Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vor v Zakone


Winking

Hráč

0
25.12.2018 03:31, naposledy upraveno 25.12.2018 05:22 uživatelem Winking

Název frakce: Vor v Zakone

Jméno postavy: Ruslan Maxim Igorevich

Moje zkušnosti: Co se týče chození v kruhu nelegální sféry, dost velké, zejména z RP kvality. Vzhledem k tomu, že 3/4 mých herních příběhů bylo na tomto tématu zakládáno.

Něco o frakci: Jednalo by se o frakci, která působí jako frakce / rodina, která má založení právě ruským kartelem. Ruská rodina, která má zájem o to rozšířit svojí působnost a svůj vliv do státu SA. Tzv. Spolek jak by byla frakce mezi hráči známa, by byla prezentována jako skupina podnikatelů, která chce profitovat a získavat vliv ve městě svým podnikáním. Ale šlo by z poloviny o zástěrku pro to, aby zakryla jejich druhou půlku jejich podikání. Což je jejich ruskojazyčná organizovaná trestná činnost. A to mnoha způsoby, především podnikáním. Hlavním jeho zdrojem by bylo kasíno. Také by šlo o skupování majetku za výhodnou cenu a vlastnit určitou síť pozemků budov a podniků ve městě. Ovšem vše za legální zástěrkou. Nechci, aby to byla frakce ve které by byl každý druhý a půlka serveru. Byl by to uzavřený okruh lidí, kteří se umí v tomto prostředí orientovat, je na ně spoleh. A mají kvalitní RP zkušenosti. Nelegální činnost by byla zasvěcena pouze čelnům tohoto spolku. Což by znamenalo úplnou oddaost a loajálnost tzv. bratrstvu. A viditelně by se tak jejich nelegální činnost neprojevovala. Obyčejní členové by byli pouze pěšáci a vojáci, kteří by neměli náhled do celého dění organizace. A jeho výdělku, či prosperity.

Co by frakce dělala : Frakce by zejména profitovala na kasínu, ve kterém by pořádala různé akce, hazardní hry. Tak jako v předchozím skimu fungovala alhambra. To bych poté chtěl rozšířit o klub. Ve kterém by se pořádaly též různé akce, večírky. Kasíno by spíše sloužilo k hazardu, sešlostem mezi ostatními rodinami, spolky. Klidné a tiché místo na diskrétní jednání apod. To z důvodu, že na serveru nic takového není, to co se týče takového zaměření. Až na trisúl. Chci dělat různé akce, tak jako tehdy s alhambrou, eventy apod. Prostě, aby to bylo stále dostupné a něco se tam dělo. Nebylo by od věci, pořádat tam různé soutěže o velké výhry v blackjacku, pokeru apod. To, jak by si frakce peníze vydělávala by bylo z kasína, nelegální činností a vlastně tak, jak by si sama vydělala. Jak jsem už zmínil, frakce by byla z poloviny, legální v tom viditelném směru pro občany a ostatní hráče. Kteří nemohou nakouknout do samotné struktury, této organizace. A to hlavně z důvodu, že si v tomto odvětví rád zakládám na kvalitní RP v naprosté opatrnosti a utajenosti. Tak aby se z toho nestal gang nebo něco podobného, co špiní slovo mafie. Jde o formální vystupování na veřejnosti.

Požadavky [Vozidla/Sídla/Itemy]: Vytvoření interieru kasína, které by se nacházelo na Pershing Square ( přiložím obrázek ). Vše si zaplatím a zainvestuji ze svého.

Sídlo firmy: Pershing Square - Kasíno. Sídlo jako takové by bylo spíše na IC dohodě mezi členy. Jednalo by se o nějaký dům nebo podnik. Lze zabudovat přímo do kasína formou dodatkových místností.

Dodatky: Vím, že na serveru jsou 3 nelegální frakce ( Luciano Crime Family - neaktivní ), Trisúl, Shifted 2 Family. Tak bych to chtěl udělat tak, abychom nemuseli vytvářet další frakci. Tak to zakomponovat do SA Construction, což by se nádherně slučovalo s úmyslem a s účelem této mé žádosti. S tím, že by se to přejmenovalo. Což by vlastně splňovalo všechno to, co jsem zde řekl. Že by nešlo o úplně nelegální frakci. A nebo bych chtěl převzít neaktivní nelegální frakci a požádat tak o její přejmenování.

25.12.2018 09:11

Nelegálních frakcí je 5, z toho jedna neaktivní.

Nehledě na to, že SA construction nebude předělána na nelegální frakci. Tedy žádné diamanty, žádné zbraně.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo