Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stížnost na člena AT - Pakandza

Adiko

Hráč

42
5.10.2022 13:07, naposledy upraveno 5.10.2022 13:07 uživatelem Adiko

Ahoj
Rád bych podal stížnost v2 na člena AT Pakandza. Nejdříve vysvětlím situaci o co jde -  Dne 30.9.2022 byla menší RP akce a to mezi GSF a PSA. GSF uneslo jednoho z členů PSA a tak se začalo hledat. Já s kolegou @Salsiii jsme nasedli do policejního vozidla a šli hledat. První místo co mě napadlo tak bylo samozřejmě lokace AP. Klasická unášecí destinace. Na místo jsme zajeli a hned první místo co by mohlo být sus bylo samozřejmě šrotoviště.( Kdo by si myslel že PSA metuje, tak opravdu nemetuje, sám kolega Rock tomu nevěřil https://imgur.com/a/K0qX7GY ) Zajeli jsme dovnitř a co vidíme? vozidlo GSF které před pár minuty zastavoval unesenej kolega Paul. Reakce byla u nás i u nich okamžitá, my s autem jsme se lehce stáhli a GSF tam začalo zmatkovat, běhat kolem a následně i jezdit s autama kolem dokola. My jsme následně vyjeli a pozorovali situaci ze zhora. Z nějakýho důvodu člen AT Pakandza usoudil že jsem využil powergamingu. Nevím no, stěnka zrovna nemá X metrů a z auta to je si myslím vidět dobře. - https://imgur.com/a/TZWR9Yp. Pokuď si opravdu administrátor myslel že se dívám přes stěnku, dokonce přes třetí osobu, tak opravdu ne (pokuď si administrátor myslel že se dívám přes tuhle stěnku - https://imgur.com/a/c4FqRL6 tak opravdu ne :D věřte nevěřte, čekali jsme jestli vyjedou nebo ne, to že tam měl zrovna kolega Feferon nastavenou kameru tak jí IC nevyužil nijak, GSF tam stále stálo a kolega mi IC řekl ať jdu pryč, tak jsem i učinil jak je na videu ) Pokuď si všimnete na videu tak do vysílačky jsem dokonce psal a následně jak jsem dopsal poslední větu, a to bylo do frakčního chatu "mc caps" (https://imgur.com/a/AWOUsyX) pak  jsem se vrátil na výjezd šrotoviště abych to zablokoval ( 0:52 https://www.youtube.com/watch?v=-oaCBnah7l0 ) kde se nám podařilo zablokovat vozidla aby neujeli ven. Tohle Pakandza posoudil jako Non RP fear což mi nedává moc smysl. V předešlé žádosti o unban od kolegu Feferona,  Pakandza napsal že jsme měli brát v potaz to že jsou ozbrojeni. To nám oboum došlo že něco budou mít, no opak se stal pravdou. Kdyby mají všichni zbraně tak jsme asi mrtví, no bohužel se nestalo protože měl jenom jeden zbraň a opravdu nevidím důvod je nechat, když pouze jeden měl zbraň. S feferonem stále trváme na tom že jsme žádné pravidlo neporušili. 
- Adiko

5.10.2022 21:25, odstraněno 5.10.2022 21:26 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.10.2022 12:15

EXCERPT

Adiko si v této stížnosti stěžuje na trest, který mu byl udělen Pakandzou na základě mého podnětu k prošetření společně s videem, které jsem k tomu dodal. KLIK

Pokud si to vybavuji správně, Adiko s Feferonem seděli v černé A8 coby jediné PSA vozidlo v okolí, vydali se tedy na záchranu uneseného kolegy (chápu-li správně) na vlastní pěst. Oukej, to určitě není sám o sobě problém.

Poté vjeli dovnitř a my můžeme vidět, že zahlédli jedno vozidlo:

Ale poté, co vyjeli nahoru, Adiko hlásil do vysílačky 4 zelená vozidla. Mohl je vidět?

Tu samou A8 jsem si tedy vypůjčil k menší rekonstrukci, nicméně na ni nemůžeme brát úplný ohled, není stoprocentě přesná co se týče polohy vozidla a tak dále. Pohled spolujezdce tedy má rozsáhlejší zorné pole a přesto vidí pouze toto. Můžeme se tedy jen dohadovat a je to na SedliXově/Ratajově posouzení.

Tolik k bodu PG. K bodu Fearu tu máme situaci, kdy s tím samým vozidlem šli zablokovat výjezd.

Tento bod Pakandza obhájil tím, že měli počítat s tím, že tito členové budou ozbrojeni. Adiko na to odpovídá prostě.

Kdyby mají všichni zbraně tak jsme asi mrtví, no bohužel se nestalo protože měl jenom jeden zbraň a opravdu nevidím důvod je nechat, když pouze jeden měl zbraň.

Veškeré argumenty jsou už na posouzení vyšších, ještě přiložím tresty a Feferonovu žádost o unban.

[ŽÁDOST]

Co se týče pravidla o postování vícero HD obrázků do jednoho topicu, myslím si, že zde úplně všichni pochopíme, že pro přehlednost to dává větší smysl dát sem a ne na Imgur.

27.11.2022 02:00, naposledy upraveno 27.11.2022 02:02 uživatelem SedliX

VERDIKT

Ahoj @Adiko,

situace je složitá a je velmi náročné ji posoudit. Vaše chování zcela jistě nebylo adekvátní. Driving, který jste předvedli na šrotišti, nebyl vhodný. Z Džardysovy rekonstrukce je zřejmé, že vidět přes zídku není. To je ovšem drobnost, kterou bych vám byl osobně schopný odpustit. Přeci jen fyzika hry se neshoduje s fyzikou reálného života a není v našich schopnostech při hraní posuzovat jednotlivé odchylky. Powergaming a fear-RP je v tomto případě diskutabilní. Fear-RP bych osobně potrestal také, powergaming bych asi do důvodu trestu nepsal. 

To že bych osobně důvod trestu formuloval jinak ovšem neznamená, že Pakandza chyboval. Snažili jsme se pravidla napsat tak, aby byla napsaná co nejjasněji. Přesto jsme lidé, kteří hodnotí jejich porušení dle vlastního úsudku. Nezdá se mi, že by Pakandza tresty dal neopodstatněně a proto stížnost zamítám.

@neznamy#8755,

GM nemají kompetence na /loginto a proto člen AT, který dohrál RP za tvou postavu, převzal zodpovědnost a Pakandza proto nepochybil. Asi jsem natvrdlý, ale video bych okomentovat potřeboval. Jednak mu jeho zrychlení a hudební podmalba nepřidávají na přehlednosti, navíc vůbec nechápu, o co jde. Ve videu s policejním vozidlem, které narazí do zdi, není vidět jméno řidiče. To je vcelku jedno, i kdyby bylo, potrestání nemusí být vždy formou banu.

Je mi líto, že máš s Pakandzou špatné vztahy, ovšem tohle není cesta, jak je řešit.