Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Dvorkiss


Dvorkiss

Hráč

26
15.3.2022 23:46, naposledy upraveno 16.3.2022 01:04 uživatelem Dvorkiss

Přezdívka: Dvorkiss

Věk: 17

Zkušenosti: Jsem na serveru už nějakou dobu sice by se stále našlo něco co bych se měl přiučit, ale i tak jsem se za své působení na serveru naučil hodně věcí a mezi nimi jsou nejen dobré to vím, ale i tak jsem se z každé věci co jsem dělal špatně "ponaučil" a snažil se ji zlepšit teď když už moje RP zkušenosti jsou podle mě na "nadprůměrné" úrovni tak je čas abych se podělil o ty zkušenosti s ostatními. Se zaučením nováčků stále zkušenosti mám jelikož stále vlastním firmu což znamená stálý přísun nováčků. Ohledně zkušeností u AT: Působení jakožto GA na jednom už rozpadlém MTA serveru. Bývalí majitel RP serveru na MTA.

Komunikační dovednosti: No stále Jsem maestro v češtin, angličtina na solidní úrovni, němčina: rozumím všemu přece jen bydlím na půl v Česku a na půl ve Švýcarsku a učím se francouštinu k tomu. Ohledně Tska a Discordu: jsem člověk co má rád společnost takže se na těchto aplikacích pohybuji každý den.

Mám čas: No studium mě čas krátí, fitness taktéž + trávení času s přáteli, ale i tak se najde čas na Skimo.

Další informace o mně:

No jmenuji se Andrew (Ondřej) AKA Dvorkiss. Studuji maturitní obor Bezpečnostně právní činnost což je Právo, Kriminalistika, Kriminologie, Psychologie a Zdravotnictví v jednom, prostě příprava do IZS složek včetně AČR. Tudíž podle školy si asi uvědomíme že jsem sportovně založený člověk. Hraju už 6 let florbal, 2 roky se učím sebeobranu, od svých tří let jezdím na koni a minulý rok se k tomu přidala střelba ( spíš koníček), před tímto jsem hrál fotbal, volejbal a hokej. Jak jsem zmiňoval chodím do fitness centra už půl roku. Car lover nejvíce Nissan (350/370 Z a Skyline R-34/35) a MB ( AMG GT 2020). Hudba je taktéž velkou součástí mého života. Ohledně PC her tak jsem vychovaný na Warcraft 3, CS 1.6, M&B: Warband s DLC Napoleonic wars, Drakensang online, OpenTTD a nečekaně GTA:SA na kterém mám dohromady nahráno hoodně času což mi přináší vzpomínky na doby kdy jsem používal kódy do SA a do teď si pamatuji JUMPJET který spawnuje Hydru, joo.. to byli časy. No většinu z těchto her hraji dodnes jen 1.6ku jsem vyměnil za GOučko, k Warcraft 3 jsem přidal rozšíření Frozen throne a k tomu přibyl Squad, Wargame:RD, Phasmophobia a Dying Light.

 

No a ohledně Skima řeknu to, že už tam nějaký ten pátek působím . Většina hráčů mě zná díky mým missclickům (na které jsem mistr) a ten zbytek mě zná jakožto toho milého a hodného policistu, který za to že je hodný dostává suspendy a taky ho asi nikdy nepovýší (proto už vás nenechám jet bez pout ;) ). Jak někteří už ví moje ban history je docela pestrá a nejsem za ní úplně pyšný. Většina z toho je ze začátků mého RP, ale některé jsou i nové a to z období kdy jsem už měl všeho dost a nebyl jsem ve svém normálním myšlenkovém rozpoložení, tudíž jsem si dal pauzu od všeho aby jsem si pročistil hlavu, která zafungovala a já jsem zpět ve své plné síle na RP scéně. Můj specifický humor se nezměnil upozorňuji předem a moje RP  zkušenosti se zase posunuli o ten kousek dál.

Děkuji za pozornost.

Hezký den.

Dvorkiss <3                                                                   🦊🦊🦊

19.5.2022 16:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024