Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Uncharted Drake's fortune

neznamy#7807

7.6.2022 - 22:00



Ahoj, rád bych tu něco napsal o mé oblíbené hře, a to Uncharted Drake's Fortune, tento díl "1" je můj ze všech nejoblíbenějších protože má krásný příběh, mnoho možností, krásnou grafiku a je to skvělá hra.
Jedná se o akční-dobrodružnou hru, vyšla v roce 2007 a měla mnoho pozitivních hodnocení! 
Je od společnosti NaughtyDog.

Hra i přes své stáří měla moc novodobou grafiku, psychiku i fyziku, šlo vidět, že vývojáři si dali velice záležet na vývoji hry. To nemluvím o poměrně dobré fyzice střílení, ve hře také často střílíte a tady to funguje velice výborně a realisticky.

Během 10 dnů od uvedení na trh se prodalo skoro 1milion kopií, to je uctihodné že?

Tato hra má celkem čtyři díly s tím, že všechny díly na sebe nějakým způsobem navazovali.  
Hra vyšla jako první na PS3, následně na PS4 a potom PC.

Moje zkušenost je s dvoumy platformami hry a to jsou PS3 a PS4, uznávám, že krom grafiky se nic nezměnilo, ale pořád je to nehorázná pecka plna adrenalinu, nadšení a hlavně radosti.

Dobré říci, že se tady často zapotíte, některé scénky a mise jsou opravdu těžké na vyřešení např. šplhání, lezení po úzkých oblastech, ustřelování zámku na dálku, chránění vyznačených perimetrů, střílení z auta a aby toho nebylo málo odstřelování ze střech a vyšších oblastí. Pěkně zpracovaná hra a ted si povíme něco o příběhu!

Bez zásadních spoilerů
Uncharted vypráví příběh dobrodruha a tak trochu zloděje Nathana Draka. Ten hledá jak poklad svých dávných příbuzných, tak se za nějakou tu vyšší sumičku nechává najímat zbohatlíky k získání nějakých předmětů na zakázku. Během toho všeho si však udělá hromadu nepřátel, ale zároveň i skvělých kamarádů, občas se ocitne na pokraji smrti, ale to mu nezabrání k dokončení jeho cíle a to získat dávný poklad příbuzných - jedná se o takovou krabičku, po které Nathan začne pátrat až ve chvíli kdy začne zjištovat informace o prstenu který nosí na krku ->                        Takhle nějak vypadá prsten Nathana Draka, který stačí zasunout do krabičky a tím se odemknou nové možnosti, které vás ještě více stáhnou do děje! Má tam být něco schovaného, co? To se dozvíte sami až si tuhle pecku zahrajete, seženete ji na platformě Steam, Playstation Store, popřípadě krabicová verze.


Tohle bude k mému prvnímu článku úplně vše co mě napadlo. :) Doufám, že se líbil, za hodnocení budu rád. <33

                         

                          

Komentáře
asdf 23.6.2022 09:12
Citováno podle normy ISO 960-2011 Fanoušci PlayStationu se převtělí do dobrodruha i rozpustilého kozla - Novinky.cz. Novinky.cz – nejčtenější zprávy na českém internetu [online]. Copyright © 2003. [cit. 2022-06-07]. Dostupné z: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/clanek/fanousci-playstationu-se-prevteli-do-dobrodruha-i-rozpustileho-kozla-40308717 - Příště cituj!
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024