Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Report


15.7.2018 18:54, naposledy upraveno 15.7.2018 18:56 uživatelem Rataj

Tento topic píšu jako jakousi reakci na dnešní situaci, ve které mi 4 hráči najednou psali PM typu "respawni mi auto", "změň mi výfuk", "vytvoř mi frakci" a "vytvoř mi rádio".

Na klávesnici existuje krásná klávesa, je nadepsaná "F2". Když tuto magickou klávesu stisknete, objeví se okénko, do kterého můžete napsat svůj problém, nebo žádost na Admin Team. Každý report má své číslo a pokud je smysluplný a je v pořadí, členové Admin Teamu ho brzy rádi vyřeší. Pokud na serveru není žádný člen AT online (což se stává velice zřídka), musíte vyčkat jeho příchodu. Pokud na serveru členové AT jsou, ale Váš report nepřijímají, zřejmě je to typ reportu, který může vyřešit pouze člen AT, který zrovna online není, nebo nemá čas. Tím, že budete členy AT spamovat do PM, nebo oznamovat svůj problém do Global OOC nikdy nic nevyřeší. Ani spamování /frp nic neřeší. FRP, neboli FastReport, funguje tak, že pouze odešle screenshot Vaší aktuální obrazovky členům AT. Na takovém screenu však není vidět chat a některé další prvky, nehledě na to, že ze samotného screenshotu většinou nevyčteme, co se děje. Už vůbec nic nevyřeší, když budete členům AT psát na TS3. Report systém máme udělaný přehledně, vždy reporty vidíme a snažíme se je také řešit. Máme v tom celkově systém a pořádek, tak ho nenarušujte. Berte také ohledy na to, že i členové AT mají RP akce a ne vždy mohou Váš problém řešit.

Meme

16.7.2018 14:43

I second that.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo