Zdravím, na Phobiosovo přání sepisuju tuto stížnost.
Začal bych v první řadě tím, že Vás obeznámím se situací. Dne 24.10. 2022 jsme se rozhodli spolu s Tyler_Leopard (@typecek) vykrást barák v Richmanu, který patřil právě Phobiosovi (doporučuju si prolézt všechny inty v baráku s ID 755, fakt by mě zajímalo, jak to tam naskládal a co si naházel za ceny intů, vzhledem k tomu, že o pár jeho intech něco málo vím). Zde jsme našli šuplíky, ve kterých se nacházely klíčky od vozidel (zde se Phobios oháněl tím, že tam ty klíčky neměly být a byly tam jenom vlivem bugu, kdy nešly vyndat. Tak bych pouze chtěl poukázat na fakt, že update s fixem tohoto problému byl 2.10. 2022, dnes je 24.10. 2022 a jak Phobios, tak LadyHope jsou aktivní každý den!), pár jsme jich, spolu s dalšími věcmi, ukradli a jeli pryč. Pak nás napadlo vlézt do garáže, kde jsme našli vozidla, ke kterým seděly klíčky, nasedli jsme tedy do kradených vozidel a odjeli s nimi pryč. Poté jsme se vrátili zpět pro naše vozidla. Poté co jsem dojel ke svému domu, tak jsem viděl Phobiose jak lítá okolo ukradené R8. Dali jsme se do konverzace, kdy jsem mu napsal, ať ani nemyslí na port, za to jsem dopsal ":D", aby věděl, že to beru s humorem a nemyslím to nějak zle, načež mě Phobios doslova zavalil vlnou nadávek a jako třešničku na dortu mě začal metabaitit a v podstatě vyhrožovat CKčkem, to jsem odignoroval a hleděl si svého. Hlavní plán byl vozidlo přebarvit, v ten moment ale přišel Holysek s tím, že je možné zaRPit i výměnu SPZ a že mu to odsouhlasilo vícero adminů, tudíž jsme vozidlu i změnili SPZtky. Po nějaké době jsem jel za Tylerem s tím, že mi k vozidlu vystaví protokol úprav. Tyler stál u pizzerie, tudíž jsem tam dojel. Vzhledem k tomu, že seděl ve vozidle s polepem a já jej neviděl, tak jsem si dal relog, na což jsem upozornil v LOOC chatu, poté mi typecek napsal, že ať se napojuji rychleji, jelikož k vozidlu přijel Phobios, odepsal jsem mu tedy, že ať respektuje zero tolerance a vydrží, než se napojím, to mu také napsal, ale Phobios to údajně neviděl. Jakmile jsem se napojil, tak jsem viděl Suzzi_Rogers jak sedí v kradené R8 a Phobiose, jak na místo volá PSA (ano, i přesto, že jsem už byl ve hře a tak by mu logicky mělo dojít, že jsem šel relog/mi to padlo, tak vytáhl z kapsy telefon a začal volat PSA!). Napsal jsem mu tedy, že kde je nějaká tolerance. Zde se strhla menší "hádka" (vše v rámci pravidel, až na Phobiosovy nadávky.), kdy musela celou situaci přijít řešit Pudi. Po hodině řešení jsme se dopracovali k tomu, že krádež R8 se voidne (s čímž absolutně nesouhlasím, protože nejít relog, tak na místě dávno nejsem. Mohli by mne sice pronásledovat, ale hodně štěstí s naháněním R8 v Raptoru. Ale proti rozhodnutí administrátora nic neudělám, navíc jsem furt žil v domnění, že jenom přijdu o kradený auto, takže jsem to nějak extra nehrotil) a zbytek vykrádačky zůstane. Zde ale přišel Phobios s dalším "supr" řešením! Voidnem si to rovnou celý, vždyť proč ne. Někdo si sice poctivě RPil prohledávání nemovitosti a předělávání aut tak, aby byla nerozpoznatelná, ale já přišel o věci, tak si to voidnu! Zde tedy nechápu důvod voidu, když sám Phobios říkal, že jsme u toho žádné pravidlo neporušili a předtím to chtěl nechat na řešení skrze IC, asi to fakt bude jen tím, že by jinak přišel o itemy.
Kompletní logy nemám problém poslat administrátorovi, který si je vyžádá. Sem je posílat nebudu, neboť se na nich nacházejí frekvence, které někdo může zmetovat, to je snad pochopitelné.
Na závěr bych pouze rád podotkl, že proti Phobiosovi nic nemám a vážně jsem tuto stížnost sepisovat nechtěl, ovšem vzhledem k jeho jednání, při řešení té 0 tolerance, kdy byl až agresivní a opět se nevyhnul nadávkám (což do jisté míry chápu, někdo mu ukradl auto za 8 milionů, na druhou stranu to byla pouze jeho chyba a je adminem, tudíž by měl jít příkladem) jsem donucen tuto stížnost sepsat. Popravdě nevím, jaké řešení by za mne bylo nejlepší, ale ty OOC nadávky, metabaiting a 0 tolerance tam jsou. U toho voidu se můžeme dohadovat o tom, zda to bylo či nebylo správné.
-zlatysamicek out, nevykrádejte inty adminům, diki kamosi ✌️
Zdravím, na Phobiosovo přání sepisuju tuto stížnost.
Začal bych v první řadě tím, že Vás obeznámím se situací. Dne 24.10. 2022 jsme se rozhodli spolu s Tyler_Leopard ([user:5820]) vykrást barák v Richmanu, který patřil právě Phobiosovi (doporučuju si prolézt všechny inty v baráku s ID 755, fakt by mě zajímalo, jak to tam naskládal a co si naházel za ceny intů, vzhledem k tomu, že o pár jeho intech něco málo vím). Zde jsme našli šuplíky, ve kterých se nacházely klíčky od vozidel (zde se Phobios oháněl tím, že tam ty klíčky neměly být a byly tam jenom vlivem bugu, kdy nešly vyndat. Tak bych pouze chtěl poukázat na fakt, že update s fixem tohoto problému byl 2.10. 2022, dnes je 24.10. 2022 a jak Phobios, tak LadyHope jsou aktivní každý den!), pár jsme jich, spolu s dalšími věcmi, ukradli a jeli pryč. Pak nás napadlo vlézt do garáže, kde jsme našli vozidla, ke kterým seděly klíčky, nasedli jsme tedy do kradených vozidel a odjeli s nimi pryč. Poté jsme se vrátili zpět pro naše vozidla. Poté co jsem dojel ke svému domu, tak jsem viděl Phobiose jak lítá okolo ukradené R8. Dali jsme se do konverzace, kdy jsem mu napsal, ať ani nemyslí na port, za to jsem dopsal ":D", aby věděl, že to beru s humorem a nemyslím to nějak zle, načež mě Phobios doslova zavalil vlnou nadávek a jako třešničku na dortu mě začal metabaitit a v podstatě vyhrožovat CKčkem, to jsem odignoroval a hleděl si svého. Hlavní plán byl vozidlo přebarvit, v ten moment ale přišel Holysek s tím, že je možné zaRPit i výměnu SPZ a že mu to odsouhlasilo vícero adminů, tudíž jsme vozidlu i změnili SPZtky. Po nějaké době jsem jel za Tylerem s tím, že mi k vozidlu vystaví protokol úprav. Tyler stál u pizzerie, tudíž jsem tam dojel. Vzhledem k tomu, že seděl ve vozidle s polepem a já jej neviděl, tak jsem si dal relog, na což jsem upozornil v LOOC chatu, poté mi typecek napsal, že ať se napojuji rychleji, jelikož k vozidlu přijel Phobios, odepsal jsem mu tedy, že ať respektuje zero tolerance a vydrží, než se napojím, to mu také napsal, ale Phobios to údajně neviděl. Jakmile jsem se napojil, tak jsem viděl Suzzi_Rogers jak sedí v kradené R8 a Phobiose, jak na místo volá PSA (ano, i přesto, že jsem už byl ve hře a tak by mu logicky mělo dojít, že jsem šel relog/mi to padlo, tak vytáhl z kapsy telefon a začal volat PSA!). Napsal jsem mu tedy, že kde je nějaká tolerance. Zde se strhla menší "hádka" (vše v rámci pravidel, až na Phobiosovy nadávky.), kdy musela celou situaci přijít řešit Pudi. Po hodině řešení jsme se dopracovali k tomu, že krádež R8 se voidne (s čímž absolutně nesouhlasím, protože nejít relog, tak na místě dávno nejsem. Mohli by mne sice pronásledovat, ale hodně štěstí s naháněním R8 v Raptoru. Ale proti rozhodnutí administrátora nic neudělám, navíc jsem furt žil v domnění, že jenom přijdu o kradený auto, takže jsem to nějak extra nehrotil) a zbytek vykrádačky zůstane. Zde ale přišel Phobios s dalším "supr" řešením! Voidnem si to rovnou celý, vždyť proč ne. Někdo si sice poctivě RPil prohledávání nemovitosti a předělávání aut tak, aby byla nerozpoznatelná, ale já přišel o věci, tak si to voidnu! Zde tedy nechápu důvod voidu, když sám Phobios říkal, že jsme u toho žádné pravidlo neporušili a předtím to chtěl nechat na řešení skrze IC, asi to fakt bude jen tím, že by jinak přišel o itemy.
Kompletní logy nemám problém poslat administrátorovi, který si je vyžádá. Sem je posílat nebudu, neboť se na nich nacházejí frekvence, které někdo může zmetovat, to je snad pochopitelné.
Na závěr bych pouze rád podotkl, že proti Phobiosovi nic nemám a vážně jsem tuto stížnost sepisovat nechtěl, ovšem vzhledem k jeho jednání, při řešení té 0 tolerance, kdy byl až agresivní a opět se nevyhnul nadávkám (což do jisté míry chápu, někdo mu ukradl auto za 8 milionů, na druhou stranu to byla pouze jeho chyba a je adminem, tudíž by měl jít příkladem) jsem donucen tuto stížnost sepsat. Popravdě nevím, jaké řešení by za mne bylo nejlepší, ale ty OOC nadávky, metabaiting a 0 tolerance tam jsou. U toho voidu se můžeme dohadovat o tom, zda to bylo či nebylo správné.
-zlatysamicek out, nevykrádejte inty adminům, diki kamosi ✌️