Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o odložení řízení věci [S-532]


ice

Hráč

18
28.2.2023 03:18, naposledy upraveno 28.2.2023 06:16 uživatelem ice

Podatel: Alechandro Rodriguez

Věc: Žádost o odložení řízení věci [S-532] a prověření jednání Kongresu San Andreas a města Los Santos ve věci nacenění a prodeje pozemku na kterém mám nemovitosti.


Odůvodnění:

Vážený soude, 

skutečnost že mi mají být vyvlastněné nemovitosti z důvodu prodeje pozemku, o kterém jsem vlastně nikdy nebyl obeznámen jak státem San Andreas, tak městem Los Santos, tak Kongresem mne opravdu rozhořčila. Nynější majitel pozemku mne neobeznámil se skutečností, že je ve vlastnictví daného pozemku a má zájem o koupi mých nemovitostí. Poprvé jsem byl obeznámen o této skutečnosti vlastně dopisem od Soudu, kde bylo psáno, že nemovitosti musím převést na pana Weximilian Alexei, který mi pouze poslal sumu peněz, která nebyla ani adekvátní původní ceně nemovitosti, bez jakéhokoliv odůvodnění a předcházející komunikace. Také je zde ta skutečnost, že město Los Santos mi dané nemovitosti prodalo bez přednostního návrhu prodeje pozemku nebo obeznámení že je daný pozemek k prodeji. Fakt, že se všechno toto stalo bez mé vědomosti až do té doby, kdy jsem otevřel dopis od Soudu, že opravdu musím přepsat mé vlastnictví někomu jinému mne opravdu pobouřil a nebudu to brát na lehkou váhu.

S přáním příjemného a krásného dne,
Rodriguez.


Záměr: Tímto bych chtěl požádat o odložení řízení věci [S-532] a prověření jednání ze strany pana Weximilian Alexei, města Los Santos a Kongresu San Andreas.

28.2.2023 04:42

Adresát: Alechandro Rodriguez

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Rodriguez,

nerozumím, čeho se tedy vlastně snažíte docílit. Sporné řízení vzniklo na Váš vlastní podnět, aby právě jednání soudu rozhodlo o tom, zda dojde či nedojde ke změně rozsudku s č. j. S-527 ve věci vyvlastnění kina č.p. 212 ve Váš prospěch. Nyní si přejete odložit řízení, nepíšete nic o tom, že v dané datum nemáte čas. Pokud to tedy chápu dobře, tak chcete řízení odvolat. Váš dopis však nezní, jako že byste si přál z řízení odstoupit ve prospěch pana Weximiliana Alexeie, ale naopak jste vyjádřil vůli v řízení zvítězit. Co si tedy, prosím, představujete pod odvoláním řízení? Jak jinak chcete docílit svých záměrů, než právě u sporného řízení, které rozhodne ve prospěch jedné ze dvou stran?


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

ice

Hráč

18
28.2.2023 06:24

Adresát: Arnold Cornell, J.D.

Věc: Odpověď na odpověď


Vážený pane Cornell,

Jak jsem již psal, chtěl bych aby bylo prověřené rozhodnutí Kongresu a také jednání státu nebo tedy spíše města Los Santos při prodeji pozemku, na kterém mám nemovitosti. Nemyslím si že bych se o tom měl dozvědět až poté co mi řeknete že mám někomu přepsat můj majetek a to i za menší cenu než jsem za to platil. Nikde nepíšu o odvolání řešení, píšu pouze o odložení a přezkoumání daných věcí. Doufám že se už chápeme a nebude to problém.

S přáním hezkého dne,
Rodriguez.

 

28.2.2023 15:00

Adresát: Alechandro Rodriguez

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Rodriguez,

přesně z toho důvodu, aby se věc na Vaši žádost prošetřila a rozhodlo se, zda dojde ke změně rozsudku s č. j. S-527 ve věci vyvlastnění kina č.p. 212 ve Váš prospěch, či nikoliv, jste byl předvolán ke spornému řízení s č. j. S-532, které se touto věcí bude zabývat.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

ice

Hráč

18
28.2.2023 15:23

Adresát: Arnold Cornell, J.D.

Věc: Odpověď na odpověď


Vážený pane Cornell,

Rozumím vašemu posudku situace, ale přijde mi nelogické tyto věci řešit při nebo až po soudu, kde nikdo z daných stran nebude nejspíše přítomný (Kongres, někdo z města Los Santos, který má na starost pozemky atp.). Skutečnost že nějaká ze stran "možná" pochybila by vás měla zaujmout a měla by se dát prošetřit než se bude konat řízení o mé nemovitosti. Také je zde fakt že na daném pozemku mám nemovitosti dvě, s čím Soud nebo kongres nebyl obeznámen a pán mne soudí pouze za jednu, tím pádem mi přijde řešení ve věci zcela nelogické a zbytečné dokud se nevyřeší tyto podstatně velké nedorozumění nebo problémy v dané situaci. Budu rád za konečnou odpověď a doufat že pochopíte mé obavy v dané věci.

Rodriguez.

28.2.2023 15:47

Adresát: Alechandro Rodriguez

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Rodriguez,

jakým jiným způsobem si představujete, že bude soud věc řešit, než právě soudním řízením? Jsme tu od toho, abychom shromáždili všechny potřebné podklady k Vašemu odvolání proti rozsudku ZSP a rozhodli, zda je vyvlastnění v pořádku či nikoliv podle platných zákonů v době vydání rozsudku. V takových věcech musíme jednat způsobem, který nám stanoví zákon a to právě soudním řízením. Soud o věcech občanských sporů rozhoduje výhradně v rámci soudního řízení. Veškeré pochybnosti ohledně předešlého jednání prosím předložte právě k soudnímu řízení. Zrušení naplánovaného soudního řízení by znamenalo pokračování dle původního rozsudku, proti kterému jste se sám odvolal. Pokud si přejete podat trestní oznámení v jiné věci, než kterou řešíme u tohoto soudního řízení, můžete jej podat Policii San Andreas, případně pokud si přejete zahájit jiné sporné řízení s jinou osobou nebo institucí, můžete prostřednictvím svého advokáta podat nový podnět k soudu.

Abych zodpověděl i Váš skrytý dotaz, výměru a nacenění pozemků má na starosti vrchní soud San Andreas, prodej a správu pozemků a nemovitostí v Los Santos pak katastrální úřad města Los Santos.

Konkrétně pozemek č. 376 byl vyměřen, naceněn a určen k prodeji dne 19.2.2023 na žádost podatele Weximiliana Alexeie, který jej následující den pravomocně nabyl do vlastnictví zakoupením. Další informace, které se Vám mohou hodit pro přípravu na soudní řízení najdete v rozsudku s č. j. S-527, proti kterému jste se prvotně odvolal.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

ice

Hráč

18
28.2.2023 16:21

Adresát: Arnold Cornell, J.D.

Věc: Odpověď na odpověď


Vážený pane Cornell,

Očividně si nerozumíme, takže bych vás tedy poprosil aby jste mi přidělil advokáta, protože jsem si za 3 dny nedokázal žádného sehnat, a sejdeme se u soudu.

Rodriguez.

1.3.2023 17:19

Podatel: Alechandro Rodriguez (( @ice ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Rodriguez,

na Vaší žádost Vám byl přidělen veřejný advokát - Steve Duck J.D. - pro sporné řízení S-532. 



Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~82

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024