Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnot na "Džardyse"


zabranskejj

Hráč

5
16.7.2023 15:40

Zdravím,podávám stížnost z důvodu Banu na Discordu

Džardys odůvodnil ban jako "tvoje absolutně nepodstatné konverzace se na tomto serveru zjevují neustale", do hry a na discord jsem se vrátil po měsíci neaktivity a hned zase nějaký problém s tímto členem AT ,když pominu jeho arogantní a ironické vystupovaní ne jen ke mně ale i k ostatním což jsem si všiml na discordu,chová se povrchně k lidem co něco nechápou nebo mají trošku stupidnější dotaz. Myslím si že tomuto chování by správce helper teamu měl vyhýbat,krom něho si na nikoho z AT stěžovat absolutně nemohu,jsou výborní. Se zmíněním členem už jsem pár výstupů měl,dřívejší mute byl snad na 24h za to,že jsem někomu napsal "dokud nemáš před jménem štít tak si mi volnej" které odůvodním jako to,že si nemyslím že někdo kdo není v AT by měl mít právo napomínat moje chování. Dnešní konverzace,do které se Džardys zapojil později začala tak že jsem se nepohodl s hráčem Jackal kvůli polepu,v čem hned Džardys viděl příležitost zareagovat a zase si na někom zvýšit sebevědomí,určitě nejsem jediný komu tento člen AT vadí protože jeho povrchní chování je příšerné,děkuji za váš čas. 

zab

 

Kikin

Hráč

26
16.7.2023 15:45

Ahoj, @zabranskejj.

Ono tvé působení v této komunitě je občas poněkud neslušné až výstřední takže si myslím že se ničemu nemůžeš divit. Dle mého Dzardys odvádí pro tým skvělou práci a i spravedlivě uděluje tresty. (ne nelezu nikomu do zadku, čistě objektivní názor)


Každopádně k tvé stížnosti, bylo by fajn aby jsi stížnost doplnil o případné důkazy. Psát stížnosti s nyní pouhými tvrzeními je si myslím jen ztráta času. Kdyby jsi dodal a doplnil do stížnosti potřebné důkazy k tomu, nač si stěžuješ, bylo by to o mnohem lepší.

Jinak ti přeji hezký den.


((Snad nedostanu warn za nadbytečné vyjadřování, avšak pokud se nepletu tak mám s tímto uživatelem zkušenost i v IC/OOC.))

zabranskejj

Hráč

5
16.7.2023 15:48

Důkaz bych rád sehnal,problém je že mám ten discord ban ,takže to asi nepůjde.

 

Definuj neslušné a výstřední, děkuji.

16.7.2023 15:54, naposledy upraveno 16.7.2023 15:56 uživatelem Dzardys

Tvou stížnost plnou urážek mé osoby považuji za absolutně irelevantní příspěvek, ze kterého si nehodlám vůbec nic dělat, rád bych mimo jiné viděl důkaz k tomu dřívějšímu výstupu, kterého si upřímně nejsem vědom. Pakliže se i nadále hodláš vyjadřovat přesně tímto způsobem a sám povrchně projevovat vlastní aroganci, o čemž minimálně mě přesvědčuješ tímto příspěvkem, nemíním své jednání vůči tobě měnit. Stížnost jsi nepodložil absolutně ničím, pouze tvrdíš, jak špatná osoba jsem, přesto však nepoukážeš na vlastní provinění.

Dle pravidel našeho Discordu máš se svým jednáním skončit v okamžik, kdy tě napomene člen AT, nehodláš-li to respektovat, nejsi v Discord komunitě vítán. Tresty typu mute aj. nepovažuji za jakkoli adekvátní, dají se snadno obejít.

Navíc pochybuji o tom, že by ti byl udělen souhlas ke sdílení soukromých konverzací druhou stranou, čímž se sám dopouštíš porušení zásad Discordu o soukromí uživatelů, což je opět napadnutelné, tentokrát přes Discord podporu.

Hodláš-li na napomenutí reagovat "jsi zasedlej" aj., opravdu mi nezbývá, než tě z toho Discordu vyšoupnout. Já jsem svá práva k moderování Discordu dostal z nějakého důvodu, ten se však striktně vylučuje s tím, abych se tu dohadoval s někým, kdo po mně vrhá nepodložené argumenty ve chvíli napomenutí. Já doopravdy nejsem ten, kdo by se měl bát hráči něco říct, aby náhodou nedostal vynadáno.

Kdyby bylo mé jednání skutečným problémem, jaký z něj děláš, dávno bych tu ve své pozici nebyl. Vidíš situaci z jednoho úhlu pohledu, v pořádku, máš svůj obrázek. Nehodlám se tu dál dohadovat, mé vyjádření jsi dostal, a ať se ti líbí nebo ne, můj názor i styl výstupu i nadále zůstane netčený.

zabranskejj

Hráč

5
16.7.2023 16:01

Je mi líto,že ti můj článek ublížil ale žádné urážky nevidím, pouze můj názor + názor dalších několika hráčů ,je skvělé že děláš svou práci ale to ,že si něco řešíme v chatu (nikoho to nepohoršilo ani nic podobného) s hráči,ne jen s Jackalem ,později se tam zapojilo více lidí , a ty se zapojíš a zase hned trestáš,v chatu se kolikrát dějou horší věci a opravdové hádky ,ale jakmile vidíš moje jméno prostě si nemůžeš pomoct a musíš mi udělat nějaký trest.Myslím si že i kdybych udělal sebemenší přestupek já ,tak to potrestáš. Kdyby to byl někdo jiný,tak to přehlédneš.

Opakuji,vše co tu stojí je můj názor takže prosímtě nebud ublížený

 

Hezký zbytek dne všem,zab.

zabranskejj

Hráč

5
16.7.2023 16:02

+ na těch důkazech,co si předložil vůči mně ,je krásně vidět tvoje ponižování hráčů,ne každý je bohužel tolik inteligentní jako tvoje osoba :D

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
30.10.2023 18:33

VERDIKT

Potenciální zmíněné arogantní a ironické vystupovaní s Dzardysem proberu. Je pro nás důležité, aby naši administrátoři působili profesionálně a chovali se ke všem slušně a to i v ohledu možných posměšků, které ve své stížnosti ale bohužel nijak neprokazuješ. Žádné ponižování tu nevidím, ale už jen proto, že se takto cítíš, což nás samozřejmě mrzí, budu o této věci s Dzardysem diskutovat stejně tak jako obecně o jeho přístupu a pokusíme se přijít na to, jak by mohl na svém chování zapracovat, aby nikomu nezpůsoboval pocit ponížení.

Samotný ban na Discordu je však oprávněný, jakožto administrátor tě vyzval, abys přestal řešit nějaký osobní problém s jiným hráčem ve veřejné diskuzi. Porušil jsi tato dvě pravidla našeho Discord serveru:

4. Neurážejte ostatní uživatele, nevyvolávejte zbytečné hádky, neřešte zde své spory.

12. Členové AT mají vždy konečné slovo. Pokud vás upozorní, že máte přestat i s jiným chováním, než je zakázáno pravidly, učiňte tak.

Proto jsi byl oprávněně potrestán.

Stížnost tím považuji za vyřešenou a zamykám ji. @zabranskejj @Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~95