Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu jména a příjmení

Jacko88

Hráč

42
17.9.2022 20:40

Podatel: Luca Tomasino

Věc: Žádost o změnu jména a příjmení.

Odůvodnění: Po narození mi mým otcem bylo dáno jméno Luca, příjemní jsem měl taktéž po něm. Žádám o změnu křestního jména na Lucas, jak chtěla moje matka.
Příjmení mi bylo přiděleno po otci, protože se rodiče nikdy nevzali. Otec je kriminálník a od matky utekl. Nechci s ním tedy být nijak spojován. Žádám tedy o změnu příjmení z Tomasino po otci, na Vercetti po matce.
V příloze zašlu svůj rodný list a občanský průkaz. Dále občanský průkaz matky. Občanský průkaz otce nemám, jelikož se nevídáme a nevím kde se nachází.

Záměr: Změna jména a příjmení, z Luca Tomasino na Lucas Vercetti.

Přílohy: **Rodný list - Luca Tomasino a kopie občanského průkazu - Luca Tomasino - San Andreas. Kopie občanského průkazu - Francesca Vercetti - Sicílie (Itálie).**

22.9.2022 23:12

Adresát: Luca Tomasino
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Rozhodli jsme se Vám vyhovět a do matriční knihy budete zapsán pod novým jménem "Lucas Vercetti". Společně s touto změnou Vám budou přepsány i veškeré neuhrazené pokuty.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas