Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Dvorkiss


Dvorkiss

Hráč

26
21.1.2022 01:37, naposledy upraveno 21.1.2022 01:43 uživatelem Dvorkiss

Přezdívka: Dvorkiss

Věk: 17

Zkušenosti: Jsem na serveru už nějakou dobu sice by se stále našlo něco co bych se měl přiučit, ale i tak jsem se za své působení na serveru naučil hodně věci a mezi nimi nejsou jen dobré to vím, ale i tak jsem se z každé věci co jsem dělal špatně ponaučil a snažil se ji zlepšit teď když už moje RP zkušenosti jsou podle mě na ´´vysoké´´ úrovni tak je čas abych se podělil o ty zkušenosti s nováčky. Se zaučením nováčků už zkušenosti mám jelikož vlastnit firmu na Skimu vám jich přinese hodně do náruče :D. Dále působení jakožto GA na jednom už rozpadlém MTA serveru.

Komunikační dovednosti: Discord i TS3 používám. Ohledně znalosti češtiny/slovenštiny a angličtiny tady taky není problém.

Mám čas: Ano, mám dostatek času, jelikož studuji na SŠ a nechodím na brigády tak mám spoustu času na to abych se věnoval RPení a pomáhání ostatním v RP.

Další informace o mně:

Takže jmenuji se Ondřej, ale hodně lidí mi říká Andrew, je mi 17 let a jsem z Královehradeckého kraje, a jak už jsem zmiňoval studuji. Jsem hráčem Skima už od 8.3 2021 od té doby jsem se učil jak RPit na tomto poměrně zajímavém serveru plného dobrých a špatných skutků nebylo to úplně snadné učil jsem se za pochodu takže ovšem že jsem dělal chyby a dostával nějaké ty bany, ale i tak si myslím že to nebyla až taková hrůza jelikož jsem permu nedostal takže to asi dopadlo dobře :D. No, ale v tuto dobu jsem Skimo nehrál tak aktivně jelikož jsem byl aktivním a dalo by se říct ´´pro´´ hráčem Fortnite (no prostě když něco vydělává tak to hraju sorry jako) , ale po nějaké době už jsem skončil a začal jsem se věnovat něčemu co mě hodně bavilo a stále baví což je Skimo tudíž jsem začal aktivně hrát a to přinášelo první bany jelikož jsem nebyl úplně perfektní v RPení natož v dodržování pravidel, ale každý ban mě ponaučil a já se zlepšoval a k tomu jsem potkal ty nejlepší přátele na Skimu, za což jsem obecně velmi vděčný že jsem takové lidi mohl potkat a ještě k tomu se s nimi spřátelit. Postupně jsem se zlepšoval den ode dne, týden po týdnu až jsem došel do mojí současné fáze kdy už dokážu pomoct ostatním tak aby dokázali být lepší jak já sám aby nedělali ty chyby co jsem udělal. Prostě chci přispět k tomu aby nováčci nedělali chyby co jsem dokázal udělat já a pomáhat ostatním s tím co jsem nevěděl. Zanechat odkaz takový odkaz aby byl server lepší a lepší pro nováčky a zároveň hráče co už nějakou dobu hrají.

Jo já vím moc jsem toho nepřidal.

Děkuji za pozornost. Hezký zbytek dne.

Dvorkiss <3 (Ten co pořád missclickuje.)

Jemuhodne1

Hráč

15
21.1.2022 02:16, naposledy upraveno 21.1.2022 02:22 uživatelem Jemuhodne1

No.. Já ti úplně nevím, no.

10 banů a 2 bany dokonce z tohoto měsíce.

Ty dva bany v tomto měsíci jsou za: Metabaiting a metagaming.. 
Takže za mě určitě né, no.

Benzo alá Jemuhodne out

cc

 

21.1.2022 13:20
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~38