Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Predvolebné debaty RCN - Voľby do Kongresu San Andreas - Február 2023 (Únor)


DrHell

Hráč

18
26.1.2023 18:26, naposledy upraveno 26.1.2023 20:28 uživatelem DrHell

Predvolebné debaty RCN - Voľby do Kongresu San Andreas - Február 2023 (Únor)


Verejnoprávne médium Red County News prvý krát v histórií zahájilo svoje predvolebné debaty. V tomto príspevku môžete zahliadnuť informácie ohľadom debát, prítomných kandidátov a transcript celej debaty. Debaty sú rozdelené na rôzne kolá podľa volebných obvodov. 


1. kolo - Predvolebná debata RCN - Kandidáti za obec Dillimore

Dátum a čas predvolebnej debaty: 24.1.2023 19:30
Status: Debata prebehla
Transcript: Hotový
(Ne)Prítomní: 

  • Vladimir Bukovsky (nezávislý) 
  • Royce Jaiden Ward (DSNO)
  • Stefano Chengretta (nezávislý) 
  • Jef Brzeczyszczkiewicz (nezávislý) - bez odozvy
  • Maskim Gordijevskij (nezávislý) - bez odozvy
  • James Palmerg (nezávislý) - ospravedlnil sa

Redakčný tím:

  • Viktor Haleha - Moderátor
  • Raymond Brantley - Moderátor
  • Frederik Benett - Riaditeľ RCN/Technik

2. kolo - Predvolebná debata RCN - Kandidáti za obec Palomino Creek

Dátum a čas predvolebnej debaty: 26.1.2023 20:00
Status: Prebehne
Transcript: N/A
(Ne)Prítomní: 

  • Frederik Benett (nezávislý) 
  • Hayato Miyagi (DSNO)
  • Santino Kelly (nezávislý) - bez odozvy

Redakčný tím:

  • Viktor Haleha - Moderátor
  • Raymond Brantley - Moderátor/Technik

3. kolo - Predvolebná debata RCN - Kandidáti za obec N/A
V plánovaní.

DEBATY SUSPENDOVANÉ Z TECHNICKÝCH PRÍČIN NA DOBU NEURČITÚ, TRANSCRIPT NÁJDETE POD TÝMTO PRÍSPEVKOM


-V. Haleha

DrHell

Hráč

18
26.1.2023 19:27, naposledy upraveno 26.1.2023 20:38 uživatelem DrHell

1. kolo - Predvolebná debata RCN - Kandidáti za obec Dillimore
Transcript


Viktor Haleha: Vážení diváci, dovoľte mi Vás privítať pri prvej predvolebnej debate. Volám sa Viktor Haleha a budem dnešným moderátorom tejto debaty. Pri mne sedia kandidáti za obec Dillimore, ktorí sa nám postupne predstavia. Ale predtým by som spomenul nejaké pravidlá. Kandidáti si nemôžu skákať do reči, hádať sa a neslušne sa vyjadrovať. Taktiež majú v niektorých prípadoch obmedzený čas na odpovede. Začneme s pánom Chengrettom. Pán Chengretta, môžete sa prosím predstaviť?

Stefano Chengretta: Určitě, děkuji za slovo pane moderátore. Přeji krásný večer váženým divákům, dovolte abych se představil. Mé jméno je Stefano Chengretta.. pocházející z Itálie, přesněji města Bogota.

Viktor Haleha: Beriem tak, že to je asi všetko. Prejdeme na pána Warda.

Royce Jaiden Ward: Royce_Jaiden_Ward, dobrý večer. Pôvodom som zo Spojených štátov, ale prosba známeho ma dotiahla sem do San Andreas. Aktuálne zastupujem pozíciu predsedu hnutia DSNO a kandidáta do Kongresu Andreas.
Viktor Haleha: Dobre, ďakujem. Prejdime na pána Bukovského.

Vladimir Bukovsky: Děkuji. Jmenuji se Vladimír Bukovský, pocházím z České Republiky..jsem zde, abych vám ukázal. Moji cestu ve volební kampani a popřípadě vysvětlil pojem mojí kandidatury.

Viktor Haleha: Dobre, ďakujem každému kandidátovi, že sa stručne predstavil. Prejdime na otázky. Opäť začnem s pánom Chengrettom. Pán Chengretta, vo svojej predvolebnej reči spomínate nejaké schôdzky medzi starostami. Moc som tomu nepochopil, keďže existujú pravidelné schôdze kongresu San Andreas, kde sa každý starosta v podstate stretáva. Ako ste to mysleli?

Stefano Chengretta: Ano, máte pravdu, že pravidelné schůze se uskutečňují. Ale rád bych navázal i mezi starosty přátelské vztahy, tímto způsobem. Myslím si, že by to prospělo veškerému fungování mezi starosty.. plus né k tomu se každý starosta může v ten datum dostavit.

Viktor Haleha: Ale v podstate sa oficiálne stretávate v budove kongresu trikrát za týždeň, čo by zmenilo kamarátske stretnutie v inom termíne?

Stefano Chengretta: Jak bylo zmíněno, na těchto schůzkách by se navazovali přátelské vztahy.

Vladimir Bukovsky Mohu něco dodat?

Viktor Haleha: Dobre, dávam slovo pánovi Bukovskému.

Vladimir Bukovsky: Chci jenom říci, že je skvělé, že chcete spojovat kongresmany. Ale ty schůze co jsou 3x týdně, nejsou od toho, abychom si nalívali kafe... a poznávali se. Když už, příjdu na schůzi, po schůzi dojdu domů, a hned jdu pracovat.

Viktor Haleha: Ďakujeme za vyjadrenie pán Bukovský. Pokračujeme na pána Warda. Pán Ward, o Vás som si celkom veľa vecí nezistil. A ak hej, tak len to, že ste predsedom určitého demokratického hnutia. Viete nám popísať činnosť tejto strany?

Royce Jaiden Ward: Než odpoviem na položenú otázku, rád by som dodal niečo k tej predošlej.

Viktor Haleha: Určite.

Royce Jaiden Ward: Bavíme sa tu, respektíve protikandidáti sa bavia o nejakých pravidelných schôdzach Kongres San Andreas. Problém však nastáva v momente, kedy sa zákon, ktorý túto povinnosti ukladal, zrušil. Takže v podstate samotný Kongres zasadnúť nemusí.. Ale teraz k tej otázke, nech neodbiehame. Nezistili, pretože nemám aktuálne nemám možnosť niekde zverejniť oficiálnu kandidatúru. Bohužial, prihlasovací systém do volieb je na báze troch kliknutí. A pravdu povedať, uvádzať predvolebné ciele na sociálnu sieť, ktorá je plná nevhodné obsahu, je z môjho pohľadu nevhodné.

Viktor Haleha: Musíte uznať, že inde sa kandidáti vyjadrovať nemôžu.

Royce Jaiden Ward: Bohužiaľ, je to smutné. Preto som prijal aj toto pozvanie s dúfaním, že budem mať príležitosť bližšie predstaviť občanom. Niektoré články straníkov z DSNO už na Irise nájdete. Princípy sú podstate rovnaké pre každého.

Viktor Haleha: Dobre, ďakujem veľmi pekne pán Ward. Prejdeme na pána Bukovského Pán Bukovský, čítal som, že ste proti návrhom kandidátky slečny Dayton a však o deň na to ju podporujete vo voľbách. Ako to je?

Vladimir Bukovsky: Šlo o příspěvkys které paní April sdílela na sociální síti Iris. Pořád se všude hájili kandidáti tím, že je vysoká kriminalita, avšak to nebudu popírat. Tak jsem skrze příspěvek požádal kandidáty aby se zaměřili i naj inou strukturu.. Než je jen kriminalita. Jelikož občany netrápí jenom kriminalita, ale i jiné věci o kterých je třeba se bavit. Poté co jsem četl, jsem se dozvědel že paní April chodí mezi občany se ptát. A to já ocenuji, ochotu. Proto si myslím že je ta správna kandidátka.

Viktor Haleha: Čiže slečna Dayton si to vykompenzovala u Vás tým, že sa chodí pýtať ľudí na ulici ak som dobre pochopil.

Vladimir Bukovsky: Samozřejmě, myslím si že komunikace na této pozici je velmi důležitá.

Viktor Haleha: Dobre, ďakujem za odpoveď pán Bukovský. Prejdime na druhé kolo otázok. Pán Chengretta, aká je vaša profesionálna kariéra? S čím sa živíte?

Stefano Chengretta: S čím se žívím.. momentálně nepůsobím v žádné místí firmě.
V plánu mám otevírat v Dillimore, či poblíž Dillimore nějaký bar. Jinak většinu svého veškerého času věnuju momentálně kandidatuře.

Viktor Haleha: Mhm, a marketing si hradíte z vlastnej kapsy?

Stefano Chengretta: Ano, něco málo jsem si zde vydělal.

Viktor Haleha: Spomínali ste nejaký charitatívny beh, kde by ste za každý ubehnutý kilometer zaplatili charite 5000 kč. Viete nám popísať túto akciu?

Stefano Chengretta: Určitě.. akce by probíhala tak, že by jsem týden před akcí se pokusil udělat, co největší reklamu to jde, aby se nejlépe zúčastnilo, co nejvíce lidí. Rád bych do této akce zapojil veškeré státní složky, pro které to vlastně budeme dělat přesněji pro záchranou službu. Jak bylo zmíněno, za každý kilometr bych přispěl na charitu pět tisíc.. cestu ještě nemám vymyslenou, takže nejsem momentálně schopen říct přesnou částku.

Viktor Haleha: Dobre, ďakujem. Prejdime na pána Warda. Videl som, že niektorí vaši straníci už zahájili svoju kandidatúru a ostro kritizovali súčasnú vládu. Aký máte názor na to vy? Je súčasný kongres schopný ďalej fungovať?

Royce Jaiden Ward: Budem prezentovať svoj subjektívny názor. Ten som si vybudoval na základe niekoľkých rozhovor s občanmi, súčasným členom kongresu a dostupných informácií na internete. Bohužiaľ, fungovať nedokáže. Máme tam slečnu Hawkins, ktorá sa podpísala pod novú ústavu a ak pochybný návrh zákona o Kongrese. Majora, respektíve predsedu Kongresu, pána O'Connera. Ktorý akosi na zasadnutia kašle. Riaditeľa Red County News, ktorý uprednostnil svoje vlastné záujmy pred záujmami občanov, čo je skutočne smutné. A o Badinskom snáď hovoriť nemusím. Tam sa obávam, že môj názor bude trocha ovplyvnení vzhľadom na jeho členstvo v DSNO, preto by som sa rád pri ňom zdržal. V konečnom dôsledku si ale myslím, že si občania zaslúžia viac, lepšiu vládu, ktorá dokáže naslúchať, vzájomne spolupracovať a riešiť problémy štátu.

Viktor Haleha: Dobre, ďakujem. Pán Bukovský, viete nám popísať, čo ste za svoju funkciu bývalého kongresmana dosiahli? Aby mali naši diváci nejaký ten prehľad.

Vladimir Bukovsky: Dobrá, jakožto bývalý starosta v Palomino Creek, jsem usilovně bojoval o to, aby se seřadili.. Vyhlášky, jelikož jak jsem nastoupil tak všechno bylo ve zmatku, poté jsem upravil vyhlášku. Která již není k dispozici, což je absolutní problém, že stím nebyl nikdo obeznámen.

Viktor Haleha: Vyhláška o čom?

Vladimir Bukovsky: Přesněji úprava vyhlášky o Stížení identifikace. Šlo přesněji o zpřísnění této vyhlášky. A upravení, aby v ní nebyl zmatek. Proč jsem to chtěl udělat? jednoduše, chtěl jsem se vyhnout bankovním loupežím. Které tam několikkrát probíhaly, bez úspěchu policie. A v kongresu jsem také odepisoval na podatelnu. Nemám ktomu co dodat.

Viktor Haleha: Ďakujem. Tretie kolo otázok. Pán Chengreta, čo plánujete zmeniť vo vnútroštátnej politike? Vo svojej reči spomínate len regionálne záležitosti. Isto viete, že Kongres po zmene ústavy získava veľké právomoci.

Stefano Chengretta: Momentálně jsem neporuzuměl Vaší otázce.

Raymond Brantley: Pane Chengretto, pokusím se Vám přeformulovat dotaz mého kolegy, který záhadně zmizel. Ve své kandidatuře zmiňujete body, které se týkají především regionální politiky. Jaké změny byste si představoval v případě celostátní politiky?

Stefano Chengretta: Pokud dobře vím, tak na žádné změny v celostátní politice nedbám, takže moje odpověď. Nejspíše bych nic neměnil.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Warde, ve svých předchozích odpovědích jste zmiňoval svůj negativní postoj vůči slečně Hawkins. Jak pohlížíte na kauzu týkající se její nerozhodnosti okolo realizace SOS tlačítek a celkový odklon od jejích volebních plánů? Myslíte si, že by nerozhodní kandidáti měli přehodnotit svou kandidaturu?

Royce Jaiden Ward: To určite. Svoj postoj pri rozhodovaní o prijatí spomínaných tlačítok postavila na úroveň, že PSA to zamietlo. Snaží sa zbaviť zodpovednosti, aspoň z môjho pohľadu. Odkladať svoje sľuby, volebné plány, je zavádzanei svojich voličov, ktorí jej zverili dôveru.

Raymond Brantley: Děkuji. Pane Bukovský, rád bych navázal na dotaz tady mého kolegy. V posledních několika dnech jste na sociálních sítích uváděl názory, jenž lze interpretovat jako odpor k jedné z kandidátek. Nakonec jste však otočil a danou kandidátku naopak podporujete právě díky jejímu přístupu ke komunikaci k občanům. Nemyslíte, že Vám tohle v očích voličů dodá na tom, že ve vás uvidí nerozhodného člověka?

Vladimir Bukovsky: Dobrá, vrhnu se na tu debatu před otázkou na mně.

Raymond Brantley: Jistě.

Vladimir Bukovsky: Co se týče SOS tlačítek napojené na IZS, určitě by to vyžadovalo hodně úsilí, práce, než by... Se všechno nastavilo, prostě je potřeba se zamyslet nad jinými věcmi. Než jsou právě zmínované SOS tlačítka, určitě není dobré nazývat policisty jakoby se chtěli zbavit víc práce, musíme se vcítit do jejich role, kdy zdejší případy nemůžeme brát na lehkou váhu. A co se týče toho, co jsem psal na sociální sít, pokud is někdo pomyslí, že jsem nerozhodný kandidát, volič, tak to určitě není, z logického pohledu kdybych byl nerozhodný. Nevolil bych. Ale myslím si, že jako kandidáti nemůžeme být sobečti a podat trochu transparentně.. Co si o daných protikandidátech myslíme, co si myslíme o jejich programu, apodobně. Skočím k panu Palmergovi, který naprosto směšně říká, že se po mně v kongresu slehla zem. Mohu se zeptat, kde je právě ted? když se má dostavit na předvolební debatu a říci něco. Co by udělal on? nevidím jej tu.

Raymond Brantley: Pane Bukovský, k dnešnímu dni byli pozváni pouze vybraní kandidáti. Proběhne víc kol debat.

Vladimir Bukovsky: Dobrá, timpádem se omlouvám.

Raymond Brantley: V pořádku. Nyní bych rád směroval dotaz na pana Chengrettu. Pane Chengretto, jaký si představujete vliv upevňování vztahů mezi členy Kongresu? V tuhle chvíli může být až deset lidí v Kongresu a čas pro to vynaložený jinak, efektivněji. Nemyslíte si, že by bylo v zájmu Kongresu daný čas vynaložit efektivně?

Stefano Chengretta: Já si myslím, že vliv by to mělo jen pozitivní.. přeci když se většina starostů sejde na schůzce kde se nebudeme bavit pouze o práci, ale také i o různých věcech a navazovat přátelské vztahy, tak i v práci se bude lépe spolupracovat.

Raymond Brantley: V čem přesně by byl daný vliv jen pozitivní?

Stefano Chengretta: Jak jsem říkal, navázali by jsme přátelské vztahy, to je účel těchto schůzek vliv by to potom mělo i na různé věci, co se týče kandidatury, doufám, že jen pozitivní.

Raymond Brantley: Pane Chengretto, v tuhle chvíli mluvíte skutečně vágně. Na jaké věci by Váš návrh měl vliv?

Stefano Chengretta: Omlouvám se, na tuto otázku nejsem schopný odpovědět.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Warde, myslíte si, že by prospěl Kongresu strukturální návrat do minulosti, či nikoliv? Můžete kdyžtak Váš názor podepřít nějakým argumentem?

Royce Jaiden Ward: Je to pravdepodobné. Myslím si, že podrobný rozbor medzi 5 kongresmanmi môže byť efektívnejší, ako keď sa naš tam bude hádať 10. Problém bol čokoľvek efektívne vyriešiť už pri minulej štruktúru. Problémom je, že sa tam ťahajú osobné spory a nakoniec na tom pykajú občania. Kongresmani nedokážu tímovo fungovať, viesť aktívnu komunikáciu medzi sebou.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Bukovský, v jedné ze svých odpovědí jste zmínil to, že se Vám zamlouvá přístup kandidátky April Dayton v rámci komunikace s občany. Nemyslíte si však, že daný vzorek nemusí být nutně dostatečný v rámci daných bodů? Nemyslíte si, že by bylo lepší umožnit občanům lepší přístup k podání feedbacku ohledně toho, co by si přáli změnit, nežli je tomu v případě vyptávání se na ulici, aby dané body skutečně odpovídali názorům občanů?

Vladimir Bukovsky: Již jsem odpovědel, že si myslím, že komunikace je na v naší pozici, tedy v pozici kandidátů. Velmi důležitá.

Raymond Brantley: Pane Bukovský, to ovšem není předmětem dané otázky.

Vladimir Bukovsky: A každý si může názor o daným kandidátovi udělat svůj, to že jsem se vyjádřil k paní April. Byl osobní názor, nikoliv postrčení nerozhodnutých voličů.

Raymond Brantley: Pane Bukovský, držte se prosím zadané otázky.

Vladimir Bukovsky: Já se ji držím.. nemám co říci ktomu příspěvku, co jsem napsal, ktomu jsem se již dneska.. opakovaně vyjadřoval.

Raymond Brantley: V předchozí otázce jste jej totiž zmínil jako dobrou implementaci myšlenky komunikace s občany. V rámci stanovené otázky se Vás ptám, zda a co byste u takové formy komunikace s občany změnil, či udržel.

Vladimir Bukovsky: Samozřejmě, pokud kandidát chodí mezi občany, a může mluvit s občany z očí do očí. Tak je to velký plus, který jistě kandidáta posune v očich voličů, a jiná věc je, kdy kandidáti, či kongresmani posílají příspěvky se svým postem, aby posílali návrhy. Němám ktomu co víc říci..

Raymond Brantley: Dobrá. Pane Chengretto, v jedné ze svých odpovědí jste zmínil, že nefigurujete v žádné z firem. Nebojíte se toho, že by mohli občané Vaší kandidaci na post kongresmana vnímat jako snahu zbohatnout?

Stefano Chengretta: Nebojím, za tímto účelem tam nejdu.. a myslím si, že je to i ze mě vidět.

Raymond Brantley: Pane Warde, ve vaší předchozí odpovědi jste zmínil, že osobní spory kolikrát pronikají do činnosti Kongresu. Jak byste chtěl dosáhnout profesionality a objektivity ze strany členů Kongresu?

Royce Jaiden Ward: Sám o neovplyvním, bohužiaľ. Viem aktuálne ponúknuť svoju ochotu spolupracovať s ostatnými členmi Kongresu, prípadne s členmi strany DSNO. Je v rukách zvyšku kandidátov, ako s tým vynaložia a či prišli do Kongresu skutočne riešiť to, čo zverejnili pri kandidatúre alebo riešiť osobné spory a uprednostniť bližších.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Bukovský, v jedné ze svých odpovědí jste zmínil svůj přínos v podobě zpřehlednění vyhlášek na území Palomino Creek a korespondenci v Podatelně. Nebojíte se, že v očích některý občanů nebudete vnímán jako člověk, který se snaží o větší změny nežli v případě obecní politiky? Co byste vlastně chtěl přinést občanům v případě Vašeho zvolení do Kongresu?


Vladimir Bukovsky: Dobrá otázka, určitě bych se podílel na spolupráci v kongresu v případě zvolení. Jak jsem již psal v příspěvku na Irisu, kde jsem podpořil paní April Dayton kde jsem psal že nechci nic slibovat, abych v případě slibu něco nesplnil. A byl by to pro mně neúspěch, určitě ale poctivost, pracovitost a oddanost je na mé straně.

Raymond Brantley: Tomu rozumím. V tom případě bych si dovolil kapánek přeformulovat danou otázku. Čeho byste chtěl dosáhnout v případě Vašeho zvolení?

Vladimir Bukovsky: Určitě se před volbami dostanu do centra dění, tedy do obcí kde budu vysléchat občany, co je trápi apodobně, čeho bych chtěl dosáhnout? je delší politická kariéra a větší pomoc lidem. Jsem otevřený, veškerým názorům, komentářům. Vše odemně k této otázce.

Raymond Brantley: Mockrát děkuji. Nyní bych rád směřoval otázky, které budou shodné pro všechny naše kandidáty. Poprosím Vás tedy, aby se odpovídalo postupně a v pořádí, které jsme zde doposud měli. Jak pohlížíte na finanční situaci seniorů zde ve státě San Andreas? Co byste změnili, nebo zachovali?

Stefano Chengretta: Já si myslím, že finanční situace seniorů ve státě není nejhorší.. zatím jsem si nevšimnul žádných stížností.

Raymond Brantley: Pane Chengretto, nějakou dobu zpět byl vypracován jednou z kandidátek návrh na zákon, který by zajistil důchodcům finanční příspěvek v podobě důchodu. Daná problematika byla v rámci celostátní politiky již dříve rozebírána, ale setkala se se zamítnutím ze strany stávajícího složení Kongresu. Tolik jen k doplnění ohledně daných stížností. Pane Warde, máte slovo.

Royce Jaiden Ward: Ja zastávam názor, že je nutné a povinnosť štátu podporiť akéhokoľvek seniora, ktorý sa
napríklad svojou odvedenou prácou zaslúžil o akúkoľvek formu rozvoja štátu. Je nutné takú osobu oceniť a nie hnať do pracovnej činnosti v starobnom veku, kedy zdravie postupne odchádza a daný senior by si mal užívať svoj zaslúžený odpočinok.

Raymond Brantley: O jakou částku by se mělo dle Vás jednat? Stačí přibližně.

Royce Jaiden Ward: Keď zoberiem do úvahy aktuálne podporu v prípade nezamestnanosti, ktorá je vo výške 6.000,- kč. Nebál by som sa tú čiastku navýšiť o minimálne ďalších 14.000,- Kč.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Bukovský, máte slovo.

Vladimir Bukovsky: Tak já souhlasím rozhodně stím, že by měly být aktivně zavedený důchody, jak říkal pan Royce. Měla by být možnost každému důchodci, který tvrde roky pracoval, aby se dostavil klidu a odměne. Za odpracovanou dobu, dle mého by měl být nastavený systém, kdy si důchodce dojde na.. Ůřad, či kdekoliv aby mohl požádat o permanentní důchod. Podle dané osoby se prověří, kde pracoval, kolik let pracoval, čím prospíval státu, platil daně apodobně, určitě by měla být nabídnuta možnost těmto lidem. Skrze žádosti, podle kterých se usoudí, zda-li ten důchod budou mít, či ne.

Raymond Brantley: Skvělé, děkuji. Další dotaz, který směřuji opět na vás všechny. Jaký máte názor na stávající funkci sboru Policie San Andreas a Integrovaného záchranného systému? Co byste chtěli změnit, či naopak ponechat?

Stefano Chengretta: Co se týče Police San Andreas, myslím, že svojí práci vykonávají dobře. Ohledně záchrané služby.. tam se mi zdá, že není taková aktivita jako například u HZS. Proto bych navrhnul u ZZS nějako ty lidi namotivovat.. aby se vydali zrovna k ZZS. A s HZS nemám žádné špatné zkušenosti.

Raymond Brantley: Finanční hodnocení až čtyřicet tisíc není, dle Vás, dostatečnou formou motivace?

Stefano Chengretta: Záleží.. jak pro koho.

Raymond Brantley: Jak byste tedy chtěl potenciální zájemce pro vstup do složek integrovaného systému motivovat?

Stefano Chengretta: Nad tím jsem nepřemýšlel.. takže nedokáži říct přesně.

Raymond Brantley: Dobrá. Pane Warde, máte slovo.

Royce Jaiden Ward: Myslím si, že Integrovaný záchranný systém funguje skvele. Jediná vec, ktorú by som určite pozmenil je aktívnejšia komunikácia medzi kongresom a samotným vedením IZS. Je na mieste naslúchať problémom, ktoré sa vyskytujú a včas ich riešiť.
Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Bukovský, máte slovo.

Vladimir Bukovsky: Děkuji. Myslím si, že platové ohodnocení dle mně nemá vliv na motivaci jednotlivých členů. Pobírají zde největší plat, mezi občany, jejich práce se cení, respektuje, platově ohodnocuje tak, aby byl stát schopný se finančně soustředit i na jiné věci. A co se týče komunikace, jisté je že je na bodu mrazu, je na čase to změnit. A to v takovém hledisku aby vše fungovalo jak má, aby se problémy dané složky okamžitě přesunuly na stůl kongresu.

Raymond Brantley: Vím, že je to odklon od stanovené otázky, ale kam by stát měl dle Vás soustředit další finanční prostředky?

Vladimir Bukovsky: Jak jsme debatovali, důchody, opravy silnic, které v poslední době probíhaly.. Příspěvky pro lidi v nouzi, investice do firem které odvádějí nějakou část výdělku státu. A stát ty peníze potřebuje, jsou lidé kteří dan z výdělku své firmy neodvádějí. A to neprospívá ekonomice.

Raymond Brantley: Mockrát děkuji. Jaký máte postoj ke kauzám v podobě očerňování kandidátů které se již nesčetněkrát udály na sociálních sítích? Myslíte si, že to škodí celkové image naší politiky?

Stefano Chengretta: Na toto mám názor špatný, určitě to škodí image politiky. Já stojím za tím, pokud má někdo na někoho názor, který by se neměl ventilovat ať si ho nechá.. pro sebe a nešpiní ostatní kandidáty.

Raymond Brantley: Jak byste tomu chtěl zamezit?

Stefano Chengretta: Bohužel, tomu nezamezím.. každý si bude dělat podle svého a špinit i nadále.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Warde, můžete. Máte slovo.

Royce Jaiden Ward: Pokiaľ poukazujeme na kritické body kandidáta alebo kongresmana, nepovažoval by som to priamo za očierňovanie. V opačnom prípade, kedy chceme využiť priazeň svojich sympatizantov a pohnať ich proti kandidátovi alebo kongresmanovi, je to nevhodné, ale tomu zrejme nezabránime. Je vec daného kandidáta, ako sa chce prezentovať. Potom je už len na voličoch, či to budú akceptovať.

Raymond Brantley: Takže vnímáte kampaň v podobě komparace kandidátů jako něco, co není očerňování?

Royce Jaiden Ward: Takto.. priame útočenie na kandidáta s úmyslom ho pošpiniť, je určite nevhodné a nemalo by sa to v dnešnej dobe diať. Poukázať na kritické body kandidáta, ktoré sú zjavné a predovšetkým ľahko dohľadateľné, by som nepovaźoval priamo za špinenie.

Raymond Brantley: Dobrá, děkuji. Pane Bukovský, můžete. Máte slovo.

Vladimir Bukovsky: Já si stojím za tím, že když už žijeme v demokracii, občané by měli transparentně vidět do minulosti kandidáta. Myslím že bychom to mohli nazvat očernování jen v případě, že se jedná o falešnou zprávu. Ale pokud někdo dokáže podložit svůj argument, tak můžeme diskutovat. Ale jak říkám, musí jej podložit padným důkazem. Pokud jej nepodloží, není o čem diskutovat, může si člověk jen domyslet jak a co bylo. Tot vše z mé strany.

Raymond Brantley: Mockrát děkuji. Máme zde předposlední otázku a tu nám zde pan Bukovský již nakousnul v jedné ze svých předchozích odpovědí. Jak pohlížíte na dopravní situaci ve Státě? Co byste změnili a za jakým účelem?

Stefano Chengretta: Dopravní situace ve státě není nejlepší, ale momentálně mě nenapadá nějaká změna co by výrazně této situaci pomohla.

Raymond Brantley: No dobrá. Pane Warde, máte slovo.

Royce Jaiden Ward: Myslím si, že na tom nie sme úplne najhoršie. Na jednu stranu by som sa nebál zasadiť viac dopravného značenia v obciach či mestách. Na druhú stranu by som sa nebal otvoriť diskusiu o možnom navýšení sankcií za priestupky v doprave.

Raymond Brantley: Jak byste pohlížel na navýšení maximální povolené rychlosti na dálnicích?

Royce Jaiden Ward: Nemyslím si, že je to nutné. Tých 120 km/h je optimálna rýchlosť na stavbu diaľníc v San Andreas.


Raymond Brantley: Mockrát děkuji. Pane Bukovský, máte slovo.

Vladimir Bukovsky: Děkuji, jak jsme se bavili o financích, spojím to tedy. Ty finance, které chtějí někteří využít pro vyšší plat v IZS se může využít i na investici do Ředitelství silnic a dálnic. Určitě komunikovat s tímto ředitelstvím a promluvit si o problémech, které tíží občany..

Raymond Brantley: Jaký dopravní úsek vnímáte v tuhle chvíli jako nejvíce problémový?

Vladimir Bukovsky: Nejvíc problémový úsek, dokážu vám jeden vyjmenovat, jak se jede silnicí kolem radaru.. Do Blueberry, jak je křižovatka. Je tam část kde řidiči jezdí velkou rychlostí, stává se tam dost nehod. A při rekonstrukci, při přidání radaru, dokážeme tyto osoby co jezdí rychle pokutovat skrze. Policii, která má přístup k těmto radarům a připočítavá pokuty. Poté udělit exekuční příkaz na tyto osoby. Prostě udělit lhutu do zaplacení.

Raymond Brantley: Dobrá, mockrát děkuji. Nakonec má každý z kandidátů možnost promluvit k občanům.

Vladimir Bukovsky: Tak pokud to nevadí, začnu.

Raymond Brantley: Jistě, můžete.

Vladimir Bukovsky: Chci jenom vzkázat občanům, aby volili, volili dle svého názoru.. a úsudku. Pokud nedokážete najít společný názor s kandidáty. Určitě je na místě, aby ho hledal, jelikžo máme ještě nějaký čas. Do voleb, hledejte, sledujte, ohodnotte politiku skrze debaty, noviny, ale nikdy se nenechte.. Ovlivnit skrze falešné zprávy..sami usudte, zda-li daná zpráva je pravá, zkuste si ji ověřit. No..Spolehlivost..oddanost..pracovitost... z mé strany vše, Vladimír Bukovský, kandidát do obce Dillimore.

Raymond Brantley: Mockrát děkuji. Pane Chengretto, můžete.

Stefano Chengretta: Já bych Vám pověděl asi jen, volte.. koho uznáte za vhodné. Vše, děkuji.

Raymond Brantley: Dobrá. Pane Warde, máte možnost promluvit k občanům.

Royce Jaiden Ward: Nebudem sa skrývať za slová štýlu, že nechcem nič sľubovať, aby som sa v prípade neúspechu mohol na niečo v kraji núdzi vyhovoriť a skryť. Všetko, čo som dnes spomenul v rámci položených otázok tak hodlám vynaloźiť plné úsilie v prípade získania mandátu, ochotne a poctivo za to bojovať. Je čas San Andreas naviesť na správne koľaje a po dlhej dobe navrátiť poriadok. Preto nezabudnite voliť podľa svojich vlastný preferencií, nenechajte sa ľahko ovplyvniť názormi iných. Za mňa všetko. Na záver chcem srdečne poďakovať za príležitosť.

Raymond Brantley: Tímto mockrát děkujeme všem přítomným kandidátům za obec Dillimore a přejeme jim hodně štěstí v průběhu kandidatury. Přejeme krásný zbytek večera.


-V. Haleha
Transcript je bez korekcie.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024