Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena AT - Dzardys


Adiko

Hráč

39
16.4.2023 15:11

cau
Úpřimně se mi tahle stížnost nechtěla psát zrovna na Dzardyse kterého z určité části mám rád a nepřijde mi jak někdo kdo by mi znepříjemňoval hraní na skimu.

Situace co a jak je tu, nemusím to sem psát celé znovu (https://leosight.cz/forum/topic/14225)

1. Bod
"Obhajuješ se tím, že ses nedopustil žádného metagamingu, nicméně bys hráče neprohledal, kdyby ti několikrát nedal jasně najevo, že tam, kdes sahal, nic není. Zkrátka jsi ten Glock viděl v jeho inventáři a za každou cenu jsi jej potřeboval získat. Tím shrneme i pravidlo 0. Chceš-li mne přesvědčit o opaku, prosím důkazy. Já v současné době mám důkazy pouze podložené toto tvrzení."
- Za každou cenu jsem ho určitě získat nechtěl, úpřimně mi bylo jedno jestli má glock. Uprostřed prohledávaní se spustila střelba, to znamená že jsem ho IC neprohledal pořádně, po střelbě jsem crouchnul a odběhnul od Brega a vzal si HKčko do ruky, pak jsem se rozutekal směrem odkuď šla střelba. Pak jsem utíkal zpět za Bregem a zahlásil do vysílačky ať ho jde prohledat Zeldinko,  protože nebyl prohledanej celej kvůli té střelbě. Účel metovat určitě nebyl, nemám to za potřebí kvůli jednomu glocku.
Pak jsem se zeptal zda jsem našel glock, Brego se mě následně zeptal zda jsem prohledával jen od hlavy až po paty, tak jak jsem zarpil. No a pak se spustila další střelba takže jsem ho IC nestihl doprohledat celýho.

Následně neustále jezdili motorky a auto kolem tak jsem se rozhodl že půjdu jezdit po okolí a krejt kolegy. Tak jsem sdělil Zeldinkovi ať ho prohledá on, že já jdu hlídat. Tohle nemělo účel metovat nebo jakkoliv získat glock. šlo čistě o znovu prohledání na základě toho že nebyl prohledán pořádně, protože u prohledávaní mě vyrušila střelba a já ho IC nedoprohledal.

To by bylo asi vše k bodu 1.

Bod 2.
"Je-li tohle vrchol RP jednoho z nejvýše postavených hráčů v policejní hierarchii, svědčí to o něčem hodně smutném. Máš-li reprezentovat policii a současně s tím u nás máš nahráno v řádu tisíců hodin, vhodné RP je takřka povinností. Není to však jen tvůj problém, prostě přijdu, hodím bind/napíšu jednoduché /me a je hotovo. Není a nebude, už mi opravdu došla trpělivost vás na to upozorňovat a pokud máte nějaký problém s tím, že od vás vyžaduji nějakou snahu v RP, není problém vám najít vhodnější frakci pro své působení."
- Ano, máš pravdu že patřím mezi nejvýš postavených hráčů v policejní hierarchii. Máš pravdu, občas by ty /me a /do mělí být lepší, neříkam že jsem v tom master ale neříkám ani to že jsem nějakej hráč z 500hodinama. Když kolem tebe jezdí  2 motorky + jedno tahoe které si klidně zajedou i na metr od tebe, neřeší nějakej fear nebo cokoliv, pak na jednoho z motorkáře mířím z HKčkem doslova na pár centimetrů tak ho to taky nezajímá, sám Brego uznal že to celé bylo blbost ze strany motorkáře. A od toho se odvíjela celá situace. Snažili jsme se to co nejvíc urychlit aby jsme vyvázli odtuď bez nějakého IC zranění nebo dokonce PK. A taktéž tam vládl menší stres.

Bod 3.

"Taky by mě zajímalo, jak zvládneš během prohledávání osoby současně mířit Heklerem kolem sebe, rád bych se takový multitasking naučil v realitě... Sice něco takového zmiňuješ, ale v logu o tom z RP hlediska nevidím zmínku."
-
Zvládneš to úplně normálně, uprostřed prohledávaní se spustila střelba a já odběhl od Brega a vzal si HKčko do ruky abych se kryl. To znamená že Brego IC nebyl doprohledán protože se spustila jmenovaná střelba. A určitě při střelbě nebudu stát na místě a prohledávat ho dál. 
ale v logu o tom z RP hlediska nevidím zmínku. - Pokuď myslíš že byl čas na nějaké /do že jsem přestal prohledávat tak opravdu ne, na to čas není když po tobě střílí někdo když ani pořádně nevíš odkuď. Viz. tohle:


Bod 4. 

"Tvé argumenty se motají kolem tísnivé situace, ta však neznamená, že budete zanedbávat své RP. Tady nejde jen o jednu konkrétní situaci, z dlouhodobého hlediska nevidím u spousty z vás žádnou snahu o hrotvornost a předání takového RP, z něhož bude mít něco i kdokoli jiný než vy sami."
-
Já si myslím že se snažím dostatečně, možná v některých situacích by to šlo i lepé ale myslím si že to není nic špatnýho. Kdyby se mi chcelo, tak bych našel XYZ logů kde se normálně rozepíšu u /me kde prohledávam. Takových logů je XYZ ale nemám za potřebí to hledat  X hodin. Tohle je jedna z mála situací kde jsem se snažil situaci urychlit, taky vám nepřijde moc komfortní když prohledávate dva borce a najednou kolem vás na metr jezdí 2 motorky které "jen tak" střílí a semtam projede kolem i tahoe.

Závěr
- Cílem stížnosti nebylo to abych se snažil shodit nějak Dzardyse nebo ho nějak urazit, Dzardys je jeden z mála adminů kteří mají rozum (neříkám že ostatní nemají). Cílem stížnosti bylo se obhájit a říct proč to a to jsem udělal tak a tak. A proto si stále stojím za tím že jsem žádné pravidlo neporušil.
- adiko

16.4.2023 15:52, naposledy upraveno 17.4.2023 14:52 uživatelem Jackal

Čáu, já se tu vyjádřím jako někdo, kdo má dlouhodobý problém s RP PSA a zároveň jako někdo, kdo se snaží skrz /do nutit jak PSA, tak ilegály RPit pořádně, víc bohužel nezmůžu, nejsem adminstrátor.

No, v první řadě bych chtěl říct, že tvá stížnosti má třeba 600 slov, ale reálný obsah je tak desetina, zbytek je neustále opakování, žes byl ve stresu, že kolem někdo jezdil a žes Brega skutečně nestihl doprohledat, což podle logu není pravda, nestihl jsi prohledat jen batoh nebo co že to měl (případně vnitřek bot a takový, ale tam Glocka neschová).

Dál, co se týče prohledávání, se asi není k čemu vyjadřovat, protože jsi taktéž nepřišel s ničím, co by mělo nějakou hodnotu. Co se mi však líbí, tak je tvůj argument v tvém čtvrtém bodě, aneb to že se normálně snažíš RPit důkladně, ale že tady jsi to zanedbal, právě kvůli tomu, že se kolem někdo motal. K tomu se asi vyjádřím maximálně tak, že nemáš problém jezdit s PD Chargerem po horách, jen abys dopadl suspecta, což dokazuje tvá ban historie a youtube videa od pana Wytrycha. Taktéž jsem u tebe nikdy neviděl nějaký obsáhlejší RP, než zmiňované prohledávání od hlavy po paty. Ještě ideálně suspecta poslat do PKčka a jet instantně do nemocnice, protože na co něco RPit, když to mám pokrytý pravidlem 19, že? 

Tvé protiřečení na konci příspěvku: "Dzardys je jeden z mála adminů kteří mají rozum (neříkám že ostatní nemají)" je už jenom třešnička na dortu.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyvolávání konfliktu (nevhodně adresovaný gif v obsahu odpovědi)

Adiko

Hráč

39
16.4.2023 16:02

a ty jsi kdo prosimte

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, vyvolávání konfliktu
13.8.2023 21:39

VERDIKT

Ahoj @Adiko,

mrzí mě tvá zkušenost, setkal jsi se s velmi složitou situací, která tě pro neadekvátní RP protistrany nutila samotného ovlivnit kvalitu tvého RP. Pročetl jsem si na PSA Discordu konverzaci, která se k tvé stížnosti vázala (a které jsi se ty sám zúčastnil), přečetl jsem si tvou žádost o UB i Džardysovo vysvětlení. Ačkoliv rozumím tvému počínání v RP, neadekvátní RP protistrany, která zahájila střelbu, nebylo nahlášené a proto na tvé "zlehčení" RP nelze brát ohledy. 

V tuto chvíli musím tvou stížnost zamítnout. Příště, prosím, nahlaš situaci prostřednictvím reportu. I kdyby se k tvému reportu nikdo nedostal, v logách report bude možné dohledat a bude tak možné potrestat protistranu a ne tebe.


Powered by LeoSight IFS
LT~101