Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys - neadekvatný řešení problemu..

1 2 3



24.2.2022 21:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
SedliX udělil za tento příspěvek varování: O stížnosti vím, brzy se k ní vyjádřím. Z tvé strany ovšem nadbytečné vyjadřování, bumpování je zakázané.
25.2.2022 09:13

Pánové, opravdu se nebudu vyjadřovat pod stížnost, kde se do komentářů přidává většina těch, kteří ode mě mají nebo měli v minulosti permaban, fakt ne. 

Nevidím zde cokoli konstruktivního, pouze a jen "Dzardys si z toho dělá svůj server, vymýšlí si pravidla" a kdesi cosi. Nemám ani náhodou v plánu měnit svůj postoj vůči pravidlům a hráčům, kteří pravidla neznají. Za permabany, které jste za tuto akci dostali, si stojím a stát si za nimi budu. A nebaví mě bumpování tohoto topicu, vaše projevy se v rámci stížnosti stávají čím dál prázdnější a pouze připomínají kopání kolem sebe. Zastavuju shitstorm, topic lockuju do doby, než se k tomu vyjádří vedení.

Abyste si však nemysleli, že se na tohle zapomnělo, tak vás ujišťuji, že je situace v řešení. Počkejte na vyjádření vedení. Pokud chcete přidat do komentáře sem cokoli předmětného, napište mi a odemknu vám to, ale abyste tu posílali poloprázdné výjevy, od toho fórum není. A fakt nemám na to vás furt dokola warnovat. 

26.2.2022 14:35, naposledy upraveno 26.2.2022 14:37 uživatelem SedliX

Ahoj,

nebudu nikoho tagovat, protože se tu rozjela široká diskuze a musel bych tu označit "polovinu všech uživatelů." Na začátku bych rád zopakoval, že dle pravidla fóra č. 11 se zakázané "bumpování," tedy jakési oživování starších témat. To zde bylo porušeno hned několikrát a z toho důvodu jsem ještě před vyjádřením v dnešních ranních hodinách rozdal několik upozornění.

Nyní však k samotné stížnosti. Vaši stížnost jsem konzultoval zeširoka a veřejně na AT Discordu. Každý člen AT měl příležitost se vyjádřit. Jednoznačně jsme se shodli, že v logu, který @neznamy#7303 zasíláš, jste se 2x dopustili deathmatche. Konkrétně se jedná o tyto situace:

V této situaci došlo k silniční kontrole. Hana Garret vás zastavila , respektive vás vyzvala k zastavení vozidla, vypnutí zapalování. Vy jste zareagovali bez jakéhokoliv předcházejícího RP, kterého by si snad Hana Garret mohla všimnout a mohla na něj adekvátně zareagovat, střelbou. A to cílenou - po hráči. Střelbě nepředcházela žádná RP akce, nepředcházelo varování, že ke střelbě dojde, prostě došlo jen a pouze ke střelbě. Nemá smysl argumentovat záznamem z logu v 11:43:32, /me pouze vyjádřilo, že Neznámá A4 vzala zbraň do ruky, stále ovšem chybí důvod střelby. 

Mnohem závažnější byl však druhý deathmatch, na kterém jsme se v AT shodli. Zde nedošlo absolutně k žádné interakci mezi Johnym Heavym (členem PSA) a vámi. Prostě maják - zbraň - výstřel. Jednoznačně jsme se zde shodli, že jde o DM. Zde však zůstaneme a dovolím si zde přiložit další část logu.

V tomto výstřižku došlo k porušení hned několika pravidel.

  1. Zneužití práce mechanika. Věřte nebo ne, /me strhává barebnou folii a /doc 10 v žádném případě neuznám jako adekvátní mechanic-RP pro změnu barvy vozidla. Jednak stržení barevné folie holýma rukama není tak jednoduché, navíc barevná folie není na vozidle nalepená jako jeden kus. Nebudu snad ani zmiňovat gramatickou chybu v jediné větě a to, že jste auto dokázali přebarvit za neuvěřitelných 17 sekund. V F1 pitstopu by vám snad i záviděli. 
  2. "Same dej mě mechanik omylem mě vyhodil." Frakční OOC chat. Meta gaming? Of course.

Tím považuji RP akci, která proběhla a která vedla k trestům od Džardyse, za vyřešenou. Zde však nekončím.

Dle pravidla Discordu č. 9 nesmíte psát nevyžádané soukromé zprávy uživatelům serveru. Mezi uživatele serveru patří i členové AT. To, že někteří z nás odpovídají na soukromé zprávy na Discordu hráčům, je jen a pouze naše dobrá vůle. Klidně bych vám mohl spočítat, kolik takových soukromých zpráv mi průměrně za 24 hodin přijde. Věřte nebo ne, nejde odpovídat na všechny tyto zprávy a dovolím si znovu připomenout, že jediné místo, které slouží k řešení žádostí o UB na serveru Skimo RP, je sekce "Žádosti o UB" na fóru, tedy tato. Bližší informace k jednotlivým žádostem o unban naleznete zde. Abych to tedy shrnul, já tu řeším nejen problém na serveru, ale také problém na Discordu. Z toho důvodu, protože jsi se svou odpovědí nepřímo přiznal, že všechny Džardysem zmíněné účty jsou tvé, jsem tyto účty (nebrec#4108, borecnafetu#6972 a nebudmad#8752) zabanoval.

Všem ostatním: bez důkazů můžete psát co chcete, ale uznáváme zde presumpci neviny.

Závěr: Stížnost zamítám pro mnohočetné porušení pravidel ze strany stěžujících si, rozšiřuji tresty i na Discord za porušení tamních pravidel. 

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~35