Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - asdf

30.1.2022 13:10, naposledy upraveno 30.1.2022 16:59 uživatelem asdf

Přezdívka: asdf

Věk: 17

Zkušenosti: Pozic zabývajíc se chodem serveru a dohlížení na jeho pořádek jsem obsadil spoustu, avšak na RP to zkouším prvně. Zkušenosti sem nejvíce nabral z adminování na CS 1.6 - na herním módu ,,Jailbreak", který se svým způsobem lehce přibližuje k RP.

Komunikační dovednosti: Dohovořím se plynule česky, anglický jazyk mám na pokročilé úrovni. Dokáži porozumět delším, souvislým textům s rozšířenějšími frázemi. Dále také menší základy němčiny. Preferuji psanou formu komunikace, avšak nemám ani problém s mluvou.

Mám čas: Nejčastěji o víkendech ve večerních, až ranních hodinách. V týdnu by to bylo kolem desáté hodiny večerní zhruba do půlnoci.

Další informace o mně:

Ctění čtenáři,

abych se představil, na serveru vystupuji pod přezdívkou ,,asdf". Mnozí z vás mě mohou znát spíše jako ,,Charlotte Addison". Mé osobní jméno zde uvěřejňovat nebudu, jelikož to považuji za nepodstatné. K roleplayi jsem se dostal přes SAMP server, který byl spíše freeroam. S jedním hráčem jsem se bavil o RP, vysvětloval jsem mu, že mi počítač FiveM neutáhne. On mě právě navedl k tomuto serveru, pak už to tak nějak šlo za sebou.

Během hraní rád poslouchám hudbu, líbí se mi pár písniček z české scény, převážně ale poslouchám umělce ,,Scarlxrd" či ,,Ghostemana". Moje obliba k hudbě vznikla v posilovně, kde mi právě tento žánr zlepšuje psychiku a dávám do toho víc. Mezi mé záliby tedy patří jistě návštěva fitness center, nebo box. Studuji obor bezpečnostně právní činnost, v budoucnu bych chtěl mít pracovní poměr buďto u Policie ČR, konkrétně u PMJ či zásahové jednotky. Druhou variantou by byla ZZS na pozici zdravotnického záchranáře.

Důvodem podání přihlášky je čím dál tím častější potkávání hráčů, jež nechápou základy roleplaye a dělají z toho tzv. ,,freeroam". Byť bych se snažil také hráčům, jež to skutečně přijdou čistě trollit nějakým způsobem stránku roleplaye osvětlit a představit jim onou podstatu tohoto módu.

adamsenpai

Hráč

10
30.1.2022 16:40

Tvé ZZS RP zkušenosti jsou na velice obstojné úrovni a i celkové RP je z mého hlediska také kvalitní, tudíž budu držet palce, pokud se na toho helpera dostaneš. :)

Kenny15

Hráč

19
30.1.2022 17:51

Hrál jsem s tebou u ZZS. RP i pokec na Discordu byl dobrý. Nevidím problém. Já bych byl jenom PRO.

10.2.2022 12:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shadey

Hráč

9
3.3.2022 01:05

Z pohledu pacienta musím ocenit ZZS RP, avšak pozitivní názor jsem si utvořila hlavně během pročítání témat na fóru, u kterých jsem nejednou narazila na tvůj smysluplný komentář, který měl vždy hlavu a patu. Za mě PRO.

3.3.2022 21:48

F3nixar

Hráč

26
4.3.2022 00:47

Milá Charlott! Néé, milý adsf,

Předem ti říkám, změň si jméno, protože jsem teď díky tobě přemýšlel 30 minut jak to skloním. Inu k tématu. Jistě se známe, jsem vše známý otravný Carrington. Ale taky skvělý doktor! Mohu tvrdit o osobních zkušenostech s tebou, poněvadž jsme se rozjeli jak ve hře, tak jsme se i královsky pobavili mimo hru.  Tvrzení o tvém hraní, co tu tvrdí kolegové nade mnou jsou více než pravdivé a rozhodně s tím souhlasím. Sympaticky působíš na okolí, alespoň dle mého, ke druhým jsi přátelský a milý. Nemluvě o snaze se podílet na zlepšení záchranné služby, kde mimochodem odvádíš skvělou práci. Vidět tě i v týmu helperů? No to ses zbláznil, jasně že bych tě rád viděl! 

Držím ti palce, stejně tak, jako momentálních 25 lidí s fajfkou. 

S pozdravem,

F3nixar

10.3.2022 20:17, odstraněno 10.3.2022 20:19 uživatelem