Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stižnost na dzardysa


Kevinkoboss18

Hráč

3
28.3.2023 20:49

dobry večer mam stiažnost na Dzardysa z dovodu že specti celu akciu som bol na mg benzinke kde som afk 3 minuty na aute mapom folie licajt dojde za mnou a povie aby som si dal dole kuklu dobre necham to tak potom ma nahana lebo som sa rozhodol že ujdem chalan ma vyramuje napišem /me buchol si hlavu o volant a hned Dzardys mam mu dat ban teraz či potom podla mna Dzardys nema čo robit v AT nič som neporušil sam som si na to daval pozor nič som neporušil žiadny trash rp tam nebol kludne pošlem logy ban bol za trash rp že som napisal /me buchol si hlavu o volant Dzardys sa nudi a nema čo robit 

Harybo

Hráč

26
28.3.2023 22:13, naposledy upraveno 28.3.2023 22:13 uživatelem Harybo

Ahoj, zkus si přečíst tento topic. Určitě najdeš odpověď na to proč si za toto dostal ban.

https://leosight.cz/forum/topic/9426

✌️ Harybko ✌️

18.6.2023 18:35

VERDIKT

ahoj @Kevinkoboss18,

omlouvám se za pozdní odpověď, neměl jsem poslední dobou vůbec čas na řešení stížností. Tvá stížnost není vůbec ucelená, nedává zrovna moc smysl. Chybí důkazní materiál, nicméně nemám potřebu si od tebe logy žádat. Netolerujeme podobná "/me" & "/do," zkus si příště vymyslet něco originálnějšího. I kdyby to mělo být jen "/do," že tě bezpečnostní pás zadržel v sedadle a ty sis proto jen trhnul krkem a potloukl kolena o palubní desku.

Závěr: K pochybení ze strany AT nedošlo, stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~54