Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Administrátora Wrighta


Develon

Hráč

40
9.3.2023 23:36

Ačkoliv to dělám nerad , musím si stěžovat na Wrighta , protože dle mne schválil naprosto neadekvátní RP při ukradení vozidla. Podle toho co mi Wright řekl bylo erpeno zneškodnění minimálně 2 ostrah taserem, Následné vniknutí do otevřených dveří kanceláře. Následně bylo auto nastartováno a i přes to že auto je v dezolátním stavu a v kanceláři se na více než  50-60km za hodinu nezmůže bylo vyerpeno proražení Kovových dveří ve výtahu. Výtah je osobní. Zde bych si dovolil protestovat protože Torino je širší auto a do těch dveří by se rozhodně nevešlo, a troufám si tvrdit že je širší i než výtahová šachta. V tom vidím základní kámen úrazu. Následně pokud by se vešlo , nejspíš by zklamala maximální nosnost výtahu. Ale i přesto Auto bylo schopno rozrazit další dveře , a skočit téměř metrovou rampu než se dostalo na parkoviště. Na auto které je třeba renovovat a je v dezolátním stavu mi to přijde neskutečné. Nemluvě o tom že místo natáčeli 2 auta ve 24/7 nahrávání, a pochybuju že u nich bylo něco erpeno.

toto je obrázek dveří výtahu kam se auto udajně vyjelo ven. Pod tím je obrázek místa kudy se auto vešlo do výtahu. za mě je to nereálné.

Develon

Hráč

40
9.3.2023 23:37, naposledy upraveno 9.3.2023 23:42 uživatelem Develon

jen si dovolím Edit: Auto při koupení kanceláří už bylo uvnitř, ale bylo prý dřív erpeno bourání zdí budovy a přesun auta do kanceláří.

Pro posouzení šířka celého auta.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
9.3.2023 23:51
  • Pracoval jsem s pravděpodobností rozložení budovy. Jelikož výtahy nejsou použity jako výtahy, pracoval jsem s nima jako s výstupy z budovy. Přijde mi velmi nepravděpodobný, že bylo tedy v minulosti zaRPeno složení vozidla jeřábem do prostor kanceláří a nasledného postavení kanceláří kolem vozidla. 
  • Jelikož nejde o jednotky PSA ani vojáky, nepředpokládám velkej odpor ochranky při napadení Taserem.
  • Vozidla s natáčením 24/7 nijak nemohli ovlivnit RP. Koukali směrem, kdy viděli pouze zadní části osob v maskách (celoobličejových helmách) a vozidlo bez RZ kterým přijeli.
  • Stav vozu byl RPen takový jaký je ve žlutém Editu a podle jeho Loru. Auto je tak těžký těleso, že rolovací vrata a ani plechový dveře nemůžou být potíž. Není to trezor. Každopádně, pokusů mohlo být několik, tudíž k tomu dopomohl všem známý /chance. Poté, co se vůz dostal z budovy, byl tažen jiným vozem. 

Develon

Hráč

40
9.3.2023 23:58

Co se týče stavu vozidla , bral bych to na vědomí , co se týče Rpení vozidla v Edu , budiž , ale ale počítám že jeden člen při průjezdu auta informuje druhého , jak píšu , bylo udajně , nemohu to dokázat, Erpeno Rozboření zdí kanceláře a průjezd auta přes podzemní garáž , a zbořenou zeď. Každopádně pokud jsi bral v potaz rozložení budovy a zároven si neřešil to že výtahy nefungují jako výtahy , ale pouze jako výstupy z budovy , jak jsi dostal celé auto výstupem o celé Patro výš, Kancelář je defakto průchodově uvnitř budovy o patro dole. a i kdyby jsi toto nebral v potaz , tak pořád to ber tak že auto je moc široké a do toho výtahu (výjezdu) chceš li , by se nevešlo.

 

Artistiques

Hráč

32
9.3.2023 23:59

Ahoj, vyjádřím se jako člověk, který nejen že to auto umístil do toho interieru, ale ještě ti ten interier prodal.

Ano, je blbost aby se tenhle vrak rozjel a prorazil ty dveře, maximální nosnost výtahu by taky určitě neprošla.
Trochu ti nesedí jak se to auto dostalo do interieru, píšeš něco o bourání zdí a já ti už po několikáté říkám, že jsem rpil rozebrání auta na menší kusy a následné složení vevnitř.

Nicméně, za tu krádež si můžeš sám, nikdo jiný za to nemůže. Je to civilní vozidlo, které může nastartovat kdokoliv, ty máš radost že u něj vidíš hvězdičky že je unique tak se s nim vyfotíš a pošleš to na LeoSight Discord.
Cos čekal? Tady nikoho nezajímá, že to auto má hvězdičky aby mělo rozbitej handling, prostě to má hvězdičky a tys jim ukázal že ho máš. Podle jména si zjistili lokaci a pak na to úúúúplnou náhodou icly narazili...

Problém je ale v tom, že to auto není tvoje, nikdy tvoje nebylo a nikdy tvoje nebude, to auto totiž může získat jen postava, která si ho icly zaplatila, ta má ale CK. To auto je teď tedy všech a tys vlastně metabaitnul spoooustu lidí, aby ti ho přišli ukrást. To že ta RP akce byla jaká byla je vedlejší a mělo by se to řešit, ale určitě to nemůžeš řešit jako krádež...

Develon

Hráč

40
10.3.2023 00:01

Trnasi, chápu jak to myslíš , ale já se nezlobím za to že bylo ukradeno , ale za to jak bylo ukradeno.

10.3.2023 00:14

Gran Torino je široký zhruba jako třikrát herní postava, ty dveře vychází cca 3,5x. Za dveřmi se může nacházet například zkosená plocha, kterou se dostane vozidlo do úrovně povrchu. Kdyby jste v budovách používali běžné interiéry, co nemají patnáct podzemních pater jako Umbrella Corp, případně alespoň tedy spárovali vchody a východy uvnitř a vně budovy, nemuseli by jsme se tady pak takhle handrkovat o zbytečnostech.

Develon

Hráč

40
10.3.2023 00:22

Dobrá , nerad se handrkuju o kravinách , ale nevzpomínám si že by tam někde bylo erpeno že je tam zkosená plocha , a pochybuju že by ta plocha byla zkosená tak aby auto vyjelo o celé patro nahoru. Každopádně já se hádat nebudu. Když jsem chtěl přes report auto vyndat tímto krokem , bylo mi řečeno že to nelze, ale jak vidím , najednou to lze.

 

10.3.2023 00:30

Nemám se k čemu dál vyjádřit, nechám na posouzení někomu kompetentnějšímu než jsem já z A Týmu.

Develon

Hráč

40
14.3.2023 21:15

Poprosil bych o Lock této stížnosti , po několika dnech a chladné hlavě sem se rozhodl že to řešit nebudu. Děkuji předem.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~99

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024