Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Fugu


Fugu

Hráč

21
3.5.2023 13:51, naposledy upraveno 3.5.2023 13:55 uživatelem Fugu

Přezdívka: Fugu

Věk: 16

Zkušenosti: Na MTA RP komunitě, bych v A-Team činnosti nejspíše žádné zkušenosti nenašel, ovšem si odvážím říct, že se celkem rychle zajedu do pozice právě Helpera a budu naplno splňovat to, co by správný Helper měl dělat. U mého RP bych řekl, že se postupem času ještě více zlepšuje a zlepšuje, tím beru v potaz i pár pochval od lidí, kteří řekli, že mé RP je celkem "na úrovni". Samozřejmě, vždycky se máme všichni co doučit, zejména v RP a našem "chování" v RP světe a já sám někady nějakou zbrklost či chybku udělám, ale i přes to si myslím, že by se mnou neměl být problém právě na pozici Helpera.

Komunikační dovednosti: Ze začátku to bylo určitě složitější, samozřejmě jsem se "bál" mluvit s lidmi například na TSku a něco vůbec řešit, ale to už dávno odeznělo. Mám plynulou češtinu, jakožto můj rodný jazyk a také mluvím celkem dobře anglicky, stále to není nejlepší, ale učím se a zlepšuji a i anglicky se dokážu domluvit celkem na úrovni. Tím pádem mi nedělá problém kdykoliv za kýmkoliv joinout na TSko, či kamkoliv jinam a pokecat. Psaní si myslím, že je také v pořádku, jen protože jsem vytrénovaný ze Skima, kde je psaní hlavní aspekt celého RP, tím chci říct, že píšu rychle a VĚTŠINOU i bez závažných chyb.

Mám čas: Všední dny do 22:00, kde samozřejmě mám i svůj život, takže přes den nejsem tolik aktivní, ale samozřejmě se snažím být tak od cca. 18:00 u PC. Víkendy dokážu být na serveru klidně do rána. Když je zrovna potřeba, můžu na serveru být déle i dříve všední dny. Samozřejmě mě furt zasahuje škola, ale z té se vždy kolem třetí hodiny vracím.

Další informace o mně:

Well, shrnu to tak nějak narychlo, aby to daný člověk nemusel číst 2 hodiny. Mé jméno je Oliver, jak už je napsáno výše je mi 16 let a studuji automobilní školu, obor Autotronik, v Českých Budějovicích na jihu Čech. Protože základy na takových školách jsou hlavně výrobky, třeba jako přiblblé krabičky apod., neumím s auty ze školy v podstatě nic, ale aspoň vím, kde je posazen motor. Od mé školy se dá jednoduše odvodit, že jsem celkem milovník aut, i když si nechci říkat profík v tomto oboru, protože motorově neznám skoro nic. Jako každý mainstream člověk mám hlavně rád Japonce, kteří jsou velmi hated, ale doufám, že jednou budou mojí součástí i v dospělosti, ať je to jakékoliv auto. Toto mi bohužel doba moc nedovoluje a s evropskými nařízeními to jde tak akorát z kopce, ale mám stále nějakou naději, že něco třeba i vyjde.

Když se budeme bavit o mém herním životě, je to celkem jednoduché, ke hraní jsem se dostal cca. 6 let dozadu a to jen díky notebooku a originálnímu Minecraftu na něm, který jsem dostal ke svým narozeninám. Mezi první hry co jsem hrál patřilo i GTA: San Andreas, stejně jako u většiny hráčů v komunitě. Toto mi po chvíli nestačilo a já si po takových třech letech řekl, že by to chtělo lepší stroj, v té době jsem se absolutně nevyznal v komponentech počítačů a tak mi jeden známý sestavil něco co nejlevnějšího, ale zároveň dobrého, aby to něco utáhlo. Tento PC je tu se mnou dodnes a už postupem času odchází, přece jenom.. má za sebou pár let používání, pálení a snahy o overclockování při žádných zkušeností. Při pořízení tohoto PC jsem jako první zapl hru "Warface", která v té době byla úžasná FPS hra. Pokračoval jsem přes GTA 5, velmi aktivně jsem jednu dobu hrál Rainbow Six Siege, CS:GO a Valorant, Fivem a samozřejmě se zde objevili i nějaké Single player příběhovky, ale ty nemá cenu zmiňovat. Nadále přišlo i LoLko, na kterém společně se Skimem teď právě přežívám. Na Skimu už nějakou dobu jsem a za tu dobu mě to stále neomrzelo. Na Skimo mě dostal můj dobrý kamarád, který tu RPil už nějakou dobu, bohoužel teď už má permaban, ale mě to zaujalo natolik, že jsem tu zůstal do teď.

S mým výběrem hudby, jako celkem pro někoho důležitá pasáž u člověka, je to jednoduché. Poslouchám hlavně rap a teď jsem se znovu naladil na ten český, mezi to patří Protiva a Schyzo jako ti hlavní, ale nedělá mi problém poslechnout si v podstatě cokoliv, od rapu, přes pop až po rock.

Pokud se bavíme o mé historii na Skimu, tak není zrovna nejlepší, mezi hlavní lidi se kterými jsem dřív RPil byli ti, co už tu být nemůžou a já se nějakou chvíli táhl s nimi, ale samozřejmě mé výjevy nebyly tak drsné natolik, aby mě to strhlo s nimi. Na Skimu jsem dříve nebyl úplně oblíbený, to jen z důvodu mého stylu RP, které se většině zdá cringe, to si přiznám i já, ale dělám to, co mě baví. Bylo jen otázkou času, kdy najdu správné lidi, se kterými se bude dát nádherně bavit i OOCly a ICly budou mít nějaké to RP na úrovni. Toto se podařilo a já nedávno na své hlavní postavě získal 1000 hodin a ještě předpokládám, že nějaké hodiny naberu. Dokážu říct, že v minulosti jsem byl na Skimu závislý, to jen protože jsem neměl život a upřednostňoval jsem hraní RPéčka před chozením ven, ale teď jsem si našel balanc, který se snažím dodržovat.

Rozhodně pochopím jakýkoliv komentář pod tímto příspěvkem a nedivil bych se, kdyby to náhodou nevyšlo, ale budu doufat, že se mi poštěstí. Jak jsem psal, moje RP je už celkem "na úrovni" a řekl bych, že tyto zkušenosti mohu předat i dál a udělat z nováčků trochu lepší hráče už od začátku. Dovolím si říct, že jeden z mých cílů byl se dostat právě na post helpera, či jiný post, který by mohl mírně zasáhnout a pomoct komunitě.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
Fugu.

3.5.2023 14:07

S přihláškou sis dal práci a já jsem za to rád, není to úplně denní chléb v této sekci. Ale jsem poměrně zmatený.

Není to zrovna dávno, co ses nám tu pouštěl do Admin Teamu, Helper Teamu a především Rataje (kterému ses, co tak vím, ještě donedávna měl i vysmívat za to, co a s kým RPí, no podívejme se nyní na tebe, ale čert to vem). Nevím, co tě najednou vede k tomu se sem zapojit, já osobně za poslední 4 měsíce totiž nepociťuji jakoukoli výraznější změnu, která by najednou jakkoli odporovala tomu, co jsi nám tu vypisoval.

Nevím, jestli to brát jako změnu názoru nebo zkrátka jakousi formu pokrytectví, a vesměs s tebou coby hráčem jako takovým nevidím problém, ale opravdu mi přijde ironické si tohle podávat krátce po předchozím výstupu. Přihlédnu-li i k názoru některých členů AT, s kterými jsem tuto přihlášku chvíli před touto odpovědí v rychlosti zkonzultoval, nejsem jediný, kdo tento názor zastává. Byli jsme ti nejhorší a najednou nám ochotně chceš pomoct.

Dáme tomu čas, přihlášku ti prozatím neschválím, pokud si o tomhle chceš pokecat, jsem jedno velké ucho.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~40