Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Admina @SovietDog


neznamy#7300

Smazaný účet

6
16.8.2022 22:13, naposledy upraveno 26.8.2022 16:08 uživatelem neznamy#7300

Jsem tu zas a zase, tentokrát zase jinak a to s názvem nevím jak (už).

 

 

V žádném případě nejsem spokojenej, realně jsem dostal ban za uplnou kravinu.

Velice vážný video ovšem..

Kapitál toho o co tam šlo: šlo tam o to že jsme večer chtěli okrádat a tak jsme s kolegou šli a okrádali, jenže kolega dával DMka jak po másle..  bylo by lepší si přečíst toto 

Popravdě rád se vyjádřím. pravidlo 8? neviděl jsem že by jsem to tam někde porušil ale okey, pak tu máme i rp injuries, přesně v tom chatu bylo napsano něco o inj.. a ano bylo a proč? protože se nám to laglo u ty cesty. Pokuď mám pravdu tak hráč co seděl v zadu měl status zlomené záda nebo tak něco a víte proč? protože pán kolega ho zajel, ne já... video na člověka co seděl v autě už bohužel já nemám, nevím či to točil kolega nebo ne ale dojista vím že já jsem ho nezajel. Takže nevím za co jsem upřímně dostal ban, možná jde vidět i na tom videu jak se to tam na začátku docela lagovalo. Na tom mostu přesně v tohletom směru se mi to vždycky laguje, mužu vám to potvrdit tak že bych vám to ukázal. Nevím co k tomu dodat ještě více, všechno jsem zdělil tak jak má.

Logy už nemám protože nebudu čekat měsíce na to aby mi to někdo pak zase zamítl ne, tím pádem jsem si dal PC do továrního nastavení. Takže moje chyba není jestli mám či nemám důkazy, na tom videu to jde vidět uplně snadně, důkaz vám taky mužu dát snadně.

 

Jo ještě tak nějak bych chtěl reagovat na tvoji 3 fázi a to tak že jsem nevěděl jak už to jinak udělat...

prostě odpověď na tých 3 fazííííí je ta že mě už to nebavilo a jel jsi si pořád svoje. Vytáčí mě jedna věc a to je že řešíš podrobnosti až teď.. proč jsi to nevyřešil dříve? Protože jsi večer neměl náladu, a když už nemáš náladu tak nedělej v duty a zahraj si RP..  

 

E//:

A ne není to k smíchu :(

16.8.2022 23:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
16.8.2022 23:35, odstraněno 16.8.2022 23:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.8.2022 00:22

EXCERPT

Předmětem této stížnosti je hráčova nespokojenost s banem od Sovieta, konkrétněji se jedná o tento ban:

Hráč si tedy s pětiměsíčním odstupem stěžuje, že se neúčastnil žádného DM (což může být pravda, z toho videa v tuto chvíli ale nevykoukám, kdo je kdo, rovněž ani z admin logu), navíc údajně neporušil ani pravidlo osm (což je diskutabilní, nýbrž z doložených důkazů se to nedá ani potvrdit, ani vyvrátit). Zbytek obsahu celé stížnosti je pouhá omáčka a snaha o komunikaci se Sovietem. Důkazy z hráčovy strany jsou doloženy jako odkazy v původním topicu.

 

17.8.2022 01:15, odstraněno 21.8.2022 05:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.9.2022 23:36

VERDIKT

Ahoj @neznamy#7300,

pročítal jsem tvou stížnost, moc děkuji @Dzardys za sepsání excerptu. Pokud dobře chápu, nejsi spokojený s banem, který jsi dostal, ale bohužel nemáš důkazy, podle kterých bychom mohli ban přezkoumat. To trochu komplikuje situaci, protože logy by nám byly velmi nápomocné. V tuhle chvíli ale nemůžu stížnost uzavřít jinak než tak, že ji prostě zamknu.

Tebe trápí to, že ti Soviet nechce dát unban. Zkus si napsat pořádnou žádost o unban, nepřipomínat se, neměnit výpovědi. Klidně mě do té žádosti tagni, abych si ji také přečetl. Nevím, jak vypadá tvá historie trestů, ale nemám problém na příštím posuzování tvé žádosti o UB se Sovietem spolupracovat.

Stížnost zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo