Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do řad HZS ( PŘIHLÁŠKA )

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dantys

Hráč

2
3.8.2020 21:37

OOC

Přezdívka: Dantys

Věk: 14

Zkušenosti (nepovinné)

IC

Jméno: Karolína

Příjmení: Kavleckova

Kontakt: [Discord] Real_Dantys#4421

Dosažené vzdělání: Vysoká škola s maturitou

Zkušenosti: Můj brácha byl hasič a nabrala jsem od něho mnoho skušeností 

Životopis: Jmenuji se Karolina a pocházím z brna. Pracovala jsem jako MPP a Ředitelka čt. Moje mamka zemřela když mě porodila tím pádem byl na mně táta sám. Táta pak zemřel na autonehodu a v tu dobu my bylo 16. Do péče si mě vzala babička s dědou mněli mně strašně rádi jako skoro vlastní. ale v 20 jsem jela do Prahy což jsem pak zůstala v Praze pořád jezdím do Brna za dědou a babičkou z principu. do hasičského sboru se chci dostat kvůli tomu že mně to zajímá a příjde mi to jako dobrá práce.

Proč zrovna vy: Myslím si že jsem spolehlivá a zapadnu do kolektivu a myslím si že Hasičskému sboru docela pomůžu.

10.8.2020 18:14, odstraněno 10.8.2020 18:24 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.8.2020 18:26, odstraněno 12.8.2020 12:59 uživatelem
10.8.2020 18:37

Centrální Požární Stanice

Praha

Vážený pane,

vaše přihláška se zamítá.

Další přihlášku si můžete podat 17.08.2020

plk. Pavel SMITH

Velitel stanice

Tomasek122

Hráč

1
10.8.2020 22:25

OOC

Přezdívka: nolifetomas

Věk: 14

Zkušenosti (nepovinné)

IC

Jméno: Nikola 

Příjmení: Bila

Kontakt: 888202

Dosažené vzdělání: Střední škola hotelnictví a gastronomie,trochu znám něco z oboru automechaniky.

Zkušenosti: Muj strejda je hasič a mam od něj velke zkušenosti. Naučil mě pomalu všechno co mohl

Životopis: Ahoj jsem Nikola Bila je mi 22 let. Vystudovala jsem Střední školu hotelnictví a gastronomie. 2 roky jsem vařila v restauraci. Mám trochu info z oboru automechaniky.Ráda sportuji a tahám své síly na pokraj.Pracovala jsem u PČR ale z duvodu přestěhování jsem práci ztratila.Řekla bych o sobě že mam dobrou fyzičku a vydržím hodně.Jsem taky sebevědomá,ráda se učím nové věci a jsem trpělivá.Mam řidičské oprávnění typu B a budu si dělat i řidičské opravnění typu A.

Proč zrovna vy: Ráda pomáhám ostatním a jsem trpělivá a nic mě nerozhodí. Ohně se nebojím proto ho chci hasit a zachranovat životy.A myslím že jsem skvělá kolegyně.

Ondrej101

Hráč

3
11.8.2020 02:20, naposledy upraveno 11.8.2020 02:22 uživatelem Ondrej101

OOC

Přezdívka:Ondrej101

Věk:15

Na serveri som aktivny 10-12 hoddin denne.

IC

Jméno:Ondrej

Příjmení:Valach

Kontakt:655636

Dosažené vzdělání:Uspešne dokončena zakladná,stredná športová, maturita,a vysoka škola.

Zkušenosti:V prahe som robil taxikara,drevorubca,údržbara,a v rodnom meste hasiča.

Životopis:Volam sa Ondrej Valach pochadzam z Nitry. V rodnom meste som vyštudoval základnú,strednú športovú a vysoku školu uspešne.rad chodim behať,zahrať si hokej a plávať.Presťahoval som sa do Prahy kvoli praci a rodine.Mam voďičak typu B.

Proč zrovna vy:Od malička ma bavia napínave situacie .Pri stresovych situaciach viem zachovať chladnu hlavu a je na mna spolah.Ked si ma vybere budete vidiet ze viem makať poriadne.

11.8.2020 08:09

(( Byl bych rád  aby reakce Souhlas x Nesouhlas dávalo jen vedení HZS ))

kure

Hráč

1
11.8.2020 21:32, naposledy upraveno 11.8.2020 21:41 uživatelem kure

OOC

Přezdívka: Kure

Věk: 15

Zkušenosti (nepovinné)

IC

Jméno: Jang

Příjmení:Cao

Kontakt: 443338

Dosažené vzdělání: Základní Školu jsem studoval v městě Praha , Mám odbornou střední školu jako Elektrotechnik v Brně . Po střední škole jsem studoval 4 roky na Karlově univerzitě.

Zkušenosti:Dlouho jsem pracoval v TSMP a poté jako popelář , můj otec vlastnil čínský restaurant a tak jsem vlastně celé dětství brigádničil bez platu tam.

Životopis:Narodil jsem 14.5 1987 Narodil jsem se v Číně ale v mých 3 letech se mi rodiče rozvedli a já se s otcem odstěhoval do města Praha v ČR. Chodil jsem na Základní školu v Praze 7 . V patnácti letech jsem začal brigádničit u mého otce v čínské restauraci. Na střední Školu jsem studoval jako Elektrotechnik v Brně . Poté jsem si začal přividělávat jako popelář , a po nějaké době jsem začal pracovat v TSMP. Po prvním roce práce v TSMP jsem se přihlásil na Karlovu univerzitu a tam jsem studoval po dobu 4, let poté mě vyhodili z TSMP a já si školu nemohl dovolit. Rad bych dostudoval vysokou školu . Momentálně si opět vydělávám jako popelář jinak jsem nezaměstnaný.

Proč zrovna vy: Jsem pracovitý a rád pomáhám lidem , dokážu se poprat se stresovými situacemi a jsem velice dobrý řidič , vlastním Řidičský průkaz typu A i B . Dokážu řídit těžkou techniku.

11.8.2020 21:41

Centrální Požární Stanice

Praha

Vážená paní, Bila

Vážený pane, Cao, Vážený pane Valach

vaše přihláška se zamítá.

Další přihlášku si můžete podat 13.08.2020

Pavel Smith

Velitel stanice

12.8.2020 13:12

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12