Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aktuální názor na Leosight


Fugu

Hráč

21
31.12.2022 22:31, naposledy upraveno 31.12.2022 22:48 uživatelem Fugu

Čauky, ahoj, příjemný Silvestrovský večer, ze začátku jsem se k tomuhle nechtěl vyjadřovat, protože všichni víme, že stížnosti a poukazovaní na adminy či jiné členy a-teamu končí ignorací, nebo pokud se to zrovna začne řešit a není to malej helper, skončí vše hodně rychlým zamítnutím.

Aby si nějací lidé nemysleli, nevyjadřuju se zde z donucení, či pouhé touze "lézt" Oliverovi do prdele nebo kvůli naší společné známosti.

Tím pádem, jak mnohým z vás došlo, přikláním se na jeho stranu, protože z mého pohledu má absolutní pravdu. Nikdy jsem nechtěl "spory", či zbytečné konverzace a argumentovaní proti členům, nebo snad vyšším hodnotím této komunity, ale všichni víme jak Skimo a vlastně celý Leosight funguje.

Jako první poukážu na to, že "zamítnutí" na Oliho příspěvek právě zde, dávají hlavně helpeři, či s prominutím lidi, co se snaží lézt vyšším lidem do prdele za účelem většího respektu či snad vlastního pocitu, jasně, neříkám, že je to nějakej velkej problém, když já jsem to nějakou dobu dělal taky, ale stačí se uvědomit, není to tak těžký a třeba vám to potom půjde lépe, někdy můžete být i proti smyšlenému "systému", který si z důvodu lezení do prdele myslíte, že je ten nejlepší. Někdy snad máte i na jazyku takové věci, které by jste chtěli adminům říct, že to ani není možné, že?

 

Jde hlavně o to, že Oli poukázal na většinu věcí ohledně právě třeba ilegal RP, které je na Skimu v této době bod mrazu, já sám se do něj nikdy moc nezapojil, ale většinou slyším obě strany a vidím dost klipů, na to, abych si udělal vlastní pohled. 

To, že a-team má jasnou výhodu je jasné, nechci tu jmenovat, ale pokud si zrovna vyšší hodnost neudělá troll postavu, půjde si dělat jiné výhody do RPéčka. Vidí to hlavně normální hráči, které si vy tu chcete tak marně udržet, bohužel s tímto přístupem to asi tak lehké nebude, že?

Neříkám, že se nenajdou ani dobře RPící ilegalky, ale tím, že je a-team VÝSLOVNĚ proti například kropení, nebo proti aspoň trochu legit ilegálu, vždy to skončí nějakým trestem nebo dalším dohadováním.

Dostanu tu mnoho hatu, v podstatě za nic, protože jen opakuju pravdivá slova ostatních, ale na to už jsem připraven a rád si něco pročtu. 

Ke stížnostím na a-team je toho taky mnoho, bohužel se Rataj zbytečně snaží držet celý a-team tak jak je a asi si nedokáže sehnat jiné lidi, nebo snad potrestat někoho z aktuálního a-teamu, tím nemám nic proti tobě, ale s velkou většinou.. kromě teda například helperů, kteří ti mainly lezou do prdele se shodneme na stejné věci, pokud jsi měl na adminy více stížnosti a STÁLE nevidíš důvod trestu, tak je něco špatně v tobě nebo to schválně přehlížíš. Určitě jsi sám viděl nějaké konverzace hráčů o a-teamu, nemyslím si, že jde jen o to, že se ti aktuální admini třeba líbí, ale i o to, jakou s nimi mají ostatní hráči experience. 

Nechci, aby jste si všichni mysleli, že jsem ovlivněn kamarádstvím s jedním z "odpůrců" Leosight A-T, ale po mnoho mého čtení stížností a ostatních věcí bez vyřešení, jsem se k tomu chtěl sám vyjádřit a zapojit se do konverzace, stejně jako každý hráč může, right?

 

Můj názor právě na Skimo se horší a horší, tím neříkám, že je člověk jako já nějak relevantní, ale chtěl bych, aby i fresháci viděli jak to doopravdy je a jak na tom A-T je.

Nemám co víc napsat, přeju všem hezkej novej rok. 

 

I'm out. 

 

EDIT: Jak si taky můžeme všimnout, čas od času dostane větší jméno permu. Těmto lidem došlo, že smyšlený "system" Leosightem je o ničem a dali se na stranu "fun" RPéčka, při kterém i nějaké lidi rozesmějou a udělají jim dobrou náladu, pokud to zrovna nejsou vločky. Bohužel toto je bráno jako trolling a tím pádem si člověk, který si přišel jen tak pochillovat a netryhardit RP jako ostatní vlastně neužije. 

 

Flojsyk

Hráč

46
31.12.2022 22:46, naposledy upraveno 31.12.2022 22:56 uživatelem Flojsyk

Nestačím nic jiného než jen s tebou souhlasit. Je mi jedno jakej obrázek si timto na mě udělají ostatní, jelikož pro někoho už jsem "seattlovou opičkou" avšak nepodporuji jeho akce. Díky že si se k tomuhle vyjádřil, né každý by se k tomu odvážil. Vidím to stejné jak ty a ostatní z komunity. Díky! 

 

Váš milovaný Flojsyk se s vámi loučí!

Love you all 

 

Edit 1; Jen bych chtěl upozornit že proti nynějším adminum něco mám i nemám.

 

 

Tímto bych chtěl i všem popřát zdejším čtenářům krásný s nový rok plný úspěchů.

Mynyus

Hráč

15
31.12.2022 22:48, naposledy upraveno 31.12.2022 22:57 uživatelem Mynyus

Vůbec nechápu proč potřebuješ na silvestra řešit takové věci ale budiž.

Můj názor je takový že jak se hráči budou chovat k AT tak se bude AT chovat k hráčům a teď chci hlavně upozornit na to že já jsem ten poslední co by bránil AT, dostal jsem už 2x ban který byl zrušen až po tom co jsi to dotyčný admin nechal vysvětlit situaci a pochopil že ban měla dostat protistrana ale to je vedlejší.

Jsou jasná pravidla serveru, se kterými když vstoupíme na server, souhlasíme a ano je možné že někteří admini jsou velmi nekompromisní a dbají na striktní pravidla serveru to jestli je dobře nebo špatně musí rozhodnout majitel za mě by se měl přístup některých adminu zmírnit ale to je jen názor hráče. 

Nic osobně proti tobě nemám ale přijde mi že děláš s komara velblouda, všichni admini určitě prošli nějakým zaučením přes Rataje a myslím že se shodneme všichni že on je ten poslední co by chtěl na serveru admina který mu zjevně bude odháňet nováčky. 

A poslední věc přeji všem hráčům a AT šťastný Nový rok ať se vám splní vaše přání.

 

31.12.2022 23:15

No nic, po dlouhém monologu na TeamSpeaku si myslím, že bude vhodné, když se k tomu vyjádřím i tady, kde to snad bude mít i větší dosah.

Nalijme si čistého vína, nejsem tu dva týdny a nejsem v pozici, kdy bych k této situaci neměl moc co říct. Nechci se tu však nikterak rozepisovat a ani být konkrétní. Proto se pokusím své vyjádření shrnout do co nejsrozumitelnějšího TLDR.

Vesměs ano, dokážu se s tebou ztotožnit v mnoha názorech, a to i jako jeden z nařčených členů této komunity. Sám dlouhodobě chovám nechuť k postupům některých svých kolegů, sám jsem se v minulosti (a i současnosti) dopustil mnoha věcí, které by šly definitivně provést a vyřešit daleko lepší cestou.

Nicméně si troufnu mírně nesouhlasit se způsobem, jímž si členové komunity utváří celistvý názor. Ale samozřejmě chápu, že jiné možnosti nemáte.

I tak si dovolím vypíchnout skutečnost, že věci vidíte jen z jedné strany. Můžete nadávat na adminy, kteří zneužívají svá práva ve vlastní prospěch nebo ve prospěch svých přátel, definitivně asi nemá smysl tu cokoli popírat. Tím neříkám, že to je či není pravda, vy však svůj názor mít budete i nadále a mé slovo jej nezmění. Nemáte důvod mi důvěřovat a já tomu naprosto rozumím.

Co se týče způsobu řešení stížností, ani to není tak jednoduché, jak se zdá být. Nebudu vám tu popisovat co, proč a jak se během těchto počinů děje, v podstatě to stále zůstává interní záležitostí, nicméně definitivně popírám skutečnost, že by SedliX jakkoli odmítal řešit spravedlivě kteroukoli ze stížností.

I ke kropkám se vyjádřím jen v rychlosti a to jen z důvodu, že se začaly primárně řešit až po mém příchodu do AT. Stojím si stále za tím, že to na tomto serveru nemá co dělat, pokud jste zvyklí střílet namísto RP po všem, co vidíte, RolePlay server není tou cestou. Proti ilegálu tu nikdo není, avšak jasně, to, že se k němu (a i k PSA) staví AT daleko přísněji než třeba kamionistům z J&B, je naprostá pravda. Policisté a ilegálové jsou nejdůležitejšími RP částmi celého serveru a pokud nebudou fungovat, nedokáže fungovat pořádně ani RP jako takové. To je pravda, jíž mi nikdo z vás nevymluví.

Nechci a nebudu to tu dále rozepisovat, je 31. prosince, měl bych dále trávit čas s lahví něčeho dobrého, ne tu řešit spory mezi hráči a naším týmem, přesto však pociťuji potřebu se i tak za svůj tým postavit. Oukej, naházejte si sem negativní reakce, vynadejte mi. Ale předtím, než to uděláte, se pozastavte nad tím, co jsem tu napsal, a zkuste se nad tím zamyslet.

Děkuji za pozornost, do nového roku vám všem přeji jen to nejlepší.

Dzardys

31.12.2022 23:28

Vyjádřím se k jednotlivým odstavcům (momentálně jen stručně, jelikož celý silvestr trávím řešením slušně řečeno nemilých věcí, včetně právě probíhajícího hackerského útoku, jehož jsme cílem).

Stížnosti nekončí ignorací, řešíme je, ale potřebujeme důkazy, které většinou chybí. Interně se toho taky řeší s členy AT spousty, co na fóru vidět není.

Věta "všichni víme jak Skimo a vlastně celý Leosight funguje" na mě působí trochu nehezky, vlastně nám nic nesdělila a jen hovoří o nějakém nešvaru, o kterém všichni údajně víme. O jakém? Uvádíš tu jako argument něco, co neodkazuje z mého pohledu na nic. Je možné, že vidíš nějaký problém, který já nevidím - v takovém případě tě rád vyslechnu třeba na TS, kde by bylo vhodnější se o takových věcech pobavit. Jako vlastně o celé situaci. Jen poprosím ne přímo teď, protože teď jsem vytížen větším problémem, ale rád si na vás najdu čas.

Kdo dává na jaký příspěvek jaké reakce, to je podle mě celkem nerelevantní. Takoví lidé si nijak nepřilepší a mrzí mě, zda tady panuje dojem, že někdo nám může lézt do prdele a získat výhody na základě toho, že s námi na fóru souhlasí a nesouhlasí s "oponenty."

Nejste disidenti bojující proti režimu, či systému. Jste lidé, kteří vyjádřili svůj názor a to je naprosto v pořádku. Oliver má zcela oprávněný ban a za tím si stojím - k tomu jsem nejenom dostal jasné důkazy, ale porušení pravidel jsem viděl na vlastní oči.

Co se týče stížností na adminy a jejich (ne)řešení, nevidíte všechno. Rozumím vašemu rozhořčení a vašemu pohledu, ale soudíte nás za údajnou ignoraci, namísto toho abyste nám třeba pomohli takové problémy řešit. Ve věci stížností na adminů jsme mnohdy právě my (ostatní admini) na vaší straně a je v našem zájmu zjistit, zda administrátor skutečně pochybil a řešíme toho opravdu hodně i mimo fórum. Tento příspěvek nejenom slouží jako vysvětlení toho, jak stížnosti fungují, ale i to jak k nim přistupujeme.

Dále je potřeba myslet na to, že administrátoři tady odvádí obrovské množství práce prakticky zadarmo a ve svém volném čase. Není to jejich práce. Zájemců a především schopných zájemců, kteří jsou ochotni v AT stát a plnit tuto službu pro hráče není mnoho. I teď nás je málo. Nemohu si dovolit vyhazovat lidi za menší pochybení (které ve valné většině případů ani není řádně prokázáno a jedná se spíše o domněnky nebo špatný dojem ze strany hráčů). Moc dobře víte, že v případě větších přešlapů se vyhazov skutečně dává. To je bohužel to jediné, co vy na venek vidíte. Nevidíte interní řešení všech sebemenších přešlapů, které tu řešíme. Vyhazov z AT nebo snížení hodnosti (práv) nejsou jediné tresty, které pro adminy existují.

A hlavně - množství stížností nevypovídá mnoho o tom, zda admin skutečně zneužívá své postavení. Za to ale stačí jedna stížnost, která něco takového skutečně prokáže.

Když jste o něčem přesvědčeni (např. o zneužívání práv ze strany nějakého admina), tak vás pochopitelně naštve, když se daná věc nevyřeší zdárně, ale musíte pochopit, že takovou věc je potřeba prokázat.

A že jsme jako AT vysloveně proti kropení? Ano, souhlasím. Jsme proti kropení. Tohle není CS:GO, není to DayZ, je to RolePlay. Samozřejmě přestřelky jsou součástí RP, ale je potřeba při nich dodržovat pravidla.

Hate tu nedostaneš, každý má právo na názor a já se pouze snažím vysvětlit, proč tvůj pohled je neúplný. Stejně tak, jako i můj pohled může být neuplný.

Nedělám si patent na rozum, nejsem vševědoucí, nevidím to co vidíte vy. Vidím ale z jiného úhlu pohledu zase jiné věci. Zrovna o činnostech svého týmu toho sleduji docela dost. Vidím kolikrát použili jaký příkaz. Vidím, k čemu svá práva používají. Často takhle objevím nějaké skutečné pochybení a řeším jej interně hned. Vidím ale také jejich pilnou práci, za kterou jsem jim vděčný. Vidím co vše tady dělají pro vás, kolik času strávili řešením vašich reportů. Vidím, že tu po mém boku tráví čas i přes svátky a na silvestra a starají se o váš herní zážitek.

A přesto jsem ochoten se s těmito členy AT rozloučit, kdykoliv dojde ke zneužití jejich práv, k porušení pravidel, k porušení kodexu. Kolikrát jsem třeba už někoho z AT vyhodil, nebo jej nechal odejít samotného v rámci řešení nějaké stížnosti. Kolikrát někdo z AT přišel o svá práva. Kolikrát jsem zabanoval nějakého helpera a vyhodil ho z HT. Nejvícekrát to končí varováním, těch však také není nekonečně mnoho. Opravdu si je tu nedržím zuby nehty, ale máme jiný pohled na věc.

Pokud chcete něco změnit, tak jsou cesty, které není dobré volit (viz. jeden váš kamarád, který se dnes registroval a už má ban na celý portál za spamování urážek na fóru). Jsou i cesty, kterýma můžete něčeho docílit a věřím, že je vidíte.

Jsme komunita a všem nám jde o co nejlepší herní zážitek pro všechny. O to se snaží můj admin tým. O to se snažíte vy, když nám nahlašujete nějaké jejich přešlapy. Pokud ale chcete mít nějaké slovo v komunitě a něco skutečně změnit, nemůžete si jenom stěžovat na to, že všichni všechno dělají špatně, ale raději nám ukázat konkrétní problém a spolupracovat na jeho řešení. Máme velkou komunitu a ta má obrovský vliv, určuje a rozhoduje víc než já sám. Jenže trháním komunity se nikdy ničeho nedocílilo.

Já vás rád vyslechnu, nejsem váš nepřítel, ač mě tak můžete vidět. Párkrát už jsme se do řeči dali a věřím, že víš, že nejsem zatvrzelý naivní člověk, že tohle všechno dělám od srdce protože mě to baví, dělám to pro vás všechny a umím naslouchat nejenom vašim problémům, ale i kritice. Pojďme se o tom v blízké době pobavit jako lidi (pokud možno rychlejší hlasovou komunikací).

Ruku na srdce, kolikrát za mnou někdo z vaší skupinky přišel s konstruktivní kritikou kolem tohoto tématu? Nikdy. A měli jste takovou možnost? Opět věc názoru a pohledu, ale dovolím si tvrdit, že ano. Místo toho se tu bouříte a rozepisujete nepodložená "fakta," která mají přesvědčit nové hráče o tom, jak to tu údajně doopravdy chodí. Bohužel je to subjektivní pohled na věc a mě mrzí, že i vy musíte trávit silvestra řešením takových věcí, které vás očividně rozčílili, namísto toho abyste slavili s přáteli nebo rodinou.

Ta stručnost mi moc nevyšla, teď když dovolíte, jdu soustředit svoji pozornost tam, kde je mě momentálně více potřeba. Přeju šťastný nový rok. Rataj out.

1.1.2023 02:55, naposledy upraveno 1.1.2023 04:08 uživatelem SedliX

Já to tedy vezmu trochu urychleně (Edit: tak evidentně ne), ale také se vyjádřím k jednotlivým částem příspěvku.

Nejdříve bych rád zmínil, že ačkoliv jsi Olivera zmínil celkem třikrát, vůbec netuším kdo to je a co udělal. Tím jsem se vyjádřil k prvním asi pěti odstavcům a rovnou přejdu k dalším částem příspěvku. Za zneužití práv již bylo několik členů AT suspendováno nebo dokonce vyhozeno. Je mi líto, že se ti nelíbí způsob, jakým spolu s Ratajem řešíme stížnosti na kolegy. Z tvého pohledu se celá situace zdá možná býti jednoduchou. Jenže ve skutečnosti to tak jednoduché není. Všichni členové AT pracují bez nároku na finanční odměnu. Jinak řečeno je za odvedenou práci nemůžeme odměnit jinak než několika málo kredity do hry. Tím pádem je současně ale omezená paleta trestů - vlastně máme k dispozici jen varování, suspendaci nebo vyhazov. Jenže já nemůžu hodnotit jen to špatné, tedy jen situace, kdy se kolegové nechovají adekvátně, jak jim kodex a morální kompas většiny káže (kor potom, když se morální kompas většiny nemusí shodovat s mým morálním kompasem). Protože všichni řešíme požadavky hráčů ve svém volném čase a zcela dobrovolně, jsem zcela vděčný za každou ruku, která přidá ruku k dílu. Pokud tedy člen AT pracuje dobře, občas ale někde přešlápne, nemám problém to tolerovat. Vyřeším pochybení s daným členem AT, zapíšu to do databáze vyřešených stížností, mám to k dispozici pro případné řešení dalších prohřešků, nemůžu ale nikomu sebrat jeho osobní ohodnocení, jako je to v případě reálných úvazků. Zkrátka mám při řešení stížností svázané ruce a nemyslím si, že by byla reálná možnost, jak mi je rozvázat. Pokud tě ale něco napadne, rád si to přečtu.

Dále si dovolím se vyjádřit k tomu, že AT je proti kropení. Kropení není v pravidlech zavedený pojem, ale prostě pokud je celá RP od ilegálu pouze to, že hráči vytáhnout (ideálně automatické) zbraně a bez jakéhokoliv RP rozstřílí kamion, řidiči dají bez jakéhokoliv zaváhání PK a ještě ho přitom stihnou nějak okrást, je prostě všechno špatně. Vzdal jsem jakékoliv snahy o udržení heavy-RP, nicméně random deathmatch je něco, co dle mého úsudku nepatří ani do medium RP. Vlastně možná ani do jednoduchého RP. Trest za "aspoň trochu legit ilegál" je zcela oprávněný. Přiznej si sám, "aspoň trochu legit" zní tak, že tam vlastně bylo víc věcí zaRPených špatně, jen ta "aspoň trochu" část dobře. Co jsem tak vysledoval, tak zaRPit kvalitní illegal RP zvládne málokdo.

Tvůj názor ti nebudu brát, bohužel na názoru nemůžu postavit nic. Zkrátka dokud ke stížnostem (ať už na AT nebo na hráče) nejsou dodané důkazy, prostě to nejde uzavřít ve prospěch toho, kdo si stěžuje. A tak je postavený i celý tento příspěvek, vyjádřil jsi svůj názor, ale nic z toho, co jsi v něm zmínil, jsi nepodložil důkazy.


Powered by LeoSight IFS
LT~144