Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - nojono123


7.3.2022 22:02, naposledy upraveno 7.3.2022 22:03 uživatelem baladaaa

Přezdívka: nojono123 / baladaaa

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenosti s RP nějaké mám, avšak nejsou na nejlepší úrovni. Moje zkušenosti jsou na dobré úrovni, na pomoc novým/aktivním hráčům. Zkušeností s Helperem nějaké mám, není jich sice moc, ale i tak si myslím, že bych zvládl pozici Helpera. Rád bych se tu stal součástí Helper teamu.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti? Mám komunikační dovednosti. Dokážu mluvit plynule česky, anglicky a částečně i německy. Jsem člověk typu co se rád baví s ostatníma lidma. Musím neustále mluvit či někoho poslouchat.

Mám čas: Jelikož studuji a skoro každý den jsem okolo 15:00 doma, i tak mám času víc než dost. Na Skimu trávím většinou celý den. Dennodenně usedám k počítači a ihned zapínám skimo.

Další informace o mně:

Nějaké to představení. Jmenuji se Jakub, někteří mě znají pod přezdívkou ''nojono123 / baladaaa '', či pod herní přezdívkou '' Angelina Bianchi ''. Je zbytečné psát sem svoje jméno, aby to někteří nemohli jakkoliv zneužít. Je mi 16 let a studuji střední odbornou školu na obor Kuchař - číšník prvním rokem. Určitě někoho bude zajímat proč jsem si vybral zrovna tento obor '' Kuchař - číšník ''. Nejvíce mě na tomto oboru zaujalo, jsem blázen do vaření, moje rodina mě k tomu přivedla. Chci jednou něco mít vyučeného, nejlépe s nástavbou. Také si chci udělat obor Automechanik, jsem prostě do aut zamilovaný. Mým snem je mít vystudované oba obory - '' Kuchař - číšník, Automechanik' '. Co se týče MTA a Skima, k MTA jsem přešel 08.03.2021, na Skimu budu zítra již rok. K MTA mě přivedl ''Dvorkiss''. MTA jsem hrál dříve, avšak jsem o Skimu neměl žádné ponětí. Vyrustál jsem na GTA San Andreas, které jsem hrál extrémně moc. Když mi to můj brácha stáhl na počítač. Teď již ke mě a né okolo MTA:SA. Moje záliby tvoří: Hraní na počítači, hrabání se v autech, sledovat ceny aut, vařit, opravovat auta. Moje koníčky? Moje koníčky se skládají hlavně z nějakých sportů. Tudíž mám rád fotbal, lyžování, motání se okolo aut. I když na to vůbec nevypadám. Během hraní si rád pouštím jakékoliv písničky, pak se více soustředím na hru. Většinou poslouchám písničky veškerého druhu. Nejvíce mám rád Řezníka. Důvod této přihlášky? Jak jsem mohl již dříve zmínit, pár zkušeností na MTA mám, co se týče programování, tak těch zas tak tolik nemám. Proto bych si to tu malinko povyzkoušel a napomáhal při nějaké práci. Hodně potkávám lidi typu ''nováčci''. I přesto že já nemám nějak kvalitní RP, tak se to novým hráčům snažím vysvětlit, aby jen malinkatě zapadli do hráčské komunity. Pokud kdokoliv z vás má nějaké pozitivy či negativní ohlasy, určitě za ně budu moc rád. Ať vím co mám zlepšit. ' S láskou nojono123 / baladaaa '.

8.3.2022 01:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024