Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena AT - Phobios

neznamy#6563

Smazaný účet

41
24.10.2022 22:52

Zdravím, na Phobiosovo přání sepisuju tuto stížnost.

Začal bych v první řadě tím, že Vás obeznámím se situací. Dne 24.10. 2022 jsme se rozhodli spolu s Tyler_Leopard (@typecek) vykrást barák v Richmanu, který patřil právě Phobiosovi (doporučuju si prolézt všechny inty v baráku s ID 755, fakt by mě zajímalo, jak to tam naskládal a co si naházel za ceny intů, vzhledem k tomu, že o pár jeho intech něco málo vím). Zde jsme našli šuplíky, ve kterých se nacházely klíčky od vozidel (zde se Phobios oháněl tím, že tam ty klíčky neměly být a byly tam jenom vlivem bugu, kdy nešly vyndat. Tak bych pouze chtěl poukázat na fakt, že update s fixem tohoto problému byl 2.10. 2022, dnes je 24.10. 2022 a jak Phobios, tak LadyHope jsou aktivní každý den!), pár jsme jich, spolu s dalšími věcmi, ukradli a jeli pryč. Pak nás napadlo vlézt do garáže, kde jsme našli vozidla, ke kterým seděly klíčky, nasedli jsme tedy do kradených vozidel a odjeli s nimi pryč. Poté jsme se vrátili zpět pro naše vozidla. Poté co jsem dojel ke svému domu, tak jsem viděl Phobiose jak lítá okolo ukradené R8. Dali jsme se do konverzace, kdy jsem mu napsal, ať ani nemyslí na port, za to jsem dopsal ":D", aby věděl, že to beru s humorem a nemyslím to nějak zle, načež mě Phobios doslova zavalil vlnou nadávek a jako třešničku na dortu mě začal metabaitit a v podstatě vyhrožovat CKčkem, to jsem odignoroval a hleděl si svého. Hlavní plán byl vozidlo přebarvit, v ten moment ale přišel Holysek s tím, že je možné zaRPit i výměnu SPZ a že mu to odsouhlasilo vícero adminů, tudíž jsme vozidlu i změnili SPZtky. Po nějaké době jsem jel za Tylerem s tím, že mi k vozidlu vystaví protokol úprav. Tyler stál u pizzerie, tudíž jsem tam dojel. Vzhledem k tomu, že seděl ve vozidle s polepem a já jej neviděl, tak jsem si dal relog, na což jsem upozornil v LOOC chatu, poté mi typecek napsal, že ať se napojuji rychleji, jelikož k vozidlu přijel Phobios, odepsal jsem mu tedy, že ať respektuje zero tolerance a vydrží, než se napojím, to mu také napsal, ale Phobios to údajně neviděl. Jakmile jsem se napojil, tak jsem viděl Suzzi_Rogers jak sedí v kradené R8 a Phobiose, jak na místo volá PSA (ano, i přesto, že jsem už byl ve hře a tak by mu logicky mělo dojít, že jsem šel relog/mi to padlo, tak vytáhl z kapsy telefon a začal volat PSA!). Napsal jsem mu tedy, že kde je nějaká tolerance. Zde se strhla menší "hádka" (vše v rámci pravidel, až na Phobiosovy nadávky.), kdy musela celou situaci přijít řešit Pudi. Po hodině řešení jsme se dopracovali k tomu, že krádež R8 se voidne (s čímž absolutně nesouhlasím, protože nejít relog, tak na místě dávno nejsem. Mohli by mne sice pronásledovat, ale hodně štěstí s naháněním R8 v Raptoru. Ale proti rozhodnutí administrátora nic neudělám, navíc jsem furt žil v domnění, že jenom přijdu o kradený auto, takže jsem to nějak extra nehrotil) a zbytek vykrádačky zůstane. Zde ale přišel Phobios s dalším "supr" řešením! Voidnem si to rovnou celý, vždyť proč ne. Někdo si sice poctivě RPil prohledávání nemovitosti a předělávání aut tak, aby byla nerozpoznatelná, ale já přišel o věci, tak si to voidnu! Zde tedy nechápu důvod voidu, když sám Phobios říkal, že jsme u toho žádné pravidlo neporušili a předtím to chtěl nechat na řešení skrze IC, asi to fakt bude jen tím, že by jinak přišel o itemy.

Kompletní logy nemám problém poslat administrátorovi, který si je vyžádá. Sem je posílat nebudu, neboť se na nich nacházejí frekvence, které někdo může zmetovat, to je snad pochopitelné.

Na závěr bych pouze rád podotkl, že proti Phobiosovi nic nemám a vážně jsem tuto stížnost sepisovat nechtěl, ovšem vzhledem k jeho jednání, při řešení té 0 tolerance, kdy byl až agresivní a opět se nevyhnul nadávkám (což do jisté míry chápu, někdo mu ukradl auto za 8 milionů, na druhou stranu to byla pouze jeho chyba a je adminem, tudíž by měl jít příkladem) jsem donucen tuto stížnost sepsat. Popravdě nevím, jaké řešení by za mne bylo nejlepší, ale ty OOC nadávky, metabaiting a 0 tolerance tam jsou. U toho voidu se můžeme dohadovat o tom, zda to bylo či nebylo správné.

-zlatysamicek out, nevykrádejte inty adminům, diki kamosi ✌️

Phobios

Hráč

67
24.10.2022 23:02, naposledy upraveno 25.10.2022 14:45 uživatelem Phobios

Ahoj,

Taktéž zde přidám, sám jsem vám řekl že bych chápal podání stížnosti na mě. Taktéž mám nějaké logy, kde mohu dodat to, že jsem řešil ic cestou. V momentu, kdy jsem ovšem volal PSA už jsi ve hře byl, ovšem společně s Hope jsme čekali na místě, co se bude dít a pak se spustilo ooc dohad, kdy jsem doslova ani já nevěděl co dělat, snažil jsem se držet v klidu ovšem po celém dni, kdy jsem fakt neměl nejlepší náladu (ano zde se může říct, že je má chyba, že jsem se pustil do řešení něčeho takového, když jsem měl náladu pod psa).

K tomu jak jsi psal ohledně těch itemu, sám jsem dodal, že mi není nic příjemného řešit něco co je mé. 

S stížností souhlasím. Já osobně proti vám taktéž nemám a jsem asi jeden z mála adminů, který vás má aspoň trochu v oblibě. 

Ještě dodám edit: Upřímně lituju Puding, která vše tohle musela řešit a za vzniklé potíže se jí tímto chci omluvit.

Edit: Jen k tomu co zde posílal Zein, né každý int jsem tvořil já a cenu intu jsem neměnil, int by měl mnohem vyšší id než li má.

Přeji úspěch a hezký zbytek večera.

izerman

Hráč

15
25.10.2022 00:36

Pardon že se do toho pletu, ale není pravidlo že se nesmí krást klíče ? Mám totiž pocit že bylo pravidlo o tom že se nesmí krást klíče od aut a interieru a tak Pravidlo 31 - "Není možné okrást hráče o klíče"

Mám takový pocit že když jsem asi nějak před více než rokem možná 2 rokama už je to dlouho tak nevím přesně, tak že jsem chtěl ukrást klíče co měl někdo ve vozidle ale bylo to zakázané proto mi právě zajímá toto že jste ukradli ty klíče. Berte to jako takové upozornění/otázku k tématu. :)

25.10.2022 01:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.10.2022 06:27, naposledy upraveno 25.10.2022 06:33 uživatelem Killer14

Dovolím si postnout zprávu, abych hráče přesvědčil, že to, co psal, to tak není, neboť danou situaci nepochopil.

@izerman

Přečti si prosím tohle.

Cokoliv, co najdeš na zemi, v autě, kdekoliv, to vzít můžeš, u hráčů v inventáři to je omezené.

Zeintar

Hráč

52
25.10.2022 09:51, naposledy upraveno 25.10.2022 09:53 uživatelem Zeintar

Chtěl jsem na podobné téma, které zmiňuje samicek vytvořit téma, ohledně cen interiérů pro administrátory (GA) a tak dále. Věřím, že víc infa není potřeba, postačí tento obrázek.
(Zacenzuroval jsem IDčka, kvůli metabaitingu)

25.10.2022 12:35

Ahoj, poprosím tě k zaslání zmiňovaných důkazních prostředků na můj Discord, stížností (excerptem) se budu zabývat hned, jak se to pod ní uklidní, a ještě tomu dáme nějaký časový odstup. Díky.

17.11.2022 14:36

EXCERPT

Předmětem této stížnosti je hráčova nespokojenost se situací, v níž se společně s Phobiosem ocitl. O co šlo?

Před nějakou dobou Phobios nahlásil bug, kdy jednoduše nešlo vyndat itemy klíčů z nábytku s úložným prostorem. Rataj tento bug ihned po nahlášení opravil a další den vše šlapalo, jak má. Problém nastává ve chvíli, kdy si Phobios ty klíčky už nevyndal, a jak zlatysamicek zmiňuje,

update s fixem tohoto problému byl 2.10. 2022, dnes je 24.10. 2022 a jak Phobios, tak LadyHope jsou aktivní každý den.

Co se však nestalo... zlatysamicek a typecek se rozhodli, že Phobiose vykradou, a našli u něj ve skříni právě zmíněné klíče. Ty si vzali a samozřejmě s nimi i vozidla, od nichž tyto klíče jsou. Vzhledem ke komentářům podotýkám, že je to zcela v pořádku s pravidly. No a Phobios vozidla hledal (nyní se bavíme o R8), zjevně je hledal dokonce v Admin Duty. No a po nějaké kratší konverzaci na téma, odkud hráči vzali to vozidlo, Phobios spustil:

Podotýkám, že nikdo z AT s Phobiosem "nevymrdal". Stalo se následující: Phobios došel na TeamSpeak, kde jsme jako každý den s Ratajem a pár dalšími adminy chillovali, a zeptal se, jestli je takové jednání ze strany hráčů v pořádku. Rataj mu sdělil, že je to jeho (Phobiosova) chyba, že si ty klíčky nevyndal, a že to má řešit IC cestou. No, Phobios se odpojil a zbytek už znáte.

V závěru mělo dojít k přebarvení vozidla a změny SPZ, což bylo samickovi povoleno hned od několika adminů. No, jenomže "mu to padlo" a Phobios mezitím usadil Hope do daného vozidla a volal PSA. V tomto bodě se tedy bavíme o zero-tolerance. Po stížnosti na toto jednání přišla Puding a zdlouhavě to celé řešila. Výsledkem řešení byl void, což se hráčům samozřejmě nelíbilo (ale já se Pudi zastanu a zcela narovinu chápu, že už s tím nechtěla mít nic společného).

No a třešničkou na dortu je fakt, že si to Phobios vlastně měl voidnout úplně celé (tedy celé vykrádání jeho obydlí).

V komentářích se pak můžeme dočíst od Zeina i to, že by Phobios měl mít zvýhodněné ceny interiérů, tuto skutečnost bych však nezahrnoval do stížnosti, protože ji v určitých ohledech lze považovat za zcela v pořádku se systémem interiérů (tedy dodatkové interiéry nemusí být vždy pouze k zakoupení za vysoké ceny a chyba zde přichází především na základě nejednotného postupu celého týmu).

10.12.2022 01:59

VERDIKT

Ahoj @neznamy#6563,

musím říct, že tvá stížnost nám dala docela zabrat. Děkuji Džardysovi, jak už to mám ve zvyku, za sepsaný excerpt a za dodání logů.

Bohužel je situace velmi komplikovaná, její řešení již na místě probíhalo přes hodinu a další hodinu jsem ji řešil já. Voidnout void, jinak řečeno změnit verdikt Phobiose a Puding, je v tuto chvíli už spíše nemožné. Pokud bys chtěl závěr konzultovat, můžeš se mi přesto ozvat na Discordu v soukromých zprávách, SedliX#2670.

Zero-tolerance se mi nepodařilo z logů na 100 % dokázat, přeci jen se z logů těžko dokazuje něco, na co jsi nebyl ve hře. Ovšem konzultoval jsem to s Džardysem, Pudi a spojil vše, co mi logy nabídly, abych závěrem připustil, že k zavolání policie v čase, kdy se ti načítal server, došlo. Nevím, jestli se někdo snažil LadyHope (či kdo volal policii) zastavit a vysvětlit, že se reloguješ. S ohledem na lagy, které Phobios popisuje, skutečně neměl možnost zjistit, že jsi dával relog. Nemyslím si, kvůli voidu od Pudi, že by policie dostala prostor k tomu RP ovlivnit. Připouštím tedy, že k zero-tolerance došlo, ovšem nemůžu potvrdit, že o tom Phobios a LadyHope byli informováni.

Co ovšem nemůžu přehlédnout je neprofesionální přístup ze strany Phobiose. Nebudu z toho dělat žádné zásadní závěry, s Phobiosem situaci proberu a uvidíme, kam dojdeme. Věřím, že to byl chvilkový zkrat a situace se nebude opakovat, proto je z mé strany toho času dostačující něco jako všemi "oblíbený" černý puntík, který zapíšu, ovšem nebudu mu nyní přikládat velkou váhu.

Za celý AT se omlouvám za komplikace.

V případě, že by se někdo ze zúčastněných chtěl ke stížnosti ještě vyjádřit, měl by k dispozici informace, které by ji mohly znovu otevřít nebo by nebyl spokojený s řešením, může se mi ozvat na Discord do soukromých zpráv.