Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Red Dead Redemption 2

neznamy#5070

9.1.2022 - 17:25


(předem zde upozornuji že zde nebudou žádné spoilery!)

Přejí vám krásný den, dnes se budem bavit o mém nejoblíbenějším titulu a tot' Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 je druhý díl ze série Red Dead Redemption, titul byl vydán Rockstar Games v roce 2018. Ač v tom prvním díle jste se vžili do postavy Johna Marstona v tom druhém se vžijete do postavy Artura Morgana. O Red Dead Redemption 2 by se dalo vykládat jako o mistrovském dílu a jednou z nejlepších her co jsem měl tu čest hrát. Je zde důležité říct že Red Dead Redemption 2 se odehráva později než Red Dead Redemption 1.

V Red Dead Redemption 2 prožijete cestu Artura Morgana od zpackané loupeže v Black Wateru. Připojíte se tedy do gangu Dutche van der linda. V Red Dead Redemption 2 Máte uplně volný svět od začátku můžete se tedy projít po vesničkách velko měst atd, můžete pomáhat lidem a mít z toho třeba zbraně zdarma nebo naopak můžete být doslova bastard a vystřílet celou vesnici. Jestli se však rozhodnete tak či tak lidé si vaše skutky budou pamatovat a z toho můžete mít již zmíněné zbraně zdarma slevy v obchodech atd.

Pak tu je systém karmy, které se snižuje či zvyšuje podle vašich rozhodnutí. Celá hra by se dala shrnout jakoby takové RolePlay. Třeba jestli že nebudete jíst Artur začne tloustnou a bude tak pomalejší, nebo můžete lovit a lovení to je to co vypadá jako oddělená hra. Když zabijete nějaké zvíře můžete prodat jeho kůži, jestli že zabijete zvíře coltem a zabijete ho 5rany kůže bude poškozená a prodáte jí za mín' avšak pokud zvíře zabijete lukem do hlavy kůže bude mít větší cenu.

Pak jsou zde koně. Koně můžete koupit nebo ukrást. Kůn má také potřeby občas potřebuje najíst vyčistit atd. S koněm můžete také si vytvořit vztah. Ve hře jsou jak já tomu říkám vztahové levely mezi koněm a vámi, jestli že budete koně šetřit budete ho hladit a strat se o něj kůn bude pak moc třeba rychleji zastavit lépe se bude vyhýbat stromům a když vám pak koně zabijí fakt vám z toho ukápne slzička.

Arturovy také rostou vlasy vousy a jestli že se Arturovi nebudete zastříhávat vlasy pak může vypadat skoro jako Gandalf.

Dále můžete dávat ostatním členům dárky pomáhat jim jít s nima rybařit, něco vykrást, zpívat s nimi, mluvit s nimi, také můžete hladit psa kočku, udělat barovou potyčku, vykrádat, pomoc hledat dinosauří kosti, být svědkem prvního žijícího robota na světě, hrát pokr, domino, jezdit vlakem, ukrást vlak a hrát si na stroj vedoucího, přepadnout vlak, pomoc starostovi velkoměsta, upravovat si zbraně, obléct se jak chcete, prostě toho je fakt tuna a byli by jsme tu do večera jestli že bych měl to vše tady rozepsat.

 

Já vám tady děkuji za přečtení a přeji krásný zbytek dne.

Komentáře
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo