Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Přihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



Tatra202

Hráč

0
4.7.2020 16:03

Jméno: Martin

Přijmení: Kupec

Datum narození: 5.2. 1994

Kontakt: 326838

Životopis : moje meno je Martin Kupec moje záľuby sú autá a motorky a pekné ženy som športový typ rád bicyklujem behám plávam a lyžujem od malička ma rodičia učili mať rešpekt k zbraniam a prvú zbraň som držal už keď som mal 12 rokov môj život je veselí viem variť zvládam stresové situácie viem riešiť problémy s kľudom chodím cvičiť do posilňovne tak 4 krát do týždňa na hodinku som veselý a milý a pri výkone svojej práce si predstavujem dobrý kolektív a milých ľudí s ktorými sa dá dobre porozprávať mám za sebou strednú školu Kuchára potom dobrovoľný výcvik hodnosť: vojak ll a potom úspešne dokončenú vysokú školu práv na policajnej fakulte 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: mám za sebou dobrovoľný vojenský výcvik hodnosť: vojak ll a Policajnú fakultu titul JUDr. viem zvládať stresové situácie a riešiť problémy v klude a psychologicky 

Pracovní zkušenosti: dobré

Řidičské oprávnění: Ano

Nejvyšší dosažené vzdělání: Policajna Fakulta titul JUDr. 

Moorty

Hráč

1
4.7.2020 19:36, naposledy upraveno 4.7.2020 19:50 uživatelem Moorty

Jméno: Moorty

Přijmení: Masek

Datum narození: 19.11.1996

Kontakt: 709-157 email: masulda5@gmail.com

Životopis: Dobrý den. Jsem Moorty Masek. Pocházím z České Republiky, konkrétně z města Most. Úspěšně jsem dodělal Střední Školu technickou, přesně obor programování CNC strojů. Poté jsem šel na vyšší školu právní, kde jsem se učil základní práva, jakož to rodinné, lidské, atp. Jako praxe na vyšší škole jsme chodili pomáhat a asistovat zaměstnance ve společnosti, která se snaží člověka si odvyknout od drog a alkoholu, poté jsme pomáhali dětem, které byli odebrány z rodiny. Kvůli vzdálenosti, a rodinným důvodům jsem školu musel opustit. Jsem člověk milý, velice trpělivý, a dokáži argumentovat. Nemám potřebu být agresivní. Snažím se zachovat vždy chladnou hlavu, a přemýšlet nad lepším způsobem, jak nějaký problém vyřešit.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Vzhledem k tomu, že CNC mě tolik nezabrali, tak jsem se dal směrem na který jsem hrdý a to pomoc lidem, tudíž bych se rád stal vaším členem.

Pracovní zkušenosti: Jen praxe z vyšší školy, a brigády jako dřevorubec (nošení a uklízení dřeva)

Řidičské oprávnění: B

Nejvyšší dosažené vzdělání: SŠ s maturitním vysvědčením a výuční list v oboru Mechanik a seřizovač.

mariox

Hráč

31
5.7.2020 10:02

Jméno: Mario

 

Přijmení: Arez

 

Datum narození: 13.11.98

 

Kontakt: 359515

 

Životopis (nejméně 100slov): Vystudoval jsem Základní školu v Bratislavě. Po základní škole jsem šel na policejní akademii v Bratislavě a vystudoval jsem Bezpečnostně právní ochrana osob a majetku s titulem Bakalář. Po vystudování jsem si našel práci V policejním sboru Slovenské republiky kde jsem strávil 3 roky. Odešel jsem z práce protože jsem se stěhoval za mojí přítelkyní do Prahy. V České Republice jsem dělali chvíli horníka. Ale asi jenom 1 rok práce byla fyzicky náročná. Poté jsem se zaměstnal u Kotlar security kde sem pracoval jen 1 rok Práce to byla vcelku dobra vzpomínal jsem na práci u Policie na Slovensku. A proto jsem si řekl že by nebylo špatné se vrátit k práci policie ale v České republice.

 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Jak jsem psal práce mě bavila kdyby jsem se nestěhoval do ČR tak pracuji dále v Bratislavě u policie. vše řeším s čistou hlavou bez nějaké agrese a arogance.

 

Pracovní zkušenosti: 3 roky u Policie SR, 1 rok jako horník na Ostravsku, 1 rok u kotlar security

 

Řidičské oprávnění: B časem A

 

Nejvyšší dosažené vzdělání: Bakalář (Bc.)

Alfred

Hráč

2
5.7.2020 11:03

 

Jméno:Filip

Přijmení:Varlat

Datum narození:Leden .1 .1998

Kontakt:447347 email: eromilek155@gmail.com

Životopis (nejméně 100slov): ahoj jmenuji se filip jemi 18 let pracuji u popelaru sem spolecensky typ rad pomaham lidem a proto bych chtel patrit k PČR pomahat a chranit :) no a nevim co bych tak uz vam rekl o sobe hmm jsem bilej a to je asi vse budu rad kdyz mne prijmete ale nemusite :)

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: chci pomahat lidem v nouzi a nebo kdyz mne budou potrebovat tak jezdit na nake akce chytat a nahanet zlodeje

Pracovní zkušenosti:jsem popelar zkusenosti mam celkem dost treba blinkry, dopravni znacky, rizeni, a tak dale

Řidičské oprávnění: A,B

Nejvyšší dosažené vzdělání:chodil jsem do ZŠ struhlovsko v hranicích pak na vysokou v olomouci a kdyz jsem vsechno zvladl tak jsem prijel do prahy

Frulipo

Hráč

1
5.7.2020 11:14, naposledy upraveno 6.7.2020 21:08 uživatelem Frulipo

Jméno: Bartek

Přijmení: Michalski

Datum narození: 18.06.1994

Kontakt: tel. 312488

Životopis (nejméně 100 slov): Narodil jsem se v Těšíně a taktéž jsem dokončil místní základní školu. Vystudoval jsem Střední školu zdravotnictví v Českém Tešíně zakončenou maturitní zkouškou a potom jsem podstoupil KZP a připojil se k 6. Brigádě výsadkového vojska v Krakově a byl jsem přidělen k 18. praporu v hodnosti kapral (ekvivalent Četaře) v roli CLS (vojenský zdravotník). Po třech letech jsem ukončil aktivní službu v polské armádě v hodnosti sierżant (rotmistr) a přestěhoval se do Česka. v Česku jsem pracoval u soukromé bezpečnostní služby a přidal jsem se k aktivním zálohám. Nyní jsem desátník v AZ AČR a zastávám funkci zdravotníka v četě. Uvažoval jsem o profesionální kariéře v AČR, avšak už mě armáda až tolik neláká a chtěl bych být i v kontaktu s lidmi.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Práce policisty je velmi zajímavá a důležitá, což se mi libí a rád bych pomáhal lidem. Jsem zkušený ze zbraněmi a velice rád pracuji v kolektivu a myslím, že dobrý kolektiv může PČR nabídnout. Hlavně mě baví řešit problémy ostatních lidí a hledat řešení různých událostí a problémů.

Pracovní zkušenosti: Čtyři roky u polské armády a dva roky u SBS.

Řidičské oprávnění: A a B

Nejvyšší dosažené vzdělání: Střední škola zakončena maturitní zkouškou 

5.7.2020 14:33, naposledy upraveno 5.7.2020 22:13 uživatelem FrantaRez

Jméno: Honza

Přijmení: Benfer

Datum narození: 10.7.1993

Kontakt: 856696

Životopis:

Jmenuji se Honza Benfer. Narodil jsem se 10.7.1993 ve Frýdlantu. Rodinný stav svobodný. Když jsem byl ještě dítě, tak mě má matka po smrti otce přivezla do Prahy, kde jsem také studoval. Vystudoval jsem Policejní akademii Praha, s.r.o.

Po Policejní akademii jsem pokračoval ve studiu na vysoké škole Vojenské Akademie. Čímž jsem získal titul bakalář. Od roku 2013, do roku 2016 jsem pracoval u Policie Praha 5, jakožto člen Hlídkové jednotky. Od roku 2017, do května tohoto roku 2019, jsem pracoval ve Vězeňské službě České Republiky, jakožto člen disciplinární komise.

Mými zájmy jsou Fotbal, Airsoft a Každý druhý den Fitko.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Kvůli mému dětskému snu a to Zachraňování životů. 

Pracovní zkušenosti: Hlídání města a vězňů.

Řidičské oprávnění: B

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola

Ruby

Hráč

1
5.7.2020 17:04

Jméno: Jakub

Přijmení: Pokorny

Datum narození: 24.10.1995

Kontakt: 835 480

Životopis (nejméně 100slov): Jmenuji se Jakub Pokorny a pocházím z České Republiky. Vždy jsem směřoval k IZS, stát se policistou byl můj sen. Po ukončení základní školy a získání základního vzdělání jsem dále studoval střední školu s maturitou, obor bezpečnostně právní činnost. Tento obor obsahoval odborné předměty jako je sebeobrana, právo, kriminalistika a kriminalogie. Po úspěšném dokončení studia jsem se rozhodl vystudovat vyšší odbornou školu se zaměřením na dopravu. Zkoušky jsem zvládl skvěle. Z obou škol mám zkušenosti z praxí u policie. Vím, jak věci chodí a jsem připraven se zapojit do provozu. První praxe byla na kriminální policii. Druhá praxe byla jako policejní motorizovaná jednotka. Poté jsem se rozhodl pracovat jako policejní motorizovaná jednotka. Po jednom roce jsem musel ze zdravotních důvodů odejít. Nyní mohu opět nastoupit.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Byl to můj sen. Můj otec pracoval u policie, takže mám i nějáké zkušenosti z domu.

Pracovní zkušenosti: Mám 2 roky praxe u kriminální policie a policejní motorizované jednotky. Pracoval jsem jako policejní motorizovaná jednotka 1 rok.

Řidičské oprávnění: Vlastním řidičský průkaz typu A a B.

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vyšší odborná škola TRIVIS se zaměřením na dopravu.

beloch123

Hráč

1
5.7.2020 17:44

Jméno: Gerald

Přijmení: Tanley

Datum narození: 31.1.1994

Kontakt: 874320

Životopis: Mé jméno je Gerald Tanley, říkají mi GERY. Pocházím ze Španělska, jsem přistěhovaný už pár let. Můj sen je pracovat jako otec, který zemřel ve službě PČR při zásahové akci. Mám základní vzdělání a úspěšně jsem vystudoval policejní školu. Co se týče odborných předmětů, zvládl jsem to levou zadní. Po dokončení policejní školy jsem se rozhodl vystudovat VOŠ - zaměření na právo. Měl jsem praxi u PČR, která mě naučila více věcí a vychytávek na silnici a při provozu, tudíž jsem připraven pracovat v plné síle.  Má práce ve Španělsku byla u městské policie, která mi šla podle bývalého ředitele MP výborně. Po pár letech, co mi umřel otec jsem se nastěhoval sem, do ČR za matkou a zabydlel jsem se tu. Žádnými zdravotními potížemi netrpím.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Jak jsem psal, otec si to přál, byl by rád kdyby mě viděl pracovat jako on. Mám zkušenosti s touhle prací a pomohl bych proti vandalismu.

Pracovní zkušenosti: Mám 2 roky praxe u městské policie a 1 rok u státní policie. Pracoval jsem jako městská policie po dobu 3let.

Řidičské oprávnění: Vlastním řidičský průkaz typu A, B.

Nejvyšší dosažené vzdělání: VOŠ se zaměřením na dopravu.

tomassvoboda

Hráč

1
6.7.2020 13:36

Jmeno : Vasil

Prijmeni : Serescenko

Datum narozeni : 4.5.1990

Tel kontakt : 741039

Vzdelani : Vysokoskolske (JUDr)

Ridicske opravneni : B

Zivotopis : 

Narodil sem se v Moskve , rodice se prestehovaly do prahy kdyz mi bylo 15 let. Nastoupil sem na gymnazium kde jsem odmaturoval a sel sem na Vysokou zde jsem vystudoval Prava . Pracoval sem u CT jako vedeni technickeho zazemi , momentalne pracuji jako hlidac v TSi , chodim rad na ryby a otevrel sem si hospodu coz me asi zivi nejvice ..

Proc chci k PCR ; 

Se svim vzdelanim mam k teto praci nejblize ( znalost zakonu , i postupu)

Zkusenosti : prace v TSI 

6.7.2020 14:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Powered by LeoSight IFS
LT~84