Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Phobios


Wexik

Hráč

29
6.5.2023 20:04

Zdravím, na doporučení některých hráčů a dokonce i administrátorů jsem se rozhodl sepsat tuto stížnost na již výše zmíněného administrátora.

Dnes mezi 6 a 7 hodinou mi byl udělen ban za TrashRP. TrashRP bylo dle daného administrátora to že jsem si dovolil zarpit něco ve smyslu ''na fotce z radaru nelze rozpoznat osobu z toho důvodu že má vozidlo tint''. Toto jsem si dovolil zarpit z toho důvodu že toto fungování radarů je takto přednastavené scriptem. V momentě co má hráč zatmavená okna ho radar není schopný rozpoznat a automaticky tak zasílá oznámení policii namísto toho aby připsal pokutu hráči. No a tak jak je dáno scriptem jsem i RPil, nevidím jeden jediný důvod proč bych nemohl RPit nerozpoznání radarem když mě ten radar scriptově nebyl schopný rozpoznat. No a abych si byl 100% jistý tím že toto mohu opravdu RPit tak jak jsem si dovolil zaRPit byl jsem se pro jistotu zeptat Rataje a druhého přítomného administrátora od kterých mi bylo řečeno že je toto RP zcela v pořádku a že se jedná čistě o IC věc, že si mohu na základě tohoto podat IC stížnost apod.. No a to bude k této věci vše, s banem si dovolím stále nesouhlasit a doufám že za toto své jednání bude daný administrátor náležitě potrestán. Závěrem ZDE přikládám odkaz na mou žádost o unban která mi byla zamítnuta a předem děkuji Sedlixovi za finální verdikt k této věci.

Hwery

VIP

22
6.5.2023 20:18

nechci jako obhajovat ale podle me je Phobios uplne v pohode a je zpravedlivy to je za me vse 

7.5.2023 13:37

EXCERPT

Stížnost se týká sporu mezi hráčem a Phobiosem ve věci sejmutí hráče rychlostním radarem, kdy hráč v následné RP akci RPil nemožnost rozpoznání obličeje, protože má tint.

Situace je poměrně komplikovaná, protože je pravda, že skript radaru uzná tint jako něco, co zabrání automatickému rozpoznání osoby. Je to prostě opět další "100 % tynt" situace, tentokrát tedy s poněkud silným argumentem na straně hráče.

Jenže hráč není jediný, kdo k celé situaci podal silný argument, podíváme se na vyjádření Phobiose.

Po přečtení těchto dvou argumentů se já osobně přikláním k Phobiosovo výkladu celé věci, osobně bych si to dokázal vysvětlit tak, že radar sice nemusí automaticky rozpoznat osobu, ale po přezkoumání lidským okem bych v tom ten problém vůbec neviděl.

Hráč se téže odvolává na Rataje, který mu to řekl na TeamSpeaku, nicméně to prostě nelze brát v potaz ve chvíli, kdy se řeší spor na úplně jiné platformě - mimo jiné u toho řešení na TeamSpeaku snad Phobios ani nebyl, takže ve finále prostě klasická situace, kdy má admin úplně zbytečně moc práce navíc s tím, že musí ověřovat hráčské tvrzení o něčem, co měl pravit někdo jiný. Je to zkrátka problém v tom, že hráč v tomto konkrétním sporu nedokázal svůj problém adresovat správně a tak, aby se od tohoto argumentu dalo všestranně odrazit.

Téže nemohu opomenout agresi, která z celé stížnosti vyloženě srší, kdy hráč dává zjevně najevo svou nelibost vůči Phobiosovi.

Tento excerpt je sám o sobě dosti protkán osobním pohledem, což není úplně standardní postup, nicméně si troufnu říct, že to svůj význam má, a aniž bych se pokusil ovlivnit konečný výsledek, troufnu si říct, že v tomto sporu Phobios nepochybil.

THEforesT

Hráč

2
13.5.2023 12:32

Chlapci neviem čo sa hadate pokuta aj tak ide podľa čísla ŠPZ takže aj keby tint bol je to úplná magorina keďže pokuta príde podľa ŠPZ majtelovy auta

 

13.8.2023 20:27

VERDIKT

Ahoj @Wexik,

argumenty obou stran, jak tvé, tak Phobiose, jsou silné. Uznávám, že přes zatmavené čelní sklo nemusí být jednoduché identifikovat řidiče vozidla, současně ale lze očekávat, že čelní sklo bude průsvitnější než ostatní. Protože nemáme nástroje, které by umožňovaly rozhodnout, jak moc by bylo možné tě i třeba pomocí lidského faktoru poznat, rozhodl jsem se stížnost vyřešit ve tvůj prospěch.

Ban ti bude z historie odstraněn. Nemyslím si ale, že by @Phobios pochybil. Proto jej nebudu nijak trestat, spíše jej tu označím k tomu, aby si přečetl můj postoj k věci. Jedná se převážně o otázku názoru, ovšem přesně z toho důvodu jsem s rozhodl ti trest z historie odstranit. Více ti vyjít vstříc nelze.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~97

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024