Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys - neadekvatný řešení problemu..

1 2 3



23.2.2022 14:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Dave323

Hráč

32
23.2.2022 14:34

Nijak zahrané v rámci RP krom dvou /me to nebylo, mohl jsi vyjednávat nebo dělat cokoliv jiného, ne bez jakékoliv předešlé komunikace hned střílet.

23.2.2022 14:48, odstraněno 23.2.2022 16:42 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

F3nixar

Hráč

22
23.2.2022 16:31

Dovolte se mi vyjádřit jako objektivní pozorovatel.

 

Proč tedy objektivní pozorovatel, když to není předmětem reportu a můj názor prakticky není potřeba?
Kdepak, milý přátelé. Někteří z Vás ví, že jsem helperem. Už nějakou dobu mám zkušenosti z řešením reportů a to jen proto, že jsem byl pozván a nebo jsem si vyjednal, že se reportu budu moci přidat. V drtivé většině hráči, kteří dostanou ban, jsou opravdu nepříjemní na ty administrátory, co se snaží, alespoň ze začátku, být příjemní a když ne příjemní, tak alespoň vstřícní. No.... Přes den se udělá mnoho reportů a ne vždy to končí banem, ovšem základ stále funguje úspěšně. Hráči jsou nepříjemní na administrátory a nejsou ochotni, v případně odmítnutí spolupracovat a tak dál a tak dál. Je to takový koloběh, co bude furt fungovat, dokud vy, ti, co měli nepříjemné zkušenosti s administrátorem, ti, co dostali v blízké době ban, ti, co uboze nadávají jen proto, že si myslí, že tím něco změní a změní tím rozhodnutí daných administrátorů a neuvědomí si, že vlastně na to jde použít i jiná, mnohem účinnější varianta a tím je klasická, profesionální (upřednostňuji přátelskou) jednání s pokud možno konstruktivní kritikou v případě nesouhlasu a nebo ochotou spolupracovat. S dost širokou škálou administrátorů se já bavím, mnohy se mi svěřují s tím, co na reportu měli a dost často mi právě přijde, že problémem nejsou oni administrátoři, ale vy, hráči, kteří kopou kolem sebe, pokud jim není vyhověno. 

Ovšem musíme si všichni uvědomit, že stále na server chodí nováčci, stále na server chodí hráči, kteří té hře nerozumí, stále na hru chodí hráči, kteří jsou pravidelnými recidivisty a stále chodí na server hráči, kteří jsou lehkomyslný a pozorují jen sebe. A také si musíme uvědomit, že administrátoři se právě s těmi hráči setkávají, jsou pravidelně pod psychickým vytížením, jsou pravidelně ve stavech, kdy je to nebaví, protože těhlech hráčů přibývá a stále jsou tam staří "známý" které opakovaně musí řešit. Osobně se s Džardysem vidím docela na stejné vlně. A to jen v tom, že Džardys rozdal nespočet permabanů. Proč? Protože se jednalo o ty samé lidi, kteří opakovaně porušovali pravidla a kazili hru. Takže se těchto lidí logicky zbavíme. To bych dělal popravdě také. No a jak je to s případy, jako jsi ty, najtmere? Jednoduše, kopal jsi okolo sebe díky trestu. Z psychologie to je prostě stav, kdy nemusíš za sebe vzít odpovědnost a snažíš se to napravit nadávkami nebo právě se snažím to shodit na jiné. V tomto případě si to kompenzuješ nadávkami. Za to mimochodem ten prodloužený ban máš. No a z praxe to znamená...... Nutkání se pomstít a pokud možno vyřadit z oběhu ty administrátory, kteří pro ten server skutečně něco dělají. 

A teď konečně závěr, na který se těším. Mnoho administrátorů a Džardys není výjimkou mnohokrát za tu dobu, co tu jsou udělali rozhodnutí, které nemuselo být v tu chvíli řešeno tak, jak bylo řešeno. Od toho také jsou často "zkrácení trestů" které rozhodně nepodporuju, ovšem je na každém administrátorovi, zda to udělá či ne. Vězte, že i administrátoři nejsou roboti, kteří konají bezchybné úkony. Ve skutečnosti.... I Kdyby by oni byli roboti, časem se opotřebí a stejně udělají chyby. To v praxi znamená, že prostě nejde docílit toho, aby spravedlnost byla stoprocentní. A v případě Džardyse se vůbec nedivím, jakou ochotu do toho chtěl dávat nebo zkrátka dával. Je to smutné číst zrovna tyto příspěvky které stejně skončí tím, že Džardys měl důvod se chovat tak, jak se chová, přičemž úplně v počátcích nemusel být myšleno jádro tak, jak bylo nakonec ukončeno. 

S pozdravem,
F3nixar

 

Mavzi420

Hráč

15
23.2.2022 18:15

moc to hrotite šmucky

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

macaczE

Hráč

8
23.2.2022 19:14

jenomze dzardys se nikoho na nic neptal celou dobu byl nad akci a nic nerekl jen napsal ze to je sracka/komedie neco takoveho jeli jsme z bayside a najednou perma toto neni uplne normalni si myslim a kdyz je dzardys psychicky vytizenej tak at si da od skima pauzu a to ze da nekomu permu tak si to nemusi hned vyvesit do statusu na discordu a jeste se tam nekomu vysmivat : " muj nejvetsi flex? nadavaji mi 12ti lete deti". to si nemyslim ze to je uplne ok, v biu an leosightu ma ze mu muzes vynadat ze to je taky nazor a pak co? najtmerovi pristane perma kdyz uz je dzardys podle tebe psychicky vytizenej tak at si da pauzu. stejne si myslim ze tato stiznost je prd platna ale kazdopadne cenim tomu helperovi ze si s tou zpravou dal zalezet, ale jak uz pisu nekolikrat kdyz je dzardys tak psychick vytizenej tak at si da pauzu. pro priklad: okradali jsme jednoho frajera a ja mu rekl " to je ten zmrd od marcipana" ( marca morcettiho), tak si dal report za metu. za par minut si me lexikonn zavolal ja mu vsechno vysvetlit a bylo to. nebylo treba se s nim nejak hadat ale ted pardon ale pripada mi ze lexikonn nejedne tak tvrdohlave. Stejne se touhle stiznosti nic nezmeni si myslim ale tak za pokus to stoji :)

VajkoChlpko

Hráč

57
23.2.2022 23:25

Serus šéfe, dopredu sa ti ospravedlňujem za ping, ale je to hlavne mierené tebe. Do ktorej skupiny potom patrím napríklad ja ? Bany som nedostával absolútne pravidelne a po bane som si nič nadávkami nekompenzoval priamo, skôr to nejako vstrebal. Poznáme sa tak trošku my dvaja, aj som ti potom pekne napísal na DC s pokorou a chillom.

 

Mimochodom  DnOndro, nemusíš mi dávať facepalms, nadržiavanie to bolo a nie sme slepí. 🙃 Druhá vec, nebol to jediný prípad.

 @F3nixar 

F3nixar

Hráč

22
24.2.2022 00:54

Do jaké skupiny patříš ty? Ty jsi ta výjimka, která za sebe tu odpovědnost převzala. Ovšem nesouhlasíš s tím, co ti Džardys udělil a snažíš se tím ohrazovat a bránit jistými argumenty a konstruktivní kritikou. 

Toť vše,

S podravem,
F3nixar

24.2.2022 17:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

macaczE

Hráč

8
24.2.2022 18:28

jakoby nevim jestli se dockame ale furt cekam na dzardysovo vetsi vyjadreni nebo aby sem taky neco k tomuhle napsal nekdo z vyssich :)

SedliX udělil za tento příspěvek varování: Já o stížnosti vím a je v řešení (respektive už jsem ji vyřešil, jen sem musím napsat závěr). Ovšem toto je nadbytečné vyjádření a nezapomínejme na fakt, že bumpování příspěvků na fóru je zakázáno.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~78