Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - Přihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



Stiles

Hráč

0
7.6.2020 13:10

Jméno: Milan

Příjmení: Oravec

Datum Narození: 16.10.2002

Kontakt: 826334

Životopis (nejméně 100 slov):

Jmenuji se Milan Oravec, je mi 18 let. Mám středoškolské vzdělání s maturitou. V trestním rejstříku mám pár pokut za překročení rychlosti. Mám rád rychlé auta a zákon.Zajímám se o kriminologii. Už od malička se chci stát policistou, vždycky jsem tuto práci obdivovala. Zúčastnil jsem se několika kurzů sebeobrany. Znám několik právních paragrafů.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR:

Rád pomáhám lidem, proto se chci stát policistou. Jak jsem zmiňoval ve svém životopisu, vždy jsem tuto práci obdivoval.

Pracovní zkušenosti: Popelář, metař silnic, řidič autobusu, horník.

Řidičské oprávnění : B

NoName

Hráč

7
7.6.2020 14:08

Jméno: Anthony

Přijmení: Grimm

Datum narození:
21. Června 1989

Kontakt: 
Tel. číslo : 533971

Životopis (nejméně 100 slov):
Jmenuji se Anthony Grimm ale kdo mě zná, tak mě oslovuje Tony. Před 31 lety jsem se narodil v České Republice, přesněji v Praze. Dle mého jména by jste určitě soudili, že pocházím z jiného státu ale není tomu tak. Otec pochází ze Spojených Států Amerických a matka z České Republiky. Oba rodiče měli slušnou práci, tudíž jsem vyrůstal vcelku slušných podmínkách a bylo o mě dobře postaráno. Úspěšně jsem vystudoval Střední průmyslovou školu v oboru Strojírenství a dále pokračoval na 3leté vysokoškolské studium, které jsem taktéž dokončil. Jelikož se rád zajímám o vozidla a zbraně, tak mám v tomhle ohledu slušné vědomosti. Během studia na vysoké škole jsem si začal postupně dělat různé kurzy. 
Získané kurzy : Odstřelovačský kurz střelby - SNIPER ADVANCED
                        Intenzivní kurz střelby
                        Kurz sebeobrany se zbraní 2. stupně (KSZ2)
                        Kurz ochrany osob - osobní ochránce PPO
                        Kurz střelby z vozidla
Jsem pracovitý, zodpovědný a svědomitý člověk, který se rád zdokonaluje.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR:
Chtěl bych se stát příslušníkem Policie České Republiky, protože si hledám práci a myslím si, že tahle práce by pro mě byla tím co hledám. Zároveň bych chtěl pomáhat našim občanům a pomoct udržovat pořádek na českých ulicích a cestách. Taktéž rád pracuji v dobrém kolektivu lidí, což si myslím, že zde určitě najdu. Mám dobrou fyzickou formu a myslím si, že i dostatečné vědomosti.

Pracovní zkušenosti: 
● ARRIVA Praha - Řidič autobusu MHD
● Technické služby Praha a.s. - Řidič popelářského vozu
● Soukromá Bezpečnostní Agentura s.r.o - Strážný
● Dřevorubecká a Hornická společnost

Řidičské oprávnění: 
▸ Řidičský průkaz sk. B
▸ Řidičský průkaz sk. A
▸ Lodní průkaz

Nejvyšší dosažené vzdělání:
⋆ Bakalář (Bc.) v oboru Právo ve veřejné správě - Právnická fakulta Univerzity Karlovy

8.6.2020 01:06

Jméno: Paul

Přijmení: Adams

Datum narození: 7.7.1995

Kontakt: 553 905

Životopis (nejméně 100slov): Mé jméno je Paul Adams a narodil jsem se v Brně, po té co jsem oslavil mé 6 narozeniny jsme se přestěhovali do Prahy kde žiji dodnes, zde sem začal chodit na základní školu a poté jsem přešel na Gymnázium které jsem úspěšně dokončil maturitou. V mých 21 letech jsem se odstěhoval od rodičů a žiju na vlastní pěst, jednou z mých oblíbených aktivit je střelba, velice rád pracuji se střelnými zbraněmi, poté se věnuji běhaní, plaváni či ježdění autem. Od jakživa se snažím pomáhat lidem. Na konec bych asi jen rád řekl že jsem velice pracovitý a spolehlivý člověk.

Pracovní zkušenosti: Horník

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Jak jsem už zmínil velice rád pomáhám lidem, a vždy byl mým snem stát se součástí Integrovaných Záchranných Složek, především právě PČR.

Řidičské oprávnění: B

Nejvyšší dosažené vzdělání: Gymnázium ukončené Maturitou                                     Adams

feri227

Hráč

1
8.6.2020 12:09

Jméno: Margitka

Přijmení: Benova

Datum narození:
12. Zári 1965

Kontakt: 
695707

Životopis (nejméně 100 slov):
Volám sa Margitka Benova ale všetci mi hovoria Margit. Som síce staršia ale som bohatá na skúsenosti. Mám odpracované niečo u MpP aj v tomto meste ale predtým som pracovala ako PČR v inom meste. Mám zbrojný preukaz a kopu skúseností. Mám vyštudovanú strednú odbornú školu dopravy a služieb(prevádzka a ekonomika dopravy) dalej som študovala na vysokej dopravnej škole v Žiline, a posledná bola nadstavbová Vysoká škola v Pezinku policajnej akadémii

Prečo chcem pracovať ako PČR?

Je tu všetko čo ma baví a naplna, je tu komunikácia s ludmi, adrenalín a všetko čo potrebujem k práci

Pracovní zkušenosti: 
● Popelár
● MpP Hl.Mesta Praha
● Dřevorubecká  spoločnosť

Řidičské oprávnění: 
▸ Řidičský průkaz sk. B
▸ Řidičský průkaz sk. A

Nejvyšší dosažené vzdělání:
⋆ Vysoká škola v Pezinku Bakalár

Adelinka

Hráč

0
10.6.2020 18:00

Jméno: Adéla

Přijmení: Gazoz

Datum narození: 3. červen 1996

Kontakt: 678176

Životopis (nejméně 100slov): 

Dobrý den, jmenuji se Adéla Gazoz , je mi 24 let. pocházím z Brna. Do prahy jsem se přistěhovala asi před 2 měsíci, žiji zde s přítelem , nikdo jiný mi již nezbyl, maminka mi umřela před rokem na rakovinu a otce jsem nikdy nepoznala. Mám střední vzdělání v oboru logistika, časem bych si chtěla dodělat i vysokou školu. Disponuji řidičským oprávněním skupiny B, ale časem bych si chtěla udělat ještě skupinu A , popřípadě co půjde. Jako menší ( 15 let ) jsem chodila na box , později i na kurzy Profi Defence ( čili bojové sebeobrany ). Moje koníčky jsou výlety do přírody, auta , motorky a sport ( snad jakéhokoliv druhu ). Už v 18 letech jsem nastoupila do Armády České Republiky v Brně , kde jsem byla 2 roky. Rejstřík mám čistý až na pár pokut.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR:

Jak jsem již psala výše , dělala jsem u AČR. Práce kde mohu pomáhat lidem a řešit zapeklité případy mě baví a mám ji ráda. Troufám si říct že mám pro strach uděláno a jen tak mě něco nevyděsí. Pokud by to vyšlo tak by to byla rozhodně nová zkušenost, něco nového co jsem ještě nezkoušela ( v určitém smyslu samozřejmě ).

Pracovní zkušenosti:

HZS - 1 měsíc

AČR - 2 roky

Horník - 1 měsíc

Řidičské oprávnění: 

vlastním řidičské oprávnění skupiny B

Nejvyšší dosažené vzdělání:

Střední škola s maturitou v oboru Logistiky

Imrisko9

Hráč

1
12.6.2020 13:49, naposledy upraveno 14.6.2020 00:12 uživatelem Imrisko9

Jméno:Mike

Přijmení:Todos

Datum narození:Listopad 18, 1989

Kontakt:749828 porpípade mail mirosla.tomas@gmail.com

Životopis (nejméně 100slov): Narodil som sa v rusku mám 31 rokov aj z mojím mladčším bratom Jakom sme žili v meste Kiev ale boli sme prinútený opusitit Rusko a prestahovali sme sa do NewYork
kde som chodil normalne do školy potom som študoval a vyštudoval som elektrikára. Žil som sám len zo svojím bratom a pomáhal som ostatným . Počase som si našiel prácu z ktorej ma vyhodili lebo to skrachovalo. A začal som sa aj z bratom učit po Slovensky kde žila naša babička o
ktorej sme predtým nevedeli.
Potom som začal pozerat policajne filmy/dokumenty a povedal som si že musím sa stat policajtom . Začal som chodit v 20 rokoch na sebe obranu a na všelijaké výcviky. Až som od tial odišiel a nastahoval sa sem do mesta.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chcem pomáhat občanom, chránit ich a hlavne stát za zákonom a udržiavat poriadok v meste.

Pracovní zkušenosti: Bol som smetiar v Prahe  , taxikár v Amerika , uberista v Amerike , elektrikár v Prahe

Řidičské oprávnění: Typ B , A

Nejvyšší dosažené vzdělání: Maturita

Wazzeh

Hráč

2
12.6.2020 22:32, naposledy upraveno 12.6.2020 22:35 uživatelem Wazzeh

Jméno: Jakub

Přijmení: Pukac

Datum narození: 21.1. 1999

Kontakt: 546725

Životopis (nejméně 100slov): Som Jakub Pukac a pochádzam zo Slovenska. Pred nedávnom som úspešne doštudoval Technickú Univerzitu. Do Prahy som sa presťahoval predovšetkým kvôli práci a zážitkom ktorých chcem zažiť ešte veľa. Som športovec a rád chodím za hranice svojich možností či fyzických tak psychických. Čo sa týka času mám ho teraz dosť a rád ho vypĺňam vzdelávaním. O mojej osobe viem že som niekedy prísny, morálne čistý a neúplatný. Mimo mesto nebývam nejako často takže budem k službám kedykoľvek. S drogami a alkoholom nemám problém vždy som k tomu cítil nejaký ten odpor. Taktiež mám aj čistý register trestov až na dve pokuty. Myslím si že som zodpovedný a spoľahlivý človek a dobrý kolega.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chcel by som vyskúšať niečo nové a myslím si že Polícia je ten štart. 

Pracovní zkušenosti: Technické služby mesta Praha

Řidičské oprávnění: Vodičský typu A, B

Nejvyšší dosažené vzdělání: Technická Univerzita titul Bc.

OndrejSVK

Hráč

1
13.6.2020 17:28

meno: Ondrej Bartos

dobrý den chcel by som byt strašne učastnikom pčr

vek: 19rokov

dátum narodenia: 20 února 2001

rozprávajuce skúsenosti: 6/10

prečo sa chcem zúčastnit pčr: no chcem sa zúčastnit preto lebo som bez práce nemám peniaze a 

chcem si vyskúšat čo je to za prácu ako to tam funguje atd... chcel by som ukázat čo je vo mne a aká by to bola pre mna čest byt pracovníkom pčr

14.6.2020 17:09, odstraněno 15.8.2020 16:52 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.6.2020 20:25, naposledy upraveno 14.6.2020 20:26 uživatelem taylor

Jméno: Taylor

Přijmení: Boomer

Datum narození: 30. Února 1990

Kontakt: , discord (.-.-.-.-.#7587)

Životopis (nejméně 100slov): Volám sa Taylor Boomer. mám 30 rokov. Narodil som sa na Slovensku kde som aj vyštudoval aj vysokú školu. Zatedy som nedostal žiadnu pokutu ani nič. Na Slovensku som robil aj políciu kde som sa stal aj generálom  . Do prahy som sa pristahoval minulí mesiac a chcem sa naspet vrátit do  Polície.

Uveďte důvod proč se chcete stát příslušníkem PČR: Chcem pomáhať ludim a slúžiť štátu lebo chcem spravedlnosť.

Pracovní zkušenosti:2 roky v zahraničí robenia políciu

Řidičské oprávnění:  oprávnenie typu B

Nejvyšší dosažené vzdělání:Brigadny generál policie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Powered by LeoSight IFS
LT~102