Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Keksik


4.3.2022 22:18, naposledy upraveno 4.3.2022 22:25 uživatelem Keksik

Přezdívka: Keksik

Věk: 15 let.

Zkušenosti: Zkušenosti jakožto RP zkušenosti ty mám avšak nejsou nejlepší, ale dávám vše do toho abych se každým dnem zlepšoval a působil na scéně jakožto člověk, který umí dobře RPit a chápe smysl celého RP. Pokud se ptáte na zkušenosti co se týče v admin teamu, tak ty nemám, ale moc rád bych věděl jak co funguje, jelikož jsem člověk, který musí umět všechno. Pokud se bere celkově, tak již dříve jsem působil na Minecraft scéně dost často byl jsem v admin-teamu až mockrát takže takové zkušenosti? Tak ty mám.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti? No tak ty mám, dokážu plynule mluvit Česky a poměrně i Slovensky, taktéž Anglicky pokud se tomu tak dá říct. Jsem člověk, který žije na komunikaci a nemá rád když je ticho, tudiž musím neustále s někým mluvit nebo někoho poslouchat.

Mám čas: Čas? Tak ten já mám a někdy až nadměrně, to je důvod proč trávím na skimu 8 a víc hodin svého času za den. Ihned co příjdu domů, vyřídím důležité věci a pak usedám za počítač a zapínám skimo.

Další informace o mně:

Tak abych se nějak představil, část z Vás mě může znát pod přezdívkou "Keksík" či už pod herní přezdívkou "Emma Queen", příjde mi docela zbytečné psát zde své jméno, aby to někteří bezmozci nemohli jakkoliv zneužít, proto si ho nechám pro sebe avšak pokud by někdo z Admin-Teamu jej chtěl znát, tak v tom nevidím žádný problém. Je mi 15 let a studuju střední odbornou školu s oborem automechanik prvním rokem. Určitě se ptáte na obor, tak co mě nejvíce zaujalo na automechanikovi, jelikož jsem blázen do aut, tak jsem se je chtěl naučit i opravovat a ne se jen blbě přihlížet z povzdálí. Co se týče MTA, tak k MTA jsem přišel nedávno vzpomínám si, že tyto Vánoce, co mě k tomu přivedl Ressetth. Avšak to už jsme trochu dál, abych se vrátil k MTA tak MTA jsem začal hrát z důvodu, že již dříve jsem hrál GTA san andreas, což jsem hrál extrémně, neustále mě mohl kdokoliv vidět či zastihnout na počítači s pohledem, že hraju GTA. Jednu dobu jsem zase nehrál avšak ne jeden den, mi Resseth pověděl, ať si to příjdu zkusit a od té doby jsem na tom neustále. Dá se nazvat, že jsem na tom závislý. Teď už ale zpět ke mně a ne k MTA, moje záliby tvoří jak již jste mohli poznat tak auta, dále se zajímám celkově o nějaké programování ikdyž jsem v životě nic takového nedělal. A koničky? Tak ty se jednoduše skládají ze základních sportů, tudiž mám rád plavání, fotbal, lyžovaní i když na to na první pohled nevypadám, kvůli svému vzhledu. Během hraní si rád pouštím písničky, které mě více zaženou do hry a více se soustředím. Vetšinou poslouchám písničky z jiné scény než české ale česká scéna taktéž není špatná. Důvod proč si tuhle přihlášku vůbec podávam? Jak již jsem dříve mohl zmíňit, jelikož nemám žádné extrémní zkušenosti jak funguje celkově MTA a proto bych si to rád vyzkoušel, nějaké programování či napomáhaní při nějaké práci, to je to proč se tady s tím štvu posledních 30 minut svého času. Taktéž dost často potkávám lidi s tím, že si neví rady. I přestože já nemám nejlepší RP, tak se jim to snažím vysvětlit, aby alespoň trochu zapadli. Pokuď kdokoliv má nějaké pozitivní ne-li negativní ohlasy, určitě za ně budu moc rád, ať vím co mám popřípadně zlepšit. | S láskou Keksík |♥

Jacko88

Hráč

41
8.3.2022 07:59

Já se k přihláškám taky moc nevyjádřuju, ale tady svůj názor rád sdělím dál.

S Keksikem mám zkušenosti, přesněji s jeho postavou Emma Queen. RPí v pohodě, netrollí, nemixuje, chová se jak v IC (Což je vlastně jedno.), tak v OOC slušně, nenadává a  nevytváří OOC situace. Můj názor je tedy kladný, tudíž souhlasím.

 

Pokud bys měl Keksiku nějaké otázky ohledně HT, stačí napsat, rád ti poradím, nebo popíšu co a jak probíhá. 😊👋

 

8.3.2022 08:18

Protože nemám co dělat během čekání na autobus, dovolím si se vyjádřit taktéž, ač to kromě případů, kde ulehčuji Lonxixxxovi práci při zamítání, nedělám.

Poslední bany máš snad v lednu, budou dokonce i ode mě, řekl bych. Úspěšně se jim vyhýbáš, každopádně není to tak dávno, kdy jste za přepadnutí pizzerie málem dostali všichni tři ban. Souhlasím s tím, že máš RP na dobré úrovni, každopádně ti mohu jen poradit (jelikož vzhledem k podmínkám a počtu souhlasů ze strany komunity máš opravdu vysokou šanci se k nám dostat), aby ses zdržel ilegálního RP s hráči, kteří s ním mají problém. Nebo je naopak dokopal k tomu, aby s ním začali něco dělat, v takovém případě bych ti byl vděčný, a snad nejen já.

Na kvalitě RP se dá zapracovat, mou cestou byla ZZS jakožto nejtěžší RP na serveru vůbec, za čímž si budu vždy stát. A v ZZS jsi, tudíž stačí být aktivní a sledovat zkušené hráče.

Každopádně ti přeji mnoho štěstí a případně se budu těšit na další spolupráci.

28.4.2022 22:44, odstraněno 28.4.2022 22:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Streexy

87Kč včera v 21:46

Markuus

63Kč včera v 15:46

gloziscoot

70Kč 22.4.2024 22:29

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024