Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Přihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

rizeceeek

Hráč

1
6.7.2020 19:15

Jméno: Neville 

Přijmení: Carbon 

Datum narození: 17.1.1999

Kontakt:443478

Životopis:

Neville Carbon narozený 17.1.1999 v městečku Mount Kisco do rodiny Carbonu. Když byl menší tak se zajímal o bojové sporty a auta i když toho někdy moc neopustilo. Poté co vychodil základku tak se rozhodl že pujde na střední obor Mechanik. Ale po 2 semestrech ho to přestalo bavit a tak šel na střední Gastronomickou a po střední škole na vysokou školu kde získal titul ING . Poté co dochodil střední školu to doma začalo být tak trochu nepříjemné. Otec začal hodně pít a hádat se s matkou, ani nešel daleko od rán. Proto se rozhodl že se odstěhuje. Asi dva roky jeho matka zemřela. Rok poté se rozhodl že odjede z toho města kde se stalo tolik hrozných věcí. Proto se rozhodl začít nový život v České Republice

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: byl to vždy jeho sen jednou si ho dokoncle splnil ale musel tuto práci opustit proto se chce stát zde Policistou 

Pracovní zkušenosti: 2 roky u Amerických Policistů v Mount Kisco 

Řidičské oprávnění: A,B

Nejvyšší dosažené vzdělání: maturita, střední škola s vyznamenáním a titulem ING

Kuba31

Hráč

13
7.7.2020 10:52

INTERNETOVÝ NÁBOR JE DNEŠNÍM DNEM UZAVŘEN. VÍCE PODROBNOSTÍ A JAK BUDE MOŽNÉ ZAMĚSTNAT SE U PČR SE DOZVÍTE V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH. 

DĚKUJEME 

fatdog4561

Hráč

3
9.7.2020 18:07

Jméno: James

Přijmení: Wood

Datum narození: 21.02.1990

Kontakt: 669671

Životopis (nejméně 100slov):

Zdravím jmenuji se James Wood, přicestoval jsem z USA v mích 5 letech. Úspěšně jsem získal české občanství dále i základní a střední vzdělání. Baví mne právo a věnuji se jeho studiu už pár let, především Policejního zákona 273/2008Sb. Jsem vyšší muž průměrné postavy, po fyzické stránce jsem zdatný mám výdrž i sílu. Po psychické stránce jsem kliďas a nenechám se rychle vyprovokovat, rád řeším věci klidně, při nejlepším slovem né sílou. Ve volném čase se věnuji posilování a hokeji. Práce s lidmi mi nevadí naopak mi velmi vyhovuje (jsem komunikativní člověk)

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Práce u policie mě vždy lákala a myslím že bych mohl být přínosem pro město a jeho občany.

Pracovní zkušenosti: doposud žádné

Řidičské oprávnění: sk.B

Nejvyšší dosažené vzdělání: středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11