Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - mariox


mariox

Hráč

30
3.3.2022 21:35

Přezdívka: mariox

Věk: 15 rokov

Zkušenosti: S pozíciu Helper nemám žiadne skúsenosti. Naopak s Admin príkazmi robiť viem, pretože som si skúšal pozíciu Admina už na pár serveroch.

Komunikační dovednosti: Plynule Slovensky, dovolím si povedať, že aj plynule Česky a Anglicky sa dokážem taktiež nejako dorozumieť.

Mám čas: Každý deň na servery strávim minimálne 4 hodinky. Samozrejme cez víkend je to vždy viac, než cez týždeň.

Další informace o mně:

Ahoj, moje meno je Mário, mám 15 rokov a študujem deviaty ročník na základnej škole. Dnes by som tu chcel po dlhšom uvažovaní skúsiť spísať prihlášku do Helper tímu. Tak začal by som tým, že si povieme niečo viac o mne. Ako ste si mohli už asi všimnúť podľa písma áno, pochádzam zo Slovenska, konkrétnejšie zo západného, čiže toho zapadákova. Medzi moje záľuby patria autá, nie je nič iné, čo by ma nadchlo tak, že by som sa tomu začal nejako viac venovať. No dobre, na tieto veci sa asi nikto nepýtal, takže prejdeme teda k stránke môjho vystupovania na portále Leosight. Na tomto portále vystupujem ešte z čias Artheonu, kedy som sa Roleplayu začal venovať trošku viac. Potom si chvíľu od Rolepayu dal pauzu, vlastne do doby čo sa nespustilo Skimo. Moje začiatky na Skime boli hrôzostrašné, patril som medzi hráčov, ktorý dokonca nevedeli rozdiel medzi /me a /do, za čo sa vlastne dodnes hanbím. Časom som sa ešte do toho začal venovať ilegal RP, ktoré mi fakt nešlo a aj preto si časť komunity na mňa mohla spraviť zlý názor. Viedol som RP, ktoré išlo od okrádania kamiónov, po klasické kropenie, ktoré nikto nemá rád. Časom som si začal uvedomovať, že by som asi mal niečo zmeniť, začať sa stavať k Roleplayu inak a možno to začať brať aj trocha vážnejšie. Keď som si to teda napokon trošku usporiadal a určil si priority, tak som sa v lete dostal dokonca aj k RP u PSA, ktoré mi síce dlho nevydržalo, ale bolo zaujímavé si skúsiť aj pohľad z druhej strany. Počas môjho ,,vypracovávania sa na lepšieho hráča“ som dosť krát stretol hráča, ktorému som chcel pomôcť, pretože som videl, že v svete Roleplayu je celkom stratený, ale niekedy to nešlo už len kvôli tomu, že mi niekto IC zavolal a musel som ísť, čiže som nemohol povedať, že pomáham novému hráčovi aspoň minimálne pochopiť Roleplay. Tieto situácie sa mi začali stávať častejšie za mojich posledných asi 300 hodín, kedy som začal rozbiehať firmu a chodila mi tam kopa hráčov, čo napríklad nevedela rozlíšiť OOC chat od IC chatu. Teraz sa asi dostávam k tejto otázke: Napísal si PMko Helperovi, ak nie prečo? Samozrejme pokiaľ som ja nemal čas na toho hráča, tak som PMko Helperovi napísal, ale pokiaľ sa mi dalo, tak som vždy rád hráčovi pomohol aj ja sám. Beriem názor každého z vás, je mi jasné, že niekto ho stále na mňa nezmenil, ale myslím si, že ľudia čo so mnou erpili za posledných mojich 400 hodín, tak ho mohli zmeniť, a mohli si povšimnúť, že ako môj Roleplay, tak aj moje správanie k ostatným sa zmenilo k lepšiemu. Túto vetu nehovorím len zo svojho vlastného pohľadu, ale povedalo mi to už viac ľudí a preto si myslím, že by som sa na túto pozíciu mohol dostať, aj cez to všetko, že za mojich cca 1700 hodín na servery som pochytal osem banov, ktoré si ale myslím, že pomohli k môjmu zlepšeniu. To by bolo odo mňa asi všetko, užívajte deň. S pozdravom mariox.

F3nixar

Hráč

22
4.3.2022 00:37

Ahoj Mário,

 

je nezvykem že se vyjadřuju k přihláškám. Ovšem mám k tobě mnohé co napsat. Rád bych, aby Lexikonn, pokud toto bude číst, vzal v úvahu skutečnost, že tento člověk byl v zahrnut v mém projektu, který je na podporu ilegálního RP. Ovšem k mému pozorování. 

Byl jsi opravdu oříšek, ovšem netrvalo dlouho a díky tvé snaze se tvoje RP zlepšilo natolik, že jsi jeden z mých oblíbených hráčů. Vnímám tě jako mezi těmi lepšími hráči, co jsem oslovil projektem natolik, že vyšel jako člověk, co se momentálně hlásí do týmu. Osobnostně mi velmi sedíš, jsi ideální pro takový "kecálka" jako jsem já. Co se týče tebe a komunikace s hráči. Na to mám trochu rozdílný pohled, nedokážu s přesností určit, jestli bys byl opravdu takový, jakým se popisuješ. Ovšem stojím si za tím, že na druhé hráče si spíše přátelský a chováš se velmi inteligentně a sympaticky. 

Pokud bude můj pohled důležitý, jakožto "mentora" Marioxe, mohu ho rozhodně doporučit. Jeho nedostatky nepřevyšují výhody a myslím, že je vhodným adeptem do týmu. I vzhledem k jeho minulosti.

Jsem tedy rozhodně PRO!

S pozdravem,

F3nixar

knappzter

Hráč

8
15.3.2022 16:26

Čauky, rád bych se taky vyjádřil. Mário jsi prostě člověk se kterým mám dost nahráno, nasmáto a celkově jsi někdo se kterým rád hraju. Tvoje Rp je dosti dobré a jsi opravdu šikovnej klučina který si umí a dokáže projevit svůj názor. Prostě sympaťák a dost komunikativní člověk! Tak jen doufám, že se uvidíme v týmu Mário.

Díky všem za přečtení.

knappzter

28.5.2022 18:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~80