Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do řad HZS ( PŘIHLÁŠKA )

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

12.8.2020 16:21

Centrální Požární Stanice

Praha

Vážený pane,

vaše přihláška se zamítá.

Další přihlášku si můžete podat 17.08.2020

plk. Pavel SMITH

Velitel stanice

12.8.2020 19:13
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

MajklPan

Hráč

15
12.8.2020 19:39, naposledy upraveno 12.8.2020 20:27 uživatelem MajklPan

OOC 

přezdívka : Mireček

věk           : 15

IC

Jméno : Mirek

příjmení : Chmela

Kontakt : 851969

Věk : 18

Dosažené vzdělání : Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola požární ochrany, Frýdek Místek

Kurzy , školení : devítihodinoví kurz první pomoci pro veřejnost - certifikát o absolvování kurzu první pomoci

Zkušenosti :  Rok práce v hasičském záchranném sboru hlavního města Prahy , odstoupení z pozice Kapitána z důvodů že jsem se už neměl kam posouvat . Zkušenosti v Odtahové asistenční službě v Praze . Krátkodobá zkušenost v České televizi . Ovládám pokročile český jazyk , dokážu se orientovat ve Windowsech od sedmiček do nejnovějších , dále se umím pohybovat v Microsoft 365 . Vlastím též řidičský průkaz typu A, B . 

Životopis : Jmenuju se Ilja a mám jméno po svém dědečkovi , narodil jsem se 3.8. 1993 v Brně . Rád se učím novým věcem a čerpám informace kde se dá , rád bych se proto znovu vrátil do HZS a zkusil se vypracovat výš , nebo načerpat nové informace . K ''hasičině'' mě vedli od mala a proto žádám o tuto práci , dá se říct že je to můj koníček od mala . 

Proč zrovna vy : Jsem odhodlaný a vytrvalý u věcí které mě zajímají . Budu se snažit vykonávat svojí práci tak jak nejlépe budu umět . Můžete se na mě spolehnout .

Radovan1

Hráč

1
15.8.2020 22:51

OOC

Přezdívka: Rufus

Věk:37

Zkušenosti (nepovinné)

IC

Jméno: Charlie

Příjmení: Popelnica

Kontakt:743039

Dosažené vzdělání: Vyšší odborná škola požární ochrany

Zkušenosti: Od 8 do 14 let jsem chodil do hasičského kroužku. Tam jsem se naučil mířit s hadicí a hasit,  taky mám větší výdrž v běhu díky hasičským závodům kterých jsem se zůčastnil a jednou dokonce získal první místo ve vytrvalosti v běhu. Zkušenosti s řízením mám také jsem bývalý závodník rallye.Můj největší uspěch bylo druhé místo.

Životopis:Jmenuji se Charlie Popelnice. Jsem 37 letý muž. Jsem vysoký 191cm. Studoval jsem Vyšší odbornou školu požární ochrany v Praze (prospěl jsem s vyznamenáním). Jako malý chlapec jsem chodil do hasičského kroužku takže mám nějaké zkušenosti s hasičskou prací. Moje koníčky jsou: běh,zajímám se o auta a jejich tuning a rád sportuji například tennis. Pocházím z Moravi kde jsem se také narodil do Prahy jsem se přistěhoval kvůli téhle práci.
Proč zrovna vy: Jsem spolehlivý ve všech ohledech a jsem fyzicky zdatný. Taky už mám i nějaké zkušeností s hasičskou prací. Tudíž si myslím že bych byl výborný hasič.

16.8.2020 09:13, odstraněno 16.8.2020 16:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kubby

Hráč

64
16.8.2020 19:21

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

CENTRÁLNÍ POŽÁRNÍ STANICE PRAHA

Vážená paní Rose, vážený pane Chmela

Vaše žádost se po vyhodnocení ZAMÍTÁ, další přihlášku si můžete podat 18.8.2020.

Vážený pane Popelnica, 

Vaše žádost se po vyhodnocení PŘIJÍMÁ a postupujete na pohovor. 

Hlašte se na CPS do tří pracovních dnů.

V případě nenahlášení se do tří pracovních dnů na CPS se Vaše žádost zamítá.

plk. Michal Steinwald

Velitel stanice

burwe

Hráč

2
17.8.2020 10:06

OOC Přihláška

Přezdívka: Buerwe

Aktivita: Obykle 4h. denně

OOC Věk: 15

Věk: 20

Vysokoškolské vzdělání

Řidičské oprávnění skupiny A,B

Jméno_Příjmení: Matej Cooperr

Věk: 20

Vzdělání: Ukončená základní škola, střední škola, vysoká škola ukončená maturitou.

Telefonní číslo: 489869

Zkusenosti: Z HZS mám byl jsem dobrovolný hasič 

Životopis: Dobrý den jmenuji se Matej Cooperr. Jako malý jsem rád pozoroval HZS u jejich případů, a s nadšením doufal že se jednou stanu hasičem. Po dokončení ZŠ,SŠ jsem poté nastoupil na soukromou školu v Praze zaměřenou na Kriminalistiku a Kriminologii. Proč jsem vystudoval Kriminalistiku? Moji rodiče mě vždy nutili, a chtěli aby ze mě byl člen PČR. Jako člověk co se nevzdává a vždy dokončí co začal, jsem úspěšně dokončil tuto Vysokou školu. Jelikož se čas mění, a lidé taky, tak jsem přestal mít jakýkoliv zájem se stát členem PČR. Proto jsem začal hledat nějakou stabilní práci a vydařilo se. Jako člověk, který nikdy neměl zkušenosti s kamerami jsem se dostal na pozici Reportéra v České Televizi. Toto nějakou dobu pokračovalo než ČT skončilo. V tuto chvíli nemám práci, a nějakou dobu jsem neměl stabilní příjem peněz. Před pár dny jsem se dozvěděl že HZS dělá nábory, a právě proto Vám to tu píšu. 

Proč zrovna vy: Jsem hodně zdatný muž dobře běhám a rád bych pracoval v hasičském sboru. Je na mě spolech a myslím že by bych byl dobrý hasič

sandlerino

Hráč

42
17.8.2020 19:56

OOC

Přezdívka: Sandleríno

Věk: 16

IC

Jméno: John 

Příjmení: Sandler

Kontakt:  tel.č.: 571098

Dosažené vzdělání: Vysokoškolské

Zkušenosti: Mám zkušenosti převážně v zdravotnictví, avšak jsem měl pár možností si to zkusit právě u hasičů. Tato práce mne chytla a rád se přiučím novým věcem. 

Životopis: 

Titul, meno, priezvisko: MUDr. Ing. John Sandler, Ph.D.

Telefónne číslo: 571098

Emailjsandler@email.cz ((Discord Sandleríno#8388))

Dátum narodenia: 26.1.1978

Vzdelanie

Gymnázium Nad Alejí, Břevnov, Praha

1993-1997

Gymnázium (čtyřleté studium)

Univerzita Karlova, Praha 

1997-2000

Bc. – bakalář

2000-2003 

Ing. – inženýr (v oblasti  technických věd a technologií)

2003-2006

MUDr. – doktor medicíny (v oblasti lékařství)

2006-2009

Ph.D. – doktor

Priebeh zamestnania:

Zdravotnická Záchranná služba hlavního města Prahy 

2020-2020

Personalista - Zástupce ředitele 

Poskytování NPNP, správa personálu ZZS 

Vláda České republiky 

2020-2020

Prezident 

Schvalování zákonu, dohled na chod státu 

Policie České republiky, krajské oddělení Praha

2020-2020

Nejvyšší dosažený post: Praporčík - Oddělení hlídkové služby 

Provádění hlídek ve městě, řešení protiprávních chování 

Vláda České republiky 

2020-2020

Prezident 

Schvalování zákonu, dohled na chod státu

Nezaměstnaný

2020-nyní

Jazyk, úroveň:

Český j., C2

Anglický j., C2

Německý j., C2

Vodičský preukaz:

Skupina A

Skupina B

Ostatné znalosti:

MS Office a podobné aplikační softwary - pokročilý 

Proč zrovna vy: 
Jsem zručný, spolehlivý, pracovitý, zručný a pracovitý. 

Kubby

Hráč

64
18.8.2020 14:44

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

CENTRÁLNÍ POŽÁRNÍ STANICE PRAHA

Vážený pane Cooperr,

Vaše žádost se po vyhodnocení ZAMÍTÁ, další přihlášku si můžete podat 20.8.2020.

Vážený pane Sandler

Vaše žádost se po vyhodnocení PŘIJÍMÁ a postupujete na pohovor. 

Hlašte se na CPS do tří pracovních dnů.

V případě nenahlášení se do tří pracovních dnů na CPS se Vaše žádost automaticky zamítá.

plk. Michal Steinwald

Velitel stanice

Samco69

Hráč

8
18.8.2020 16:32

OOC

Přezdívka: Samco69

Věk:18

Hasič na 3 SAMP RP serveroch a na 1 MTA serv.

IC

Jméno: Drake

Příjmení: Smith

Kontakt:573433

Dosažené vzdělání: Hasičske vzdelanie s maturitou (4ročne)

Zkušenosti: Reportér ČT,Mechanik,4 roky prax hasič

Životopis: Zdravím moje meno je Drake Smith. Pochadzam zo Slovenska do ČR som sa pristahoval za lepšími pracovnymi podmienkami. Mám ukončenu 4 ročnu školu s maturitou odbor hasič (+prax). Moje meno je na slovaka dosť čudne ale to je preto že moj otec pochadza z USA. Narodil som sa 24.6.2002 v Žiline. Už od malička som snival o tom že raz budem robit hasiča tak dúfam že sa mi tento sen splní.

Proč zrovna vy:
Pretože ma tato praca naplna, bavi ma a hlavne si chcem splnit svoj sen a slúžit mestu.

PS:Dufam že dostanem šancu :) 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12