Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vánoce 2021

Samik

23.11.2021 - 11:17


Zdravím všechny hráče a hráčky u dnešního článku.

V tomto článku se budeme bavit o Vánocích vánočních tradicích. Asi každý slavíte Vánoce a víte, že již přichází vánoční atmoška a za pár dní nám začíná advent. V komentářích se můžeme pobavit o tradicích, které v toto období doma děláte. Když já jsem byl malý courač, tak jsem musel mít vždycky adventní kalendář který mi vždy kupovali rodiče, či prarodiče. A nyní, když jsem už starší tak to kupuju já našim malým štístkům co máme v rodině. A my doma už hodně let zapalujeme každou adventní neděli svíčky. (viz. fotka pod článkem)

Ale taky se dělá spoustu jiných věcí, jako například lodičky z ořechových skořápek, stromečky pod kterým bývají dárečky, výzdoba, koulovačky (pokud tedy venku sněží) a spousta spousta věcí.

No ale teď se přesuneme rovnou k štědrému večeru. Řeknu vám to tak, jak to máme u nás. U nás se okolo 18:00 sejdeme u stolu všichni vybereme si co chceme na večeři (u nás se dělají dva druhy salátu, dva druhy řízků, kapr, losos) já si většinou dám dva řízečky s tradičním bramborovým salátkem a pěkně se společně najíme. Pak se po večeři zhasnou světla, zazvoní zvon a jde se na dárky. To nám dohromady vždycky trvá tak hodinku a poté už si užíváme dárečků, popřípadě se fotíme, povídáme si a tak. 
Můžete mi do komentářů napsat taky, jak probíhají Vánoce u vás. Tak se pěkně mějte a užijte si advent a svátky.

 

Komentáře
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo