Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - romus123


romus123

Hráč

11
7.3.2022 02:01

Přezdívka: romus123

Věk: 22

Zkušenosti: Ohledně Gta-sa jsem nikdy nedělal žádného admina a nic podobného. V jiných hrách ano. Zkušenosti mám hodně ze skima, protože hráčům vždy rád pomohu a jako majitel Fedexu jsem nováčky potkal často a učil je . To samé jako ZZS jsem je učil co a jak erpit. Ohledně rp, to si myslím, že mám na úrovni.

Komunikační dovednosti: Myslím si, že výborné. Pak znalost jazyka angličtina na dobré urovni a pracoval jsem v německu rok, takže němčina mi dříve taky šla.

Mám čas: Přes týden po večerech, víkendy jsou volné

Další informace o mně:

O mě ? to bude složité :D . Jsem docela pozoruhodný druh člověka, možná by se to dalo nazývat jako našimi předchůdci a spíš kategorie opice, dobře konec srandiček. No je mi 22 let , už jednou jsem unikl jen tak tak smrti a vlastně díky skimu jsem si udržel psychiku. Ptáte se proč? Tak to vemem od začátku. Skimo jsem začal hrát asi po týdnu co jsem nastoupil do nemocnice a začal se léčit z rakoviny krve, prostě jsem umíral, strávil jsem tu celé dny na lůžku s jedním notebookem a myší, ponocoval, kdy mě sestřičky, vždycky seřvali at už jdu spát, že to tu není herní centrum :D Nebudu to protahovat, uspěšně jsem se minulý rok vyléčil, ale nějaké poznatky už to ve mě ponese do konce života. Proto zrovna skimo je pro mě část života, pro mě to není ¨server¨ nebo ´´hra´´ , ale část života. Na serveru mě zná asi dost lidí, dost si mě pamatuje pod jménem postavy (Roman Němec), no, už tu jsem nějaký pátek a názor si můžete udělat sami. Co mě jinak baví ? Baví mě auta, umím dělat irl chiptuning a celkovou upravu auta. Jsem elektrikář , takže ledacos zmáknu (i přesto, že kvuli srdci už to mám do konce života zakázáno vykonávat.) Dost jsem dospěl a umím se chovat, ale rozum asi nikdy nedostanu. Chtěl bych se asi poprvé konečně dostat někam výš a být více nápomocnej na serveru. Nakonec jen dodám, že vás mám všechny rád a pokud neuspěju, tak mohu říct , že jsem to aspoň zkusil.

ice

Hráč

18
7.3.2022 02:11

Nikdy nezapomenu na ty prohrané noci, když jsi byl v nemocnici. Nebudu tu dělat smutnej koutek, ale sestřičky docela řvanec. Za mě ANO, v RP jsi se zlepšil a máš ho lepší jak polovina serveru. Určitě máš co dát nováčkum.

VajkoChlpko

Hráč

57
7.3.2022 11:24, naposledy upraveno 7.3.2022 21:35 uživatelem VajkoChlpko

Apačko, ja len že som rád za tvoj zlepšený zdravotný stav, veľa pevného zdravíčka ti prajem 💗.

Samco69

Hráč

8
7.3.2022 12:43

Ja som tiež ZA.RP na urovni a netoxicky človek plny kludu ,pohody a trpezlivosti.Toto vam tam treba ❤

7.3.2022 15:49, naposledy upraveno 7.3.2022 16:00 uživatelem kormoo

Za mě taky ANO, ačkoliv jsem tě poznal před pár dny tvé RP mi přijde na úrovni, OOC jsi taky v pohodě.

romus123

Hráč

11
7.3.2022 16:03

Všem chci jen poděkovat za úžasné komentáře ❤️

hondacivic

Hráč

54
7.3.2022 20:28

Za mě též anoS úrovní tvého Rp jsem velice spokojen. I OOC jsi frajer takže souhlasím.

romus123

Hráč

11
30.5.2022 20:43

Zdravíčko, par lidi už to ví , plno lidi mi vyšlo na serveru vstříc a dekuji , no už jsem nějakou dobu offline a hodlám se vrátit, ale tímto bych chtěl pozastavit svou zadost na helpera přibližně na 3-4 měsíce . No , ano ta nemoc se vrátila ale nejde mi o litovani . 

Lexiku snad v budoucnu se tam k vám dostanu ale teď to nemá smysl , teď musím přežít a nedokážu hrát , nemám to energii a ani internet . 

Dále je tu díky nejmenovanym adminum, kteří ví o kom mluvím , ze mi vyšli vstříc ❤️

Děkuji a brzo na viděnou

(A pardon , psáno z mobilu )

2.6.2022 17:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~125