Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Přihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

hovnolatka666

Hráč

0
22.6.2020 20:24

Jméno: Leonard 

Přijmení: Artén

Datum narození: 15 brezna 1995

Kontakt:816503

Životopis (nejméně 100slov): volám sa leonard Arten, pochadzam zo slovenska, presnejšie vychod. Moja rodina pochadza z rakuska. Prestahoval som sa do prahy z dovodu práca, chcem sa stať plnohodnotný policajt, narodil som sa v roku 1995 v slovenskej nemocnici, v česku žijem cez 10 rokov. Nemam ani jeden priestupok. Mám rád autá a rád robím, slubujem 100% spolahlivosť. 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: chcem služiť mestu a pomahať luďom, zaručujem spolahlivosť, rychlosť, bezproblemovosť, odolnosť, a predovšetkym slušnosť, rad pomaham luďom a od malička chcem byť policajt

Pracovní zkušenosti: sú tam

Řidičské oprávnění: Ano B

Nejvyšší dosažené vzdělání: stredná policajná škola s maturou

22.6.2020 22:35

Jméno: Michael

Přijmení: Pierce

Datum narození: 06/02/1999

Kontakt: 518475

Životopis (nejméně 100slov): 

Dobrý den, 

Jmenuji se Michael Pierce, pocházím z Ústí nad Labem, jsem narozen roku 1999 a je mi 21 let.

Moji rodiče pochází z Ameriky, proto mám jméno, jenž pochází z USA. Mám dvě občanství, české a US. občanství.

Mám vystudovanou TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Ústí nad Labem s.r.o., vzdělání zakončené maturitní zkouškou se známkou 2. Ve svých devatenácti letech jsem nastoupil k PČR ÚnL, zde jsem dosáhl hodnosti rotný a ve svých dvaceti letech jsem odešel na nemocenskou, z důvodu operace kloubu. Operace se zdařila a já bych chtěl zužitkovat své schopnosti zde. Myslím si, že mé schopnosti jistě zužitkujete. 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: 

V PČR jsem již pracoval, chtěl bych se opět vrátit do řad policie a zužitkovat své schopnosti tak, jak nejlépe umím. 

Od svých 16 let se zajímám o medicínu i psychologii, takže v řadách policie bych ovládal výborně první pomoc při asistenci ZZS, či vyjednávače při případné promoci na vyšší hodnost. 

Pracovní zkušenosti:

Rok na pozici rotný v Ústecké státní policii - Odešel z důvodu úrazu.

Řidičské oprávnění: Typ B.

Nejvyšší dosažené vzdělání: TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Ústí nad Labem s.r.o. zakončené maturitou.

MajklPan

Hráč

15
24.6.2020 15:21, naposledy upraveno 25.6.2020 18:23 uživatelem MajklPan

. zakončené maturitou.

Halucinace

Hráč

29
25.6.2020 01:17

Jméno: Lukáš

Přijmení: Novotný

Datum narození: 15. 05. 1987

Kontakt: 540583

Životopis (nejméně 100slov): Začal bych asi takhle. Pocházím z krásného městečka, Jilemnice, kde jsem úspěšně odchodil základní školu a následně se přesunul na Trivis - SŠ veřejnoprávní, kde jsem studoval do osmnácti. Ihned po škole jsem nastoupil do zaměstnání. Jelikož v mém okolí byl plný stav, tak jsem nenastoupil do služebního poměru, ale dál studovat jsem nechtěl. Inu, tak jsem nastoupil do rodinné firmy, která se zaměřovala na ochranu osob a majetků, ale bohužel, firma zkrachovala, takže jsem skončil v dopravním podniku, který mě zavál až sem do Prahy, kde trvale pobývám jen chviličku.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chtěl bych se stát příslušníkem PČR, protože chci uplatnit nasbírané vědomosti ze SŠ a zkušenosti v bezpečnostní firmě a myslím si, že mám sboru co nabídnout. Minimálně jednoho čestného, odvážného a spolehlivého kolegu do řad.

Pracovní zkušenosti: Ostraha objektů, osobní ochrana VIP, řízení dodávky jakožto kurýr v dopravním podniku.

Řidičské oprávnění: Řidičské oprávnění skupiny B.

Nejvyšší dosažené vzdělání: Středoškolské.

Berysek

Hráč

5
25.6.2020 18:18, naposledy upraveno 1.7.2020 15:19 uživatelem Berysek

Jméno: Michael

Příjmění: Neumman

Narozen: V lednu 1998

Telefon: 792656

Životopis (nejméně 100 slov):   Narodil sem se v Lednu 1998 v Příbrami . Mám 22 let. Od roku 2004 - 2013

základní vzdělání. 

Od roku 2013 - 2017 Jazyková Škola, Praha  ukončena maturitou. 

Stav: Svobodný 

Řidičské opravnění: Skupina B 

Jazykové znalosti: Němčina,Angličtina, 

Počítačové znalosti - Word a Excel.

Sem spolehlivý a učenlivý.

Mam kurzy sebeobrany a Boxu.

Jsem pracovitý. 

Mám rád auta a upravování aut. 

Zdravotně způsobilý.

Nedělá mi problém pomáhat lidem. 

V dětství jsem chodil k dobrovolným hasičům a během střední školy, jsem se rozhodl,že zkusím práci u řad PČR.

Pracovní zkušenosti: měsíc U HZS 

důvod proč se chci stát příslušníkem PČR: Neskutečně mě baví chránit občany . A chci zažit nejaky ten adrenalin

Řidičské oprávnění: Skupina B, Skupina A

Nejvyšší dosažené vzdělání: Středoškolské vzdělání  ukončeno maturitou

Podpis: Michael Neumman

MajklPan

Hráč

15
25.6.2020 18:37, naposledy upraveno 25.6.2020 18:55 uživatelem MajklPan

Jméno: Mirek

Přijmení: Chmela

Datum narození: 01.01.2002

Kontakt: Telefon - 851969

Životopis :  Jmenuji se Mirek Chmela je mi 18 let a Jsem z USA dorozumím se však jak česky.Když mi bylo 10 let umřeli mi oba rodiče a já to neměl zrovna lehké starala se o mě moje babička která byla moc hodná a jsem jí za všechno vděčný. Už jako malý jsem si hrávál na policistu a snil jsem o tom že jednou budu pomáhat lidem chytat kriminálníky atd. Momentálně pracuji jako popelář takže si vydělávám něco bokem abych se uživil. Přihlášku vyplnuji s nadějí že se mi podaří dostat do řad policistů.

Uvedtě důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR : Jak už jsem psal vždy jsem snil o tom že budu chytat kriminálníky pomáhat lidem atd.

Pracovní zkušenosti : Popelář

Řidičské oprávnění : B

bandis1

Hráč

1
25.6.2020 20:40

occ

přezdívka: Božena

věk: 18 let

jak často můžu být na serveru: jsem tam skoro celý den

ic

celé jméno: Bohuslav Tomasino

vek: 18 

datum narození : 3.7.2002

kontakt:423518

životopis: Dobrý den, jmenuji se Bohuslav Tomasino a je mi 18let. Původe jsem Ital ale ve svých 8 letech jsme se s rodinnou přestěhovaly do České Republiky. Ovládám 4 jazyky, češtinu, italštinu , angličtinu a němčinu.  Vstudoval jsem střední školu školu zdravotnickou v Českých Budějovicích obor zdravotní sestra. Po střední skole jsem studoval vyšší zdravotnickou školu v Praze kterou jsem úspěšně vystudoval. Mám rád adrenalin a rád pomáhám ostatním. Mám rád komunikaci s lidmi a s okolím. Jsem přátelský a nápomocný. Mám řidičský průkaz typu A i B

Pracovní zkušenosti:pracoval jsem jako ochranka u Tsi. Pracoval jsem s taserem a donucovacími prostředky takže se význam. Umí zacházet se střelnými zbraněmi. 

Proč se chci přidat k policii :

Myslím si že bych byl na tento post dobrý. Obdivuju práci policistů a zásahové jednotky. Umím jednat rychle a jsem pohotový. Rád se přiučím novým věcem a rád někomu pomohu.

26.6.2020 16:45, naposledy upraveno 26.6.2020 16:49 uživatelem fiery222

Jméno: Fiery

Přijmení: Johnson

Datum narození: 12.07.1995

Kontakt:431063

Životopis (nejméně 100slov): Volám sa Fierry Jonhsom mám 24 rokov, o chvilu 25 ved je to pár dní, vyrastal som v malej obci pri Bratislave kde som chodil aj na základnú školu, po skončení základnej školy som išiel študovať strednú odbornú školu dopravy a služieb, kde som vyhrával súťaže v odbore ekonomiky a riadenia dopravy, po nej som sa nevedel rozhodnúť akú školu ďalej navštevovať, ale nakoniec som sa rozhodol študovať vysokú školu Bakalára zameranú na bezpečnosť, a momentálne študujem nadstavbové štúdium v Pezinku ( Policajnú akadémiu). 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chcel by som postupiť na vyšší level,  baví ma komunikovať a pracovať s ľuďmi. Rozprávať sa, riešiť prípady.

Pracovní zkušenosti: Moja prvá práca v tomto meste bol MpP pracovník kde som pracoval cca 3 mesiace, nejak ma to omrzelo, chcel som viac napätia, tak som išiel k HZS, tam to bolo fajn ale bývalo málo akcii, momentálne pracujem ako ZZS kde to je super, ale stále ma láka pracovať so zločinom.

Řidičské oprávnění: B

A

Nejvyšší dosažené vzdělání: študoval som SOS dopravy a služieb, dalej, Vysoku školu kde som si spravil Bakalára, a momentálne som na nadstavbovom štúdiu na Policajnej Akadémii.

Pre viac info sa treba ozvať.

Dantys

Hráč

2
27.6.2020 13:57

Jméno: Robert

Přijmení: Halusni

Datum narození: 1.1.1996

Kontakt: 812266

Životopis (nejméně 100slov): Jmenuji se Robert Halusni je mi 24 miluji adrealin sport zážitky a nebojím se pořádné výzvy. Nemám strach z ničeho bydlel jsem v Ostravě bydlel jsem tam 20 let než jsem se přestěhoval do Prahy rodiče mi zemřeli a ted bydlím sám. Narodil jsem se na Slovensku ale Mojí rodiče byly z Česka tak se rozhodli že budu bydlet v Čechách a ted bydlím v Praze přes 4 roky a rozhodl jsem se že zkusím práci HZS tam jsem byl ale vyhodili mě a ted chci zkusit PČR 

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chtěl bych pomáhat a chránit aby ve městě nebyly zločinci. Baví mě práce PČR byl jsem na jedný akademii

Pracovní zkušenosti: Byl jsem na akademii PČR

Řidičské oprávnění: Typu B

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola

28.6.2020 00:48, odstraněno 11.8.2020 02:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11