Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek


21.2.2022 18:57, naposledy upraveno 21.2.2022 18:58 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 16

Zkušenosti: Co se týče RolePlaye, tak mám bohaté zkušenosti a každým dnem se v RPčku zlepšuji. Myslím si, že zaučit nováčka by mi problém nedělalo.

Komunikační dovednosti: Ovládám plynule Polštinu, Češtinu a základně Ruštinu.

Mám čas: Volný čas mám každý den k večeru. Výjimkou jsou víkendy, přes víkendy mám čas neustále.

Další informace o mně:

Vážená komunito, vážený Admin-Týme a vážený Lexikonne,
Na skimu mě znají skoro všichni (když nepočítám nováčky). Toto je má sedmá přihláška do Helper-Týmu a můj zájem se stát Helperem stále přetrvává. Pokud bych nepočítal ban udělený v 12 měsíci minulého roka Dzardysem z důvodu neadekvátního injures (který je právem a ještě jednou se omlouvám, že jsem si nedal dostatečný injures), tak bych byl již čtyři měsíce bez trestný. Musím říci, že bany již nedostávám a to dosvědčuje, že jsem se polepšil, protože ochota se lepšit z mé strany je každodenní. Je pravda, že mám veliké problémy s agresí, ale pomaličku začínám svojí agresi krotit a ovládat.
Každopádně.. rád bych se tímto i představil novým hráčům na tomto portále. Jmenuji se Kolpanek (Patrik), jsem šestnáctiletý kluk z moravskoslezského kraje, který má občasné problémy s agresí, avšak neustále se snažím mojí agresivitu krotit a musím říci, že se mi daří. Svůj volný čas trávím převážně na skimu a nebo venku s kamarády. Momentálně studuji obor opraváře zemědělských strojů a každý druhý týden chodím na smluvní pracoviště zlepšovat své zkušenosti v oboru.

Snad budu mít konečně sedmou přihlášku úspěšnou. Pokud tato přihláška bude znova neúspěšná, tak se nepozastavím. Můj zájem se stát Helperem bude neustály a snad jednoho dne se usadím do řad helperů.
Přeji všem krásný den! 
- Váš Kolpanek

21.2.2022 23:35, odstraněno 22.2.2022 14:11 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihláškám, taktéž pokus o zesměšnění člena komunity.
21.2.2022 23:38, odstraněno 22.2.2022 15:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.4.2022 21:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~65