Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

sťažnosť na SovietDoga


fannelic6005

Hráč

7
5.5.2023 22:25, naposledy upraveno 5.5.2023 23:03 uživatelem fannelic6005

Dnes krásny den ako som prišiel zo školy tak erpím erpím všetko každé škrabutie atd zrazu mi príde ban od pána SovietDog čo ani neviem kedy čo a prečo a ako.... Úplne bez informácii takze mám pocit ze pán sovietdog si na mna zasadol a len tak mi dal 48h ban. chcem k tomu doplniť že soviet dog je pri unbanoch arogantný a naschval ich neschvaluje

 

 

nemal mi dať ban za čo kedze clip bol cutly tak ze tam nebolo vidno rp... nik ma neučil erpit a ja sa to učim sam poniekedy neodhadnem situaci ale non rp driving to  nebol bola to nehoda a non rp injureas taky ne maybe nie uplne najlepšie zaerpena situacia ale to by ste mi mohli vysvetlit a nie automaticky ban a neriešit to. 

6.5.2023 00:31

Pri prihlásení sa na server, dokážeš o zaučenie požiadať, prípadne pomocou /hc alebo reportu taktiež. Táto plytká výhovorka je bezpredmetná. Najprv ťa nikto erpiť nenaučil a potom erpíš každé zranenie. Tak ako ?

6.5.2023 00:48

VERDIKT

Dovolím si SedliXovi ušetřit trochu práce, stížnost nesplňuje předepsané standardy a stává se pro nás ve své aktuální podobě neřešitelnou. Prosím o nápravu dle přiloženého odkazu, v tuto chvíli jsem nucen zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~32