Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Vývojář - AlPacino


AlPacino

Hráč

8
21.3.2022 13:11

Přezdívka: AlPacino

Věk: 18

Zkušenosti: Python - rôzne library ako Django,Flask,Selenium,SQL Alchemy, atd..,HTML,CSS, Trochu JS, Linux, Počítačové siete - networking, Skúsenosti s rôznymi Linux tools.

Komunikační dovednosti: Nie som úplne najkomunikatívnejší typ človeka najmä s cudzími ľudmi, ale čím viac som s niekým napr. na teamspeaku, tým viac a viac komunikujem.

Mám čas: Cez týžden po škole od cca. 16:00 do 22:00, Víkendy iba poobede cca do 18:00

Další informace o mně:

V svojich 13 rokoch som sa prvýkrát dotkol Linuxu, naučil som sa používať termínal, rôzne linux toolky, okolo 15 rokoch som sa začal učit Python, Ethical Hacking, kupoval som si kurzy cez Udemy a rôzne knihy. Vytváral som vlastné malwéry, scripty, wormy, vírusy, backdoory. No teraz moje python skilly skôr využívam na vytváranie stránok cez Django, vytváranie databáz, serverov. Prihodím môj github s projektmi: https://github.com/rockadev/ Osobne môj najlepší projekt zatiaľ asi repository personal-portfolio a chatapp. Svoje kódy sa snažím písať čo najviac zrozumiteľne. Nie som zrovna najlepší designér stránok v CSS, nemám moc širokú predstavu aký štýl designu mám použiť. Najviac sa skôr zameriavam na backend developing, čiže registračné a prihlasovacie systémy, prepojenie s databázou atd.., JavaScript využívam taktiež len na backend dev, napr. Ajax, ale priznám sa javascript mi nejde úplne najlepšie tak kód skopírujem z nejakého článku no najlepšie stackoverflow. Opravovanie bugov a chýb v kóde sa mi väčšinou vždy podarí ked využijem stackoverflow :D.

Artistiques

Hráč

32
21.3.2022 13:24

Ahoj, nebudu se vyjadřovat z pozice helpera ale z pozice vývojáře, taky mi je 18 a děláme podobné jazyky (něco převažuje u tebe, něco u mě), po projetí tvého githubu musím říct jen to, že to je skvělá práce.

Sice nevím jak by se to dalo využít tady, možná nějaký rozsáhlejší pc update (?).

Přihláška sepsaná perfektně, zkušenosti taky docela slušný, krásný přehledný kód je taky velký plus.
Nepřísluší mi psát jestli ANO či NE, nicméně ti přeju hodně štěstí jak při řešení téhle přihlášky, tak při jakémsi profesním životě v budoucnu, tohle je slušný základ a mezi firmami si budeš moct vybírat.

21.3.2022 14:12, naposledy upraveno 21.3.2022 14:13 uživatelem Rataj

Python se tu využívá spíše na okrajové projekty a tooly, web ani Skimo v něm psáno není, přesto (za předpokladu, že tvůj GitHub skutečně vypovídá o tvých znalostech - tj. je to tvůj vlastní kód, který není psán podle tutoriálu a rozumíš mu) se jedná o velmi stabilní základ. Především pak, pokud máš dobrý obecný přehled okolo networkingu a Linuxu. Zřejmě něco víš i o kryptografii a té se tu používá dost. Jestliže jsi schopný se rychle učit, pak bys potenciálně mohl být vhodný kandidát na posilu do dev teamu. Nevýhodou je, že tě vůbec neznám a důvěra je v AT klíčová, proto si mě přidej na Discordu (Rataj#2347) a ideálně se také ukaž na TS; při hovoru toho poznám více, než z přihlášky. Ber to jako přijetí do jakéhosi druhého kola.


Powered by LeoSight IFS
LT~75

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024