Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zväčšiť cenu delivery


Milanecko

Hráč

2
6.1.2022 23:53

Dnes som mal napád tak som prišiel tu moj návrh je zvýšiť cenu delivery, za jednu delivery hrac môže dostať 600kč až 1700kč moj návrh je aby delievrky boli aspoň 4500kč až 5600kč menšia motivácia ľudí možno to pokazí rp neviem je to navas pekny zvosok dňa 

7.1.2022 01:00

4500kč je totálne prehrotená cena. Tak sa mi zdá, že keď sprabia kompletne celé jedno delivery, tak môžeš dostať aj niečo okolo 20 tisíc, čo je skoro ako dobrý kurz s kamiónom. A to si iba jazdíš po RC s motorkou 😀.

Toto jednoducho neprejde, nemôže byť každý bohatý lusknutím prsta 

MonsterSKGaming

Hráč

32
7.1.2022 01:55

Žiaľ nesúhlasím, pretože ako väčšina hráčov som mainil delivery + Security zároveň a už len z toho samotného Delivery máš na konci zásielky zarobené 25-30 tisíc čo je jedna jazda s kamiónom. Tudíž peniaze z Delivery sú dostačujúce a netreba ich zvyšovať vďaka toho jak su optimálne s Trucks.

7.1.2022 06:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Schitzu

Hráč

26
7.1.2022 11:15

Prosím né, už teď je na SKimu hodně smažek co si grindí aby si koupili Guns a pak okrádali a dělali TrashRP. Kdyby se to rapidné zvýši bylo by to klidně za hodinu až 30k. Fakt prosím né, když chceš grindit tak grindi Kamiony. Já sem si tak koupil LFA z kamionu. A nebo prostě buguj idk.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Navádění k porušování pravidel
7.1.2022 11:47, naposledy upraveno 7.1.2022 13:29 uživatelem Rataj

Všechny výdělky na serveru jsou pečlivě nastaveny tak, aby tvořili celkovou ekonomiku serveru. V první řadě to znamená, že změna jednoho dílku by pak neodpovídala zbytku a muselo by se upravit vše ostatní (jiné cesty výdělku jsou třeba o trochu výhodnější a to zcela záměrně). No a také (a to je to nejdůležitější) je serverová ekonomika nastavena tak, aby nikdo neměl všechno hned, aby peníze do oběhu nepřibývaly příliš rychle, ale zároveň aby to stále byla hra, bylo to zábavné a vše bylo v rozumném čase dosažitelné. To si myslím je na serveru momentálně nastaveno dobře, nebo alespoň tak, jak to my chceme mít. Proto není v plánu měnit výdělky kterékoliv práce.

Také tohle téma využiju k vysvětlení inflace v herní ekonomice. Inflace (jak ji známe z reálu) je definována jako snížení kupní síly peněz, nebo také zvýšení všeobecné cenové hladiny zboží a služeb (tatáž věc jinými slovy). Inflaci způsobuje například velké množství peněz v celkovém oběhu a jejich snadná dostupnost (např. kdyby stát začal tisknout hodně peněz a rapidně zvyšoval mzdy státních zaměstnanců). Čím větší množství peněz může každý snadno získat, tím menší mají hodnotu a tím vyšší jsou ceny zboží a služeb, jelikož každý potřebuje svou práci dobře zhodnotit. Může se zdát, že ve hrách ji můžeme jednoduše zamezit tím, že nastavíme pevné ceny a budeme ignorovat ekonomická pravidla. To ale způsobí takovou "poloviční" inflaci, kdy od NPC je vše extrémně levné a mezi hráči se vše pohybuje v astronomických částkách, to pak ale ekonomika přestává dávat smysl a způsobuje řadu jiných problémů. Na našem serveru máme u většiny zboží (věci v obchodech, auta, poplatky) pevné ceny (ono se to hodí, například také kvůli frakcím, jejichž výdělky musí herní ekonomice odpovídat). Zároveň ale (a to je moc důležité v každé herní ekonomice) má náš server spoustu tzv. money sinks a deflačních mechanik, které inflaci zbržďují a proto si můžeme dovolit ty pevné ceny mít. Mnohé konkurenční servery nabízí rychlejší výdělky všech prací a zároveň mají také pevné ceny (ačkoliv jim chybí dostatečné deflační mechaniky) a tak dochází k něčemu mnohem horšímu než je inflace a to je stav, kdy má každý všechno a přebytek peněz. Jasně, v reálném světě by to byla hezká utopie, ale je to naprosto nereálné. Navíc takové servery po nějaké době všechny omrzí a musí čas od času udělat WIPE, aby zase měli jejich hráči co dělat. My jsme RP server a ten RolePlay bereme vážně, proto se snažíme udržet realističtější ekonomiku. Navíc zakládáme na perzistentním RP (dlouhodobé zachování dat) a proto dělám vše proto, aby Skimo už žádný další WIPE nikdy nepotřebovalo, aby nám všem zůstaly naše postavy a přesto bylo velice obtížné se dostat na pomyslný vrchol, kde už není kam dál stoupat a kde už máš všechno. Protože na tom vrcholu přicházíš o zábavu, pokud si ji neumíš sám vytvořit - od toho ale mimochodem RolePlay taky je, o seriózní zábavě, kterou vytváříš pro sebe a své okolí. Server může pro nové hráče působit jako grind, ale o ten tu nikdy nešlo - naopak jsem rád, když hráči dobrovolně své výdělky ještě více zpomalí, na úkor toho, že jdou místo non-stop ježdění kamionem RPit s ostatními hráči něco zajímavého.

Na závěr bych ti tedy rád doporučil, aby ses krom výdělků zkusil zaměřit i třeba na (social) RP a uvidíš, že server toho má mnoho jiného co nabídnout, než jen hromadění peněz. Někdo to zjistí až jakmile se na ten finanční vrchol dostane a někdo si tu hru začne tímhle jiným způsobem užívat hned. 😉

7.1.2022 11:48
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

50
7.1.2022 13:25

@Rataj

"aby peníze do oběhu nepřibývali příliš rychle"

nepřibývaly*

"aby nám všem zůstali naše postavy"

zůstaly*

 

sandlerino

Hráč

39
7.1.2022 15:58

Na přesně takové návrhy jsem dělal tento průzkum:

1 Otočku s balíčky zvládneš za +-10-15 minut a za tak málo času dokážeš vydělat jak někteří státní pracovníci za hodinu. Pokud umíš počítat, již jsi zjistil, že za hodinu můžeš dostat kolem 120 tisíc.

RP server není o penězích a i kdyby, tak to sype dost. Za mě ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~111