslím, že hráčům mohu RP docela slušně předvést a zaučit je. Myslím, že o mé zdatnosti v RP ví jak Flyer, kterým mi byl ''TP'' přidělen, dále Vlkovod, který se mnou velice často RPí. Samozřejmě i Holysek, Lexionys, Qermo, Vefty, wareznavrdy a spousta dalších členů HT, AT a Trusted Playerů a myslím si, že o mém RP má i dobré mínění samotný správce HT, Lexikonn. Za pár dní, budu na Skimu již rok a myslím si, že tedy mám co nabídnout. Vím, že moje přihláška (Teda alespoň si to myslím.), bude trošku kontroverzní, protože jsou tu určitě lidé, co se mi vysmějí a určitě by mě v Helper Teamu neradi viděli. Ano, sám se doznám k tomu, že když si v banlistu vyhledáte mě (Jacko88), ukáže vám to 1/14, ano, je to dost trestů, dva z toho jsou kicky a většina z toho, mi byla udělena na mých začátcích, poslední ban, mi byl udělen před téměř půl rokem a to z důvodu méno NonRP drivingu, když jsem z CAS v poměrně vysoké rychlosti vyjel na dálnici a poté jsem poměrně dost skočil, bylo to z důvodu, že jsem spěchal na výjezd jako HZS. Ze svého činu jsem se poučil a od té doby jsem nedostal žádný ban. Ban co mi byl udělen před tím, byl od Bači pouze na jednu hodinu a to za podávání nesmyslných inzerátů. Dle mého se to mělo řešit IC cestou, nebo smazáním inzerátu, ale co už (Inzerentní stránka by mi tento inzerát ani nenechala zveřejnit.). Nechal jsem se inspirovat předchozím inzerátem, kde stálo: '' Jméno Příjmení má rád ženy.'' Nebo něco v tom smyslu. A co mě idiota nenapadlo? Napsal jsem to za svou postavu ve tvaru ''Luca Tomasino má rád ženy.'' Koho zajímá zbytek banů, můžete se podívat. Ale jak už se tu hodně krát do unbanů a přihlášek do Helper Teamu, snad si zasloužím šanci. A teď vám mohu říct s čistým svědomím, že jsem se vážně ponaučil a RP plně ovládám. Děkuji za přečtení a případnou šanci, s pozdravem Pepík.

Borwyx

Hráč

15
4.1.2022 17:54, naposledy upraveno 4.1.2022 17:55 uživatelem Borwyx

Ahoj @Jacko88,

znám tě, hrozně dobře se mi s tebou rpí, tvé RP je rozhodně na velmi kvalitní úrovni, jsi přátelský a dá se na tebe spolehnout, řekl bych, že ve všem. V helper týmu bys byl obrovským přínosem. Fandím ti.

Vefty

Robiiinek

Hráč

15
4.1.2022 18:30, naposledy upraveno 4.1.2022 21:33 uživatelem Robiiinek

Hilton, jsem určitě pro, máme toho spolu hodně prožitého v RP legenda ze starého a dobrého HZS. Jeho RP je skvělé a chtěl bych ho vidět v H-Teamu. Hodně štěstí Jacko. ❤️

5.1.2022 21:32
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

VajkoChlpko

Hráč

58
7.1.2022 00:51

Toto beriem asi ako samozrejmosť. Bráško dobre vieš, ako som ti želal toho TP, a nakoniec to Flyerovi padlo pod nos samé od seba 🥰.

 RP na krásnej úrovni, o tom sa nemusíme ani baviť, milý človek ktorý vždy rád pomôže, krásna charizma, rešpekt pred ostatnými, IC sa mu taktiež že nádherne darí, priateľský, nápomocný...

Jednoducho to že beriem ako samozrejmosť, že sa tam dostaneš. Iba náhodou keby mal Lexik zlý deň, a snažil sa nad touto prihláškou polemizovať 😂.

 

Prajem veľa úspechov a pevných nervov do kariéry HT ! 💗

Samik

Hráč

48
12.1.2022 22:47

Nenapadlo by mě, že by Pepa dostal ty koule sepsat přihlášku. Ale určitě SOUHLASÍM, chcu tě v HT bezpodmínečně 😂. Tvoje RP je podle mě jedno z těch více dobrých na serveru a věřím, že jsi postu hoden. 

S pozdravem tvůj milovaný poručík Samik.

14.1.2022 12:29, odstraněno 14.1.2022 16:14 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihláškám do HT.

Kenny15

Hráč

19
15.1.2022 13:39

Jo.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Příspěvek nesmí obsahovat pouze souhlas/nesouhlas bez přidané hodnoty.

Mufasa

Hráč

4
15.1.2022 16:58, naposledy upraveno 15.1.2022 17:00 uživatelem Mufasa

Jacko88

Tým že sem z mala prvních kdo na serveru s tebou hrál

tak vím jaký si nebo co v tobě 

chovaní 8-10

pomáhaní na server bez toho aby si byl Helper je nulová   a dos o tobě taky vím co dělal nebo ještě dělas že  jak už tu psal típek na hoře je pravda 100% v sem byl u toho to je duvod proč ne nesouhlas

proto že tvým  chovaní kazíš ekonomiku hry která je už dos skažena ty jeste k tomu na pomahaš 

Jacko88

Hráč

41
15.1.2022 22:23

Mufasa, nebo Scerry, nevím kterej z tvých účtů máš radši. :)

Kdyby jsi byl normální člověk a byl gramotný, tak bych si tvého komentáře i vážil, ale myslím, že my dva si nemáme co vyčítat. :) 

A s tou ekonomikou? Já jsem tohle nikdy nedělal, ale k tomu, že jsi to dělal ty mám i důkaz. :3 

A když se podíváš na datum, zjistíš, že to je na konci března. Takže už se spolu 10 měsíců nebavíme a to je dost dlouhá doba, na to, abych se změnil. A že jsem se změnil... Co jsem koukal, tak u tebe se nezměnilo nic... 

Hlavní je, změnit lidi, okolí se kterým se bavíš, což jsem já udělal a pomohlo mi to, naučil jsem se RP a nedělám píč*viny/hlouposti. 

A nechtěj abych dodával ještě screen, o tvojí propagaci nejmenovaného konkurenčního serveru.

Našlo by se toho i víc, ale jdu si radši užít ETS 2 a nebudu se tady zaplétat s člověkem, co mi za to nestojí a nemůže se mi nikdy rovnat. Takže kritika od tebe, pro mě a myslím si, že i ostatní rozumné hráče a administrátory, nic neznamená.

S láskou Jacko, co tě nikdy neodsuzoval (Udělal jsem si z tebe kolikrát srandu, to ano, ale tam to začalo a hned skončilo.), nikdy tě nepomlouval a věřil, že by ses někdy dokonce mohl i stát lepším/normálním člověkem. <3 

A všem ostatním, co mi dali kladné komentáře moc děkuju. Některé z nich i zahřáli u srdíčky. <3

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~138